Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1322 / 3599
(#) van104 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

A MÉH telep egy aranybánya tapasztalat :yes: .
(#) 7805 hozzászólása Aug 19, 2010 /

Üdv
Ma voltam 1 jó barátomnál azért mert nem ment a gépe.
Erősen dohányos környezetben él stb....
A számítógép tápjában olyan mennyiségű por gyűlt össze hogy nem mozdult meg benne a venti
A képen a barátom tápja látható.
A-2. képen az enyém a letöltőgépben látható hogy jobban tisztán van tartva lakás.Mind2 táp 3 éves 1x- re szereztem mind 2-őt -400-w codegen nem nagy cucc.
Az elméletileg 400-w os tápot egy 900-mhz es processzor 2 merevlemez int. videókártyával simán megöltem...
(#) DuMatyi válasza 7805 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Naná, mert annyira határra van méretezve a rendszer, hogy ha elszáll a hűtés, akkor van körülbelül 10 másodperce a tápegységnek, mert megfutnak benne a félvezetők. Ez nem jó játék, mert magával ránthatja a merevlemezt, videokártyát, processzort, memóriát, CD olvasót, alaplapot. Mindet, vagy a felsoroltakból tetszőleges kombinációt.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Ha érdekel, megbeszélhetjük, nekem nem kell csak nem akartam sorsára hagyni
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Mivel ez nem informatikai/számítástechnikai fórum, szerintem ezek a dolgok eléggé Off-nak számítanak, nem?
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Jól van na, bocsánat :hide:
A "Vicces történetek"-be kellett volna az egészet tolni…
(#) 7805 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Üdv
Tudom és sajnos ez a baj hogy védelem nélküli tápegység szóval megállt a ventilátor és ment tovább és ez volt a baj videókártyát el is vitte szépen inno 3d-6600-128-mb táprésze kipukkant.. De a mai tápokban jó minőségű cuccok vannak jó hűtéssel
(#) klemo86 válasza 7805 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Én amikor berágtam az előbb említetten, egy ilyenre ruháztam be, tökéletesen megérte, egy pisszenés nélkül megy az egész gép (akkor még olcsóbb volt)…
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

(Most nézem csak az értékelésében, pont 2 éves lesz a hétvégén Nem most volt…)
(#) 7805 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Üdv nekem ez van a nagyobbik gépemben a másikban 1 350-w os fsp táp döcög.
(#) 7805 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Ja de nekem venni kellesz egy nagyonbbat mert ez kicsi.

Vegyél Hiprót, és gondosan elcsomagoltam nehezebb időkre (Bontóban biztos kapsz semmi-pénzért…)

Más téma, hogy ne kapjunk ki:
Idézet:
„Ja de nekem venni kellesz egy nagyonbbat mert ez kicsi.”

Mindig csodálattal tölt el, hogy kicsiny országunk különböző területein mennyire különféle szavakat használunk Itt a "kellesz"-re gondoltam, hallottam már egy berkeszi csajtól A nagy különbségeket akkor figyeltem meg, amikor pécsi nőm volt! Annyira másképp főznek egyes kajákat, mint erre, és furcsa szavakat is használnak, én persze rájöttem mindre, mert azért van az embernek agya, hogy használja - kiegészíti a "nem tisztázott" részleteket… Pl nem akadálsz: nem zavarsz. Más hirtelen nem jut eszembe
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Hehe! Mikor Borsodból Pest megyébe költöztem, nekem is furcsa volt az itteni nyelvjárás.
tepszi=tepsi
motrok=motor (ennek lehetne a többszörös többes száma a motrokokokok )
csirek=csirke
virigyköl=iszik
sötönyézik=tesz-vesz az udvaron
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Nekem a "megyen" meg "mén" szavak báncsák a fülemet. Mindkettő a menni-ből csírázik...
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Pej mén. Olyan van. Megyenáram nincs
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Egyszer egy lökatos húzott a lépcsőn egy láncot maga után.
Megkérdezte tudom-e miért húzza?
Mondom, nem.
-Mert tolni nem tudom!
(#) lui144 hozzászólása Aug 20, 2010 /

A mai napra tervezett valaki valamit? Elmenni szórakozni, ahol lesz ott tűzijátékot nézni és még sorolhatnám. Én a lakhelyemen egy ingyenes koncertet terveztem, hogy megnézem fél 9-től mivel idén nem lesz tűzijáték. Utána egész estés South Park nézés van betervezve számomra.
(#) klemo86 válasza lui144 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Dettó, este Family Guy-jal A koncert kicsit átcsúszik a jövő hétre, amikor is az ősömék nincsenek itthon Sajnos itt ez egy ilyen dolog… (Mármint délelőttönként, amikor melózni vannak.)
(#) Ricsi89 válasza lui144 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Nekem szobaépítés folytatása már bő egy hete a mindennapi programom. Azelőtt meg műhelyépítés, költöztetés volt. Most egy kis déli pihenő, utána ablak körüli vakolás, estére fűnyírás, majd alvás.
(#) lui144 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Az is jó móka lesz.
(#) CIROKL válasza lui144 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Nálunk a kis falunkban ma van a búcsú ami most 3 naposra sikeredik , mert hosszú hétvége van . Délután 17 órától már éredemes lesz kilátogatni a központi rendezvény szinpadához , ahol sok látnivalót terveztek a rendezők egészen este 22 óráig amikor lessz saját kis tüzijáték is a falusi embereknek .
Majd holnap reggeltől ismét indulnak a különböző rendezvények és még vasárnapra is lesz hallani és látni való bőven .
(#) lui144 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Remek program.
(#) lui144 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Nagyon jó. Akkor ott többnapos programot szerveztek.
(#) zoly15 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Milyen jó neked Itt semmi sincs.. Mert már múlt hét szombaton megvolt a "nagy rendezvény".. Én meg akkor jobb rendezvényen voltam
(#) KTobi hozzászólása Aug 20, 2010 /

Na, majd húsz oldal offot végigolvastam most és jelentem utolértem magamat.

Norberto: a programban mért nem kis képet jelenítesz meg ahol van?
(#) lui144 válasza KTobi hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

Idézet:
„Na, majd húsz oldal offot végigolvastam most és jelentem utolértem magamat.”
Ez jó hír.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 20, 2010 /

Este lesz Kék fény ...Című műsor
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 20, 2010 /

De ez mozgó kék lesz Semmi riport
(#) Szebence hozzászólása Aug 20, 2010 /

Sziasztok!

Nem tudom mennyire vagytok otthon az autók motorikus felépítésében illetve az üzemanyagokban, az lenne a kérdésem, hogy tehetek-e ukrán gázolajat egy 2000-res TDCI motorba?
Ugye az ukrán gázolajnak más a színe és az összetétele is, és nem tudom, hogy ez jobb-e vagy rosszabb-e a Mo-on kaphatónál.
Neten csak felületesen olvastam utána, nem igazán tudtam álláspontot foglalni, ezért kérdezném, nem-e járatos valaki a témában?
Következő: »»   1322 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem