Fórum témák
» Több friss téma |
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy SonyEriccson K300i telefonom és a joystickja (asszem így hívják) már egy kicsit odavan. Ma fogtam egy pici csavarhúzót, kicsavartam az a két csavart ami tartja 2pár patentot ki is pattintottam, de a felső része nem akar lejönni. Gondoltam visszazárom és nem feszegetem. Az a kérdésem , hogy a telót hogy kell kultúráltan szétszdni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat: Müszi
Jobban is tetted mert itt a szétszedési leírás
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=642&highlight=sz%E9tszed%E9s
Ezer köszönet, hasznos link
tied a pont
Hello!
Ha csavar kijött és a patentokkal is megküzdöttél akkor felfelé kell tolni (nehezen jön le). Álltalában csak elkoszosodik a gomb. Ha ez a helyzet akkor elég kifujatnod levegővel.Esetleg egy kis kontakt tisztító sem árt neki. Ha nem tudod szétszedni a sprét nem ajánlom kivülröl belefújni mert belefojhat a kijelzöbe Sok sikert!
Hali
Kellene 1 kis segítség...szal van egy motorola c385 típusú mobil amelynek a paneljáról pontsabban..az antenna előt lévő SM alkatrész eltünt ...öcsi leszette róla...Szóval a következménye az hogy nincs térerő..de ha rövidrezárom azt a két pontot ahol az alkatrész volt akor mükszik...csak kérdés h meddig menne így...Nektek van vmi ötletetek h mi lehetett az az alkatrész és hogy mivel lehetne helyettesíteni..(vagy csak zárjam rövidre) esetleg.. .köszi szépen
ja bocsi...a kép
köszi még egyszer
+néztem egy másik Motorola rajzon, az egy18pF-es kondi. A másik meg 470pF, ami sorba van kötve vele. Tekintve az alkatrész méretét és azt a tényt, hogy rövidrezárva jó, nyugodtan megteheted, mert kárt nem tesz a gépben.
hali
óóó...köszönöm.. A rajzot esetleg el tudnád küldeni?
Sziasztok!Van egy nagy problémám.Remélem tudtok segíteni,arra szeretnék választ kapni,hogy kell szétszedni egy sonyericsson T290i telefont.Kérlek segítsetek,mert sürgös lenne.
Elöre is köszönöm blenky!
Hát ha már nincs szükséged a telefonra utánna, akkor csak feszengesd bártan!!!
(Persze lehet szépen is feszengetni!!!)
Nos ezen a megoldáson én is gondolkodtam,de azért szeretném még egy ideig használni.Szoval inkább valami jobb ötlet kellene de ez sem rossz.
Csavarokat kicsavarni megfelelő! csavarhúzóval...
Aztán szétpattintani...esetleg egy vékony "szike" alakú tárgy segítségével...
K300-ról van szétszerelési útmutató:
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=642&highlight=sz%E9tszed%E9s
Szoval ugy tom lepatintani az antena burkolatot?
Sziasztok,abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy nem tom hogy hogyan kell szétszedni a Noia 5300ás elölapját.az a baj,hogy ebben én még egy kicsit kezdő vok és még nemtom.Elöre is köszönöm a segítségeteket,fontos lenne.!
Sserintem találsz a hátsó felén csavarlyukakat csak be vannak dogaszolva ki műanyag kupakokkal először ezeket kell kiszedni de attól függ mit akarsz vele csinálni Utánna valamilyen plasztik lappal pl bankkártya,feltöltőkártya szét kell pattintgatni
Nos én néztem a hátoldalát az elölapnak,de nincsen csavarnak helye,már probálkosztam a patintással is,de az sem jött össze.Nincs valami biztos ötleted,hogy hol és mit csináljak,mert elégé kezdö vok.
Ilyen típúst még nem szedtem én sem szét de megpróbálok utánnanézni
Azt megköszönöm,mert már én is kerestem,de még nem találtam.
Egy nagyon vékony műanyagpengével vagy a gyári pici kék műanyagháromszöggel felül kell szétpattitntani középen pont az usb csatlakozó fölött , középen. Egyben lejön a felső billentyűzet a kijelzővédő és a műanyagkeret. Használj védőfóliát az LCD - hez és az LCD fedőlaphoz ne legyen karcos.
A burkolathoz csavar nincs felül !!!!
Nem találok leírást de biztos segít valaki
Most néztem át. Sajnos 160MByte PDF-ben.
Nem baj, még én is keresem,de azért kösz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |