Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valaki folyamatosan feltöri az msn-emet és átírja a jelszavamat. Mit lehet ezellen tenni?
Ha átírják a jelszavadat, akkor hogy lépsz be újra?
Az e-mailedre kérsz újra generált jelszót? Mert akkor az e-mailed van feltörve és nem az msn-ed. Ha meg nem ezt teszed, akkor a gépeddel ne mentsél jelszót. Menj be egy internet kávézóba, ott csinálj új jelszót magadnak, amit csak te tudsz jegyezd meg sehova ne írd le és az e-mailednek is csinálj mindjárt új jelszót. És ne születési dátumot, ne nevedet, ne családtag nevét, ne kutya nevét, ne szerelmed nevét és gereked, apád anyád nevét add meg, ne 12345, és ne 55555 legen a jelszó, legyen benne kisbetű nagy betű és szám. Extraként tehetsz bele még speciális karaktert is. Ha azt feltörik, akkor had legyen az övéké. De különben is egy MSN annyira nem fontos dolog!
Nem tudom kiaz. Nem rég kb egy órája írtam át mert megint fellépett most meg megint átírta, de lehet a mail címemet is mert nem küldi a jelszó reset-et a msn. Valaki nem tud segíteni visszaszerezni a jelszavamat? Nagyon kéne.
Túl vagyunk a kemence parti első napján. A képek a nyugalom megzavarására alkalmasak ezért csak az erős idegzetűeknek ajánlom! Az egyik képen van egy öngyújtó csak a méretek miatt van ott nem azzal sütöttük meg a kacsát.
Tán az ottani moderátor segíthet. Egyébként ismerned kell, mert különben hogyan férhetett hozzá a jelszavadhoz. Kis fejtöréssel szerintem rá jössz ki az. És akkor: :violent:
Mmmmmm, a darázsos kacsa a kedvencem! Enyhén csípős, így finom! :finom:
![]()
Mondjuk azon a képen van egy darázs is gondolom az is a méretek miatt. Ha lódaráz volt akkor nem kicsi a madár.
![]()
Az a baj, hogy ötletem sincs. Itthon írtam át az elöbb a jelszavamat. Nem érdekel, hogy feltörte, de a partnerlistám fontos lenne nagyon és még azt se tudom előszedni. Valaki nincs itt aki tudna valami ötletet adni mit csináljak most? Meg szerintem a jelszó reset mail címét is átírta mert nem kapok mailt, hogy kértem. Valami ötlet?
Még néhány kép:
A gépedben levő féreg továbbítja az infókat. Ajánlott egy vírusirtás...
Nagyon tetszik, de a vödröt legközelebb fordítsd el kicsit mert a honlapot fiatalkorúak is látogatják
![]()
Hah! Egyszer láttam csehszlovák, vagy Lengyel harisnyanadrágot, aminek a csomagolásán a Punčikova felirat díszelgett.
![]()
Rá lehet keresni google maps-on, Szlovákiában létezik krupina nevű település.
Vannak furcsa nevű települések. :yes:
Most csináltam új jelszót kaspersky vírust keres meg odatoltam a védelmeket max-ra.
![]()
Horvátországban láttam olyan benzinkutat, amire egy az egyben az volt kiírva: pin@
Hát igen. Ha nem Vikszisz akkor Te jössz és rám kontrázol. De hát így van ez jól.
![]()
Régebben volt egy vírus, vagy féreg (vagy valami hasonló) ami ilyesmi galádkodást végzett: az ellopott fiók nevében bejelentkezett, és mindenféle reklámot, meg egyéb sz*r küldözgetett...
Nálam a megoldás virmánytalanítás, az messenger kiirtása, másik üzenetküldő* használatára átszokás volt a megoldás ![]() * pl.: pidgin
Akkor ott a férfiak nem tankolni jártak, hanem az ott lévő lányokat tankolták meg
![]() ![]()
Téli csizma márka volt a 80' években az ALPINA.
Az ALPINA deréktájon van, akkor hol van a FELPINA?
![]()
Amit Te csinálsz arra oda kell figyelni
![]()
Ha jól tudom, még két éve biztos árultak ilyen néven almaszörpöt. Ez tudott dolog volt, nem tudom mikor kezdték, azt se, hogy abba hagyták volna. Nem követem ezt a piacot.
Amit Hoho tesz fel képeket, azon vagy ámulunk, vagy csorgatjuk a nyálunkat. Harmadik lehetőség nincs. Esetleg egyszerre mindkettőt.
![]()
Sziasztok. Már jó rég voltam itt.
![]() Amit a tegnapi témával kapcsolatban hozzáfűznék a dologhoz: Idézet: „Vannak furcsa nevű települések.” ...ÉS vannak furcsa települések ahol fura jeleket kapnak a gyerekek az óvodában. fura jeleket kapnak a gyerekek az óvodában
Milyen szerencse, hogy ez a hír csak átvágás.
![]()
Azt nem tudtam, erre csak véletlen leltem rá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |