Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Beleszaladtam abba a hibába, hogy kinézet alapján akartam megítélni, milyen alkatrészre volna szükségem.
PC ventillátor alaplapi csatlakozót (3 tüskés, mama) szeretnék, külön tüskét és hozzá házat, pontos típusszámokat egyelőre nem találtam sehol. A ventillátor fordulatszáma lenne vele az alaplapba vezetve, így egy házhoz egy tüske is elég.
Szerintem NSL 25-3 W vagy NSL 25-3 G csatlakozó, NSK 25-0 érintkező és NSG 25-3 csatlakozó ház. De nem vagyok benne biztos, ne vedd 100%-nak. Valaki megerősíthetné.
Köszi
![]()
Szerintem stimmel
![]() Köszönöm szépen a tippet, jövő héten megyek érte, és meglátom mire jutok.
Azt szeretném még kérdezni, hogy az egyeres vezetékek (pl.: 1x0,14 PIROS Ónozott, szigetelt vezeték, Link) 12V feszültség esetén maximálisan mekkora áramot képesek vezetni.
1,2A áramfelvételű ventillátorhoz szeretném használni, 5- és 12V-on.
Üdv!
A szupresszor híd nincs és nem is nagyon lesz, a PIC pedig van.
A feszültség az tök mindegy, itt az áram, ami számít, meg, hogy milyen messzire kell vinni, ugyanis a vezeték (mint elosztott ellenállás) feszültségesést okoz.
A pontos áram érték meghatározásához kismillió paraméter kellene, de durva számítással kb. 2A-es határ jönne ki, vagyis az igénynek megfelelne. Azért a próbánál egyik kezed a vezetéken, a másik pedig a főkapcsolón legyen! Ha melegszik, áramtalaníts!
Köszönöm!
Egy próba után majd kiderül. Alternatív megoldásként legfeljebb külön vezetékekre rakom a 2 ventillátort (mert dual fan-ról lévén szó), és akkor már csak 0,6A-t kell bírnia a vezetéknek.
A PC-s szalagkábel (ATA?) kábelenként 2-3A-t elbír melegedés nélkül.
Köszi, ha nem lesz más, akkor majd azt is bevetem.
Egyelőre most jól megy az itteni kábel, bár elosztottam ventillátoronként, fél-fél méterre. Semmi gond nem volt idáig vele. Majd ha feljutok Pestre, és rendelek még belőle, akkor megnézem hogy bírja a két ventillátort együtt.
Vettem ilyen kábelt. Röhögve kell tudnia a 2A-t, minden melegedés nélkül. (Szemmértékkel ellenőriztem)
![]()
Igen, az a 2A is, amit írtam egy biztonsági saccolással keletkezett. A ventillátorokat szerintem nem érdemes külön szedni, max. ha langyosodást észlelhető, akkor simán két eret kell összecsavarni. De mondom, ez elég valószínűtlen végszükség esetére szolgáló megoldás lenne.
Már egyet összeraktam úgy, hogy külön van szedve a 2 ventillátor, de akkor a többinél nem így járok el, mert mégis csak feleannyi kábel.
Köszönöm a válaszokat.
Hello
Két rendelést összefűztem, de a második rendelés ellenértékének az átutalásakor véletlenül az első rendelés rendelési azonosítóját írtam az átutalási közlemény rovatba. Lehet ebből valami gubanc? Írtam e-mail -t a vevőszolgálatnak, válasz még nem érkezett, ezért bátorkodtam rákérdezni erre itt. Üdv.
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy be tudnátok e szerezni ezt az ic t:p8085ah2; p8085a ? Üdv! ![]()
Szeretném megkérdezni, hogy rendelhető-e az alábbi relé, mert legutóbbi rendeléskor csak 1-2 hét várakozás után volt megvehető.
FRC3-12F Relé 70A/12V 1C 80R AUT Előre is kösz a választ.
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy a mellékelt fotókon szereplő, 0.2F kapacitású, 3,3V-os kondenzátort forgalmazzátok-e, illetve be tudnátok-e szerezni? Ha igen, milyen feltételekkel? Köszönöm!
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy be tudnátok e szerezni ezt az ic t:p8085ah2; p8085a ? Üdv!
10.000µF 35V -os kondik felkerültek a HEStore-ba.
Felkerült egy pár 16F628 SMD kivitelben, ha még aktuális
![]()
Köszönöm szépen!
![]() szerk.: És mikortól lehet majd rendelni? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |