Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
jaj az a sok drót... régebben én is csináltam igy hát a hajam majdnem kihullott teljesen... de ha működik működik... a célnak megfelel grat!
Én most egy ütem villógót szeretnék építeni 220-as izzóból. Itt a kapcsolása. Valaki épített már ilyet?
Én ma építettem egy magassugárzó hangfalat.
Az egytranyós A-osztályú dolgozik benne kitűnő hangminőséggel. Bocsi a szar képek miatt, valahogy nem sikerültek jól...
Sziasztok !
Én is szívesen közzé teszem a most készülő fetes erősítőm meghajtó fokozatát amelynek a végerősítését majd 4 pár végtranyó végzi , 2-16 ohm gond nélkül 600 watt és ezek mellet kitűnő hangminőséggel bír (persze jó minőségű alkatrészek ,és precíz kivitelezés).A nyák kétoldalas tehát nem saját gyártmány,mivel itthon elég nehéz lenne galvánozni a furatokat.Majd ha telejesen kész lesz rakok fel további képeket . Üdv:Krisz
király csak így tovább
Tök szupi! hol lehet ilyet beszerezni?
Kiváncsi lennék a kapcsrajzra, ha nem ütközik szerzői jogokba és meg van Neked, nem tennéd fel?
engem is érdekelne majd a kapcsrajz,
Idézet: „ha nem ütközik szerzői jogokba”
Galvánozni a több rétegű lemezeket muszáj, szal 2 felett ami simán 2 réteges alul, felül azt nem muszáj galvánozni, egyszerűen átdugsz egy drótot és mind2 oldalon oda forrasztod a forrszemhez majd lecsippented Bocs, hogy okoskodtam
jajj ez a a baji-s cucc..
működik, megcsináltam, de annyi szépséghibája van, hogy ugye a hangerőt tekered fel meg le, és erre érzékeny a cucc, vagy nem fog rendesen villogni, vagy inkább áltmegy folyamatos világításba... szal csak egy hangerőnél normális csá ennyi
Köszönöm a dícséreteket.
huhuu,xray:www.resonator-electronics.hu itt a kapcsrajzokon belül mosfet erősítő.Ez egy nagyon jó alkatrész bolt tudom mindenkinek ajánlani!!! Benkutya én is gondoltam a te modszeredre csak bizos nem tudok akkora vezető réteget elérni mint galvanizáltnál másik meg sokkal idő igényesbb mint megvenni a kész nyákot,de ha megcsinálom nem is biztos ,hogy lesz olyan minőségű. Üdv:Krisz
Ezt a boltot én is ismerem Talán pécsi vagy, ?
Az én forrasztóálomásom ilyen lett.
kösszi a kapcsrajzot
Jól nézki.Én még nyáron vettem egy ilyen forrasztó pálkát+ méég hozzá egy gyári hőfok szabályzót. (sokat dolgoztam ért) Ha nem lene forrasztó állomások akkor biztos csinálnék én is csak hát akkor még nem hallottam erről.
Hello Ant!
Siklósi,nagyon jó kis bolt. Üdv:krisz
Nagyon szép lett, tetszik a dobozolás és főleg az előlap
Ezt nem lehet valahogy korrigálni? Ez azt jelenti, hogy csak egy bizonyos hangerőnél alkalmas a cucc?
Ha úgy csinálnám, hogy nem mikrofonnal hanem jellel hajtanám ez akkor is szar lenne a potméter?
Nekem van egy gyári videoton 6383 erősítőm. Ennek a teljesítménye 2x30watt/8ohm nem lehetne ezt egy kicsit feltunningolni mondjuk 2x50watt/8ohm valahogy úgy hogy csak pár alkatrészt kellene kicsrélni benne meg a trafót? Itt a gyári kapcsolása.
jó az, a potival be lehet állítani, ez az urbán féle fényorgona mély csatornája.. ennyi müxik az jól, pcről hajtom én is és szépen be lehet állítani!
Szerintem hagyd úgy eredeti állapotában az erölködőt, ha működik rendesen akkor ne csinálj vele semmit, mert elég sok mindent kellenne változtatni. Nagyobb kimenő teljesítmény =>nagyobb trafó, az egész elrendezést szinte átpakolni, akkor az előerősítőnek sem lesz annyi hely, kicsit több hűtőborda... Amúgy ez az erősítő szerintem tudja is rendesen azt a 2x30wattot, még az is lehet, hogy lehagyja simén az én tda7294-esemet,(70watt csatinként)...
Inkább építs egy szubládát!!!!! Nem bonyolúlt, szerintem még egyszerűbb is lesz! Évekkel ezelőt vettem egy somogyi szzubot és annyira sokkal jobb volt halgatni a zenét, aztán egyik barátommal elcseréltem és úgy hiányzot, hogy vettem sűrgősen egy másikat. Most építek egy aktívat, ha kész lesz végre felteszem a képeket majd. Nagyon extrém lesz....
Nekem már van mélyládám úgy hogy nem kell csak gyenge neki ez az erősítő mert fullon kell hajtani.
Hát én a mellékelt képen látható kis életszámlálót építettem meg.
Van egy játék (Magic: the Gathering), melyben fontos szerepe van a játékosok életének. A szabályok szerint 20 a kiindulás és ez csökkenhet, nőhet a játék folyamán. Ez a kis kütyü az egyik játékos életét tudja mutatni (az enyémet). Két kijelzővel is mutatja: az egyikkel felém, a másikkal az ellenfél felé. A kezelőszervet egy régi billentyűzetből vettem ki. Föl-le scrollozva lehet csökkenteni és növelni az kijelzett számértéket. Ez a scroll görgő egyben nyomógomb is. Megnyomva a számértéket 20-ra állítja be (ha vége a játéknak, akkor így lehet új játékot kezdeni, nem kell visszagörgetni 20-ra). Azt hiszem, az általatok épített dolgokhoz képest ez kismiska, de számomra nagy dolog: kb. 2 hónapja foglalkozok elektronikával, addig még egy forrasztást se csináltam, nemhogy bármi működőt.
Nagyon szép! Tényleg! Gratula!
Ha eseteleg felraknál egy videót, miközben használod! Vagy csak egy fotót a szép nagy kijelzőkről! Kíváncsi lennék rájuk. Milyen színű a kijelző? Üdv. Bosch Jó éjszakát!
Gratula, szép kivitel, korrekt megvalósítás!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |