Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1356 / 3614
(#) vicsys válasza Müszi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Chuck "Frankye" Norris.
Lehet, hogy nick-et kéne váltanom...? A végén még eljutunk a viszkis-ig.
(#) Müszi válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Sylar?
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ugyan, akkor nem sokára szabadulsz.
Jó ez a Viktorrendszer név.

Már az sem jó. Biztosan lenne aki silány-nak mondaná. Nem jó omen... Talán ha Kovács István lenne....?
(#) Müszi válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

mongyuk

Doh! Van már regelve ilyen nevű.
(#) Stadi hozzászólása Szept 13, 2010 /

Vicces vagy inkább siralmas a mellékelt kép?

HHM.jpg

(#) klemo86 válasza Stadi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ha a tiéd, vicces - ha nem, akkor inkább nevetséges (gáz)…
(#) Stadi válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Hát, ez nem ettől függ...

Amúgy egyik reggel munkába menet láttam meg ezt az autót, és lefotóztam. Szerintem első blikkre vicces, de a második gondolatom egyből az volt, hogy basszus, ilyenből viccet csinálni...
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Nem rossz járgány, gondolom akksival megy. A part mellett kell tölteni konnektorról?

Mától kezdve 3 napos tanfolyamon vagyunk két kollégámmal Bánkon. A tavat körbejárva lőttem pár képet, sajnos csak telefonnal, mivel nem hoztam magammal mást.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Ja... Aszittem napelemes, és valami nyomtatóból bontott DC motor hajtja.
(#) KTobi válasza Stadi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Nézd meg az egy évvel ezelőtti hozzászólását, akkor leírta.
(#) szamóca hozzászólása Szept 13, 2010 /

Most találtam az egyik oldalon ezt a nevet. "Kolompair Rainbow Demimúr"
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 13, 2010 /

Szegény Cerka porcit kikéne faragni egy Core 2 Duora.
Végre már eltudtam érni az oldalt, mert már vagy egy órája szenvedtem vele.
(#) KTobi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Egy órának ezelőtt én sem tudtam elérni a HEt.
(#) lui144 válasza KTobi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

Én se tudtam elérni. Nekem lefagyott az oldal. Legalább most már működik.
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

A járgány 8 db 6 Volt 260 amperes akkuról megy sorosan kötve.Ebből egy inverter állítja elő a 380 voltot a motornak.
A bánki tavat jól ismerem, nagyon aranyos hely. Korábbi lakhelyemtől 36 km-re volt.
(#) nagy hoho válasza lui144 hozzászólására (») Szept 13, 2010 /

A korábban bemutatott hajóval hallássérülteket vittem két órás túrára. Nagyon közvetlen,aranyos emberek voltak.
Azt hittem nehéz lesz Velük beszélgetni, de kitűnően olvastak szájról és minden érdekelte Őket. És egész jól megértettem amit beszéltek.
(#) lui144 válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Idézet:
„Nagyon közvetlen,aranyos emberek”

Ez a többségre nagyon igaz.
Idézet:
„Azt hittem nehéz lesz Velük beszélgetni, de kitűnően olvastak szájról és minden érdekelte Őket”

A szájról olvasást azt igen sokan tudják. Sokat gyakorolták, hogy ez menjen. Csak halkan megjegyzem, hogy nem szeretik, ha valaki gyorsan beszél, mert nem mindig tudják követni a gyors szájmozgást.
Idézet:
„És egész jól megértettem amit beszéltek.”

A jelnyelvet nem nehéz megtanulni, de figyelni kell nagyon, mert bizonyos kézmozdulatok mást is jelenthetnek. Jeltolmács volt velük?
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Tegnap én is hiába próbálkoztam. Csak Topi sejtheti mi volt az oka. :yes:
(#) deguss hozzászólása Szept 14, 2010 /

Kérném, aki ráér egy pár percre, és segítene egy építész barátomnak diplomamunkája keretében egy rövid kérdőívet kitölteni a kerékpározási szokásairól, tegye meg kérem, és küldje el neki a megadott címre, esetleg jelezze felém is, hogy elküldte.
Kérlek csak objektíven töltsétek ki, saját kerékpározási szokásaitokat figyelembe véve!

Köszönöm a segítségeteket!
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Sziasztok.

Ma hívott a Cég, és meglett a bukszám is .
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Mákod van, hogy nem én találtam meg. Ilyen bukszát nem adtam volna vissza... :finom:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 14, 2010 /

Egy kedves kollégám felajánlott nekem egy igen jó ajánlatot:
Azt mondta, hogy vegyek egy 521A -es Optót, ami így durván 2084A -ert tud teljesíteni, és mind ezt pár száz forintért.

Ha nem hiszetek nézzétek meg a linken: Bővebben: Link
(#) Rober_4 válasza deguss hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Az az igazság, hogy én 15 évig mindenhova bringával jártam, de 5 éve rá sem vagyok hajlandó ülni, különböző okok miatt. (Leginkább az egészségtelen levegő hatásai, stb...)
És jelenleg azt is megbántam, hogy egyáltalán bringáztam, mért nem mentem én is autóval, mint minden normális ember
Tehát, a mostani helyzethez képest töltsem ki, vagy ahhoz amikor még a szenvedélyem volt ez a sport, ami körülbelül ugyanolyan káros, mint a dohányzás?
(#) deguss válasza Rober_4 hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

A probléma nagyon összetett. Főleg a fővárosban. Ebbe én nem is kívánok belefolyni, de kedves Fecó barátom nagyon-nagyon szívesen fogadna ez ügyben bármilyen észrevételt, tapasztalatot, amit csak el lehet mondani, le lehet írni ennek kapcsán. Nem a főváros közlekedését akarja megrenoválni, mert ahhoz ő egy személyében kevés, de ha csak ilyen-olyan javaslata majd egyszer ötletadónak szolgál egy fejlesztés ügyében, na már akkor megérte. Ehhez pedig bárminemű levelet szívesen fogad.

Én csak Sopron város közlekedéséről tudok írni. Itt se könnyű néha a kerékpáros közlekedés, de ahogy tapasztalom, egyre könnyebb. Van indirekt módon hatása az "idiótának" mondott kerékpáros felvonulásoknak, az úniós támogatásoknak, ennek-annak. Épültek kerékpárutak, pihenők, átkelők... Persze elég messze vagyunk még a szomszédos Ausztria kerékpárhálózatától a kiépítettséget illetően, de én bizakodó vagyok.
Amit csak lehet, kerékpárral intézek, de nem csak környezettudatos elhivatottságom miatt, hanem mert jól esik a tekerés. Persze érthető indok a rossz levegő a fővárosban...
(#) Rober_4 válasza deguss hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Ok. Akkor átgondolom, és próbálom értelmesen kitölteni, és magyarázni a válaszomat!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

Nézd csak, mekkora áram van kipipálva...
Bővebben: Link ...bekapcs és HICC...
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

(#) Action2K válasza vicsys hozzászólására (») Szept 14, 2010 /

És mi van, ha épp HICC generátort épít?
Következő: »»   1356 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem