Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok nekemis van egy silvercrest tavirayittom lides,hagy emi kivaivalot magauta de az arahoz kepest viszot jo kis masia,a kerdesem azlee ,vaegy digifusion frt101t dvb vevöm ics hozza tavirayitto igy meg bekapcsoli sem lehet ,probaltam automata keresest ezzel a kütyüvel de em reagal semmit ,tudnatok ebben ekem segiteni ,valami kod konbinaciovak? bar nemtudom ha automatan em met a letezö öszes koddal emtudom mitlehete meg kezdei vele ,elöreis köszönöm
Szia
Egy kérdésem lenne: Micsoda??? Ez valami idegen nyelv? Komolyan mondom, nem értem mit írsz. Szedd össze magad légyszi, mert erre nem fog válaszolni senki sem.
Sziasztok, bocs az elöbbi érthetetlen irásomért, de minap balesetet szenvedett a glaviaturám!
Szoval nekemis vanegy SilverCrest távirányittóm! a távirányittó hagy némi kivánnivalót maga után de az árához képest nagyon jo kütyü. Az lenne a kérdésem ,hogy vanegy DigiFusion FRT101T modelü földi digitákis DVB vevöm, s ezzel a távirányittóval nemtudom az istenértsem kezelni,probáltam automata keresést de azsem találta meg ,tudnátok ehez a készülékhez erre a tipusu távirányitóra valami olyan kodot ami müködtetné a vevömet? mert távirányittó nélkül mégcsak bekapcsolnisem lehet. köszönöm elöreis
Szia!
Vegyél inkább egy eredetit. Az univerzális távirányítók nem mindig kezelik ezeket a különleges márkákat. Például: DIGIFUSION FRT101T TÁVIRÁNYÍTÓ
Sziasztok,hát pont ezt szeretném elkerülni ,nemigazán szeretnék addig távirányitót venni mig nemtudom ,hogy müködik e a vevö,én javitottam ,most jelzi a készenléti üzemmodot,de ha legalább betudnám kapcsolni ,hogy a zöld led felvilanjon s látnám a tévén a bejelenkezö menüt akkor megkockáztatnám a távirányitó vételt ,de igy...esetleg valami ötlet egy manuális inditáshoz?
Olvastam valahol ,hogy álitolag ha vanegy távirányitonk s nem használjuk,elvileg átlehet álitani a frekijét az adott készülékhez ,gondolom kristály cserével, azthiszem a legtöbb távirányito 432 khz megy,nézegetem ezta digifusion panelt de nemlátom rajta az irc vevö ic számát ,de még az icétsem attol tartok belevan kombinálva ebbe a prociba ami rajta van IBM Digital set- top box integrated kontroler....
nem tudja valaki veletlenul a GUT SCHNEID 21M410 tv kodjat koszi szepen .
A távirányító kódtáblázata és használati utasítása Word dokumentum formátumban, román nyelven: 13AW
Sziasztok.Van egy UET-606(AV 10) JET távirányitóm, de nem tudom beállítani dvd lejátszóhoz, mert nincsnek meg a pairja ,légyszi aki tud segitsen.Ha emailt küld a beállitásról azt nagyon megköszönném cimem:gigolo10@freemail.hu.
Sziasztok! Van egy Ante RM-36E+ típusú univerzális távirányítóm amit a SAMSUNG TV-hez használok, de nemrég kaptam egy BLAUPUNKT márkájú TV-t amihez nem volt távirányító. Az Ante távirányítómon nem találok hozzá kódot tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Tudna nekem -teljesen analfabétának- vki segíteni... nagyanyómnak Technika típusú TV-je van, hozzá Laser ( ) típusú kis dvd-cd lejátszója. namármost összecsatlakoztattam a a TV-vel, hogy nagyba lássa mami a dolgokat, mikor is valahogy bebénáztam és véletlen rányomtam valahogyan a távkapcsolón KEY -re (ez a SETUP-FUNKTION beállítási pont alatt van), és azóta teljesen blokkolva van a TV, és a távirányító is! 1xűen nem lehet semmit csinálni, így van ez már 2 napja. Már 1000féle kódot próbáltam, de no answer, mi ilyenkor a teendő? Persze mivel nem mai TV/távkapcsról van szó, semelyik TV szerelő nem tudott telefonos segítséget adni Kérem, segítsen vki Köszi: Róz
Szia!
Mi a távirányító típusa?
Sziasztok.Van egy UET-606(AV 10) JET távirányitóm, de nem tudom beállítani dvd lejátszóhoz, mert nincsnek meg a pairja ,légyszi aki tud segitsen.Ha emailt küld a beállitásról azt nagyon megköszönném cimem:gigolo10@freemail.hu.
ilyet még nem éltem, nincsen típusa, a Technika TV-hez adták, de mondom, régi. Kiszedtem az elemeket is belőle, hátha ott látom, de nem
így nincs chance?
Szia!
nem tudsz segíteni nekem? hm?
Hali!
Ha nincs meg a TV használati útmutatója (gondolom abban van erre vonatkozó rész is), akkor esetleg a pontos típus ismeretében érdemes lenne rákeresni a google-ben, hátha a neten megtalálható.
Jah, nincs+
azért köszi
Helosztok van nekem egy AEG RC4000 távirányitom csak elveszett a papirja és sehogyse tudom beállitani! kérlek segitsetek!
SZiasztok kérném a segitségeteket ,pár éve vettem egy távkapcsot de nem tudom a kodokat meg a nevétsem,ez egy éritöképernyös ,most abban a bajban vagyok ,hogy kaptam ajándékba egy tv-t de nincs távkapcsoloja egy pacific nevü a tv és nem akarja kezelni vagy csak részben de azt is össze vissza a gombjainak a nagy részét nem ismerifel a tv .Ha tudtok segiteni kodal azt meg köszönöm.(a tv1+set azt már probáltam és nem nagyon jött be)
sziasztok! Van egy samsung tv-m aminek a távírányítója tönkrment. Vettem hozzá egy bluebaby roe-d50-1 univerzális távíránytot! Az lenne a kérésem/kérdésem tudna nekem valaki leírást küldeni hozzá? vagy valamilyen kodot?? Kösz előre is
Erről van szó? Ez kamerákhoz való távirányító.
nem, hanem rendes távírányító. valamilyen kód kellene hozzá, csak nem tudom hogy milyen. a másik tévéhez jó ,működik vele, de a samsung tévével már nem, és még leírást sem találtam a neten
Sziasztok.SAMSUNG CK 3312 Z TX ) tv-hez szeretnék távirányitó kódot.Köszi
Hello!
philips dsr 4101/58 as tipusú UPC beltérihez kéne nekem kód,az univerzális távirányitómhoz. HELP!!! Előre is kösz mindenkinek
sziasztok nekem egyurc22c hez kellene pilips tv kod kőszi
Ebben megtalálod a Philips-kódokat.
Sziasztok!
Jó pár éve vettünk a szüleinknek egy HE Márkájú tv-t, aminek elromlott a távkapcsolója. Viszont egyik univerzális távkapcsoló listáján sem szerepel ez a márka. Hallotam hogy valami lg klón, de nem biztos. Nincs valakinek infója melyik márka kódjait kellene kipróbálni? Előre is köszönöm!
Ha még nem pródáltad nézd meg, hogy a távirányító egyáltalán csinál-e valamit elem gondolom jó van benne, meg akad egy kamerás mobil valahol a családban: a gombokat nyomkodd végig irányítsd közben a kamerába a távot és nézd meg hogy "világít"-e a led a távirányító a kamerában(ugyanis ezek az infra fényt így megjelenítik), mert ha nem is világít, vagy pár gomb azért hosszas megnyomásra mégis csak pislákol, lehet hogy szimplán csak nagyon koszos a gombok alján a kontaktus (ehhez nem kell koszos helyen tárolni a távot), vagy a panasonic-hoz hasonló "olcsó" megoldást használják hogy fémes "pogácsa" helyett csak valami vezető festéket kentek a gombok aljára ami idővel lekopik, de pl panasonicnál alapos alkoholos tisztogatással sikerült már megcsinálnom ilyen távot...
Azért írtam ezeket, mert szerintem egy távirányító azért nem olyan könnyen romlik el, persze bármi előfordulhat, nem is tudjuk mondjuk, hogy mi történt ezzel a darabbal pontosan... Az eredeti kérdésedre egyébként nem tudom a választ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |