Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok
Lehet olyant kérni, hogy futáros szállításnál előre megadott időben adjátok fel a csomagot? Tehát, ha megvan minden a csomagban akkor küldenétek egy emailt, hogy kész van és én válaszolnék, hogy mikorra lenne jó. Mivel van olyan termék a kosaramban ami nincs raktáron pl BB-102, 16f690, így nem tudom, hogy mikor fogom megkapni a csomagot és nem mindig tudjuk átvenni.
Persze, a megrendelés megjegyzésébe simán küldhetsz ilyen infót. Sajnos a kiszállítás pontos idejét se tudni, pláne befolyásolni nincs módunkban, de a feladás ideje a mi kezünkben van.
Semmi gond, legalább színesítettük a topicot!
![]()
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ehhez, és ehhez az érintkezőkhöz milyen krimpelő fogó kell? Ilyenem van de ez nem 100%-os hozzá, kicsit megnyomorítja az érintkezőket. Ezen a krimpelő szerszámon gondolkozom, ha jó lenne a fentebb felsorolt érintkezőkhöz, már rakom is a kosárba. Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!
10000µF/35V és/vagy 15000µF/35V-os elkót szeretnék valami közepes árazásút ha lehet. Ami van 25V-os az kevés, a 63V-os meg már nagy és többe is kerül. Köszi.
Üdv!
Ehhez hasonló aljzatra lenne szükségem, csak annyi különbséggel, hogy csak 3 rca csatlakozó van rajta, és esetleg egy RJ-11, de ez nem olyan fontos. Jó lenne, ha lehetne beszerezni.
Hát, nem akarok megalapozatlanul reményt kelteni...
Nekem úgy tűnik, hogy egy kommersz műszerdoboz és CNC marógép lesz a megoldás.
Hali!
Nekem SF18 -as diódára lenne szükségem. (1A/400V <100ns) Esetleg megoldható, hogy beszerzitek? Jó lenne, ha emiatt nem kellene máshonnan is rendelnem.
Hello!
Nekem USB6B1 típusú supressor dióda háló és SMD PIC16F628 kellene. Megoldható a beszerzés?
Úgy néz ki találtam helyette mást...(UF4007)
Akkor egy hosszú fúró...
Azért köszi
Üdv!
N42W-x dugó ház beszerzési nehézségek miatt nincs, vagy igény nem volt rá? Mert tüske, az van hozzá (N42W-T1), és ha lenne dugó ház is, akkor rendelnék. Üdv, Amacs
Üdv mindenki!
A HE Debreceni boltjának nyitvatartási idejét szeretném megkérdezni!
Én ugy tudom van! Ismerőseim oda járnak bevásárolni ők mondták hogy az van közel!
Igen van valami Hobbyelektronika nevű bolt, de semmi köze az itteni HE bolthoz.
Egyébként miért nem kérdezed meg ismerőseidet? ![]()
Ja értem! Akkor nem a személyes átvétel lesz inkább futár! Majd holnap megkérdem őket! Köszi mindent!
Ezek a tüskék konkrét kérésre kerültek a kínálatba, a hozzájuk tartozó ház sorozatot eddig senki sem reklamálta. Nem célunk valtában bővíteni a palettát, de ha konkrét igény lenne rá, akkor tudunk lépni az ügyben.
Üdv!
Lenne egy kérdésem, itt az ár az 1 csomagra értendő vagy egy ívre? Illetve még az érdekelne, hogy ez a papír kell a lézernyomtatóhoz?
Én már rendeltem ilyet. Az ár a 20 darabos csomagra értendő.
Igen, erre kell nyomtatni lézernyomtatóval.
Köszönöm a segítséget! Akkor nagyobb tételben rendelek
![]()
Érdeklődnék, hogy regenerálódó biztosítékból, az általatok forgalmazott sorozatokból az alábbi típusokat be tudjátok-e szerezni?
LP30-400 (4A, 30V) LP60-160 (1.6A, 60V) LP60-250 (2.5A, 60V). Keresek még 230V 0.25A típusút is. Más gyártmány is jó, az értékek a fontosak, bár azok sincsenek teljesen kőbe vésve. Pl 50V is jó 60V helyett. Típusonként 1-2 darabra lenne szükségem. Csatolom az LP30, LP60, TR és RXEF (és még sok más) sorozat adatlapjait hátha mást is érdekel. Csak kérdezem: a hőbiztosítékok pl ez ugyan úgy ugyan úgy egylövetű dolgok, mint az olvadóbiztosítók? Az előttem írók párbeszédét követve eljutottam a PnP A4 fóliához és a hozzá csatolt pdf-hez. Szerintem túl apró betűs lett és nagyon kényelmetlen olvasni. 1024*768-ban kicentizve úgy, hogy jobbra-balra ne kelljen még rángatni így néz ki (lásd kép). Egy kicsit nagyobb (mondjuk úgy kétszer ekkora ![]() Az utánajárást és a válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Érdeklődnék, beszerezhető-e LT1940EFE TSSOP-16 dual-step-down DC/DC konverter IC. Választ előre is köszönöm, üdv: StMiklos
![]()
Csak érdeklődöm hogy lesz-e vagy sem.
Köszi.
Hello
Érdeklődnék, hogy az ügyfélszolgálaton naponta nézik az érkezett e-mail -eket? Mert még vasárnap küldtem egyet a megrendelt alkatrészekkel kapcsolatban, és félek hogy nem olvassák el a csomag feladásáig. Nem tudom, hogy baj lenne-e, ha esetleg ide írnám az e-mail címem, melyről írtam. Vagy ilyenkor mi a teendő? Küldjem el újra? Üdv.
Sziasztok!
Esetleg a fóliakondikhoz oda lehetne írni a méreteit? (Szélesség, hosszúság, magasság és lábtávolság...) Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |