Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Használunk egy Candy CSF458E tipusú mosogatógépet kb. 4éve, néhány hónapja az a jelenség hogy túlszívja magát, aztán letilt. Ilyenkor szétszed, kitakarítom a szűrőt, alján megnézem az úszót és megy tovább. Ez most nem elég. Szeretnék ötletet kérni mi lehet hiba! Előre is köszi!
Köszi !Eddig működött! Arra gondoltam,hogy a mágnesszelep ment tönkre.
Sziasztok! Van egy Candy csf458E típusú mosogatógépünk. E4 hibával Ki tudna ebben segíteni?
Köszönettel Gábor
candy csf 459E, hiba nem megy bele a víz,új mágnesszeleppel sem működik! Van valakinek ötlete?De ne az,hogy a csapot nyissam ki! Köszi
Candy mosogatógép E3 hibaüzenet.
Nem tudja valaki,mit jelent?
Sziasztok!
Adott egy Candy CD702T mosogatógép. A hiba az, hogy bekapcsoláskor a kijelzőn 88 jelenik meg, tizedespontostul, illetve a középső 4 LED világít, motor, fűtés megy, gombokra nem reagál. Van valakinek tippje, hogy merrefele induljak el? Ez a hóbort magátúl jött elő. Köszönöm!
Sziasztok!
Az én gépemCSF4570E 2 év nagyon kímélt (havi5-6)használat után kimúlt.Veszi a vizet aztán csak búg és nem csinál semmit.A vizet úgy tudtam leszívni hogy újra indítottam.A szerelő azt mondta h szivattyú csere 50000ft! Csöpög a víz mikor szivattyúzik és megtelik alul a tálca és az úszó lezárja a víz vételezést,ezért kell kicserélni a szivattyút! Kicsit drágának találom a szivattyút.Soha többet nem veszek Candyt
Nekem nem pont ez a tipus van de Candy, és ugy látom ,hogy ez tipushiba ha ritkán használod akkor megszorul a szivatyu én leszedtem a gép alját a szivagyut is levettem a helyéről és csavarhuzóval megmozgatam és már ment is utána. fél év alat kétszer kellet már ezt megcsinálni mert megszorult,és igy hamar le is ég.
Azt olvastam itt a fórumon hogy a fődarabokra 3 év garancia van . Kihívom a Candyseket nézzék meg ők hátha csak a szerelést kell akkor kifizetni. :yes:
Helló!
A napokban vettem 1 candy csf 456 M mosogatógépet. használt mivolta miatt kimosattam 2x,rendesen működött,intenzív program rendben lefutott. Amikor 3.alkalommal már edénymosásra használtam volna a program felénél,a mérőórám melletti Fi relét lenyomta! Szétkaptam...a hátsó betáprészen a belső csúszósaruk nem szigeteltek némelyik mintha összeért volna,a dugvillán amúgy is rövidzárat mértem minden felől.Leszigeteltem klafán...rövidzár megszünt.összerakom bedugom,on-off gomb be pukk megint leveri a fi relét! Most tovább bontottam...két szivattyút leltem benne,megpróbálom hosszabítóról direktbe,hátha kiderül esetleg valamelyik rossz,de van benne valami átfolyós fém fűtő egység én arra gyanakodom...elég lepusztúlt állapotban van! Esetleg ötlet?
Helló. CANDY CSF458-E típusú mosogatógépem van .
A mosogató programnál a tabletta leejtése után visszaáll a program idő elejére,vagy kikapcsol. De esetenként elmosogat.
Sziasztok!
A mosogatógépem nem akar szárítani. Az lenne a kérdésem hogy hol keressem a hibát. A program végig megy. Üdv
Sziasztok!
Whirlpool mosogatógépünk mondta fel a szolgálatot. Elengedte a vizet, leáztatva öt emeletet amíg nem voltunk otthon. Ha ráengedem a vizet, most is ez történik, "ami befolyik, az rögtön kifolyik". Kérlek, mondjatok tippet egy laikusnak, de azt is írjátok meg, hol, hogyan találom meg a hibás alkatrészt! Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok
candy ced110 mosogatógépem van, 3 éves. Kondenzátor baja, szivattyú csere volt már. a 45 és 50 fokos programmal hajlandó mosni, nagyobb höfoknál az öblités előtt le áll, sipolva és villogva. Ezt még valahogy el lehet viselni bár ha valaki tudja mi lehet a gondja azt meg köszönöm. A föbb gondom, csunyán mos, illetve valamilyen szemcsés kosz rakodik a poharakra. Valami ötlet? köszönöm a választ
Szia
A gép alján a só tartálynál lévő szűrőt rendszeresen takarítom, havonta jó minőségű gép tisztítóval takarítom persze csak 50 fokon. heti rendszerességgel be fújom domestossal majd hagyom állni és úgy is el indítok egy mosást.
Sziasztok! candy702t mosogatógépünk van 6 éves.A
Az utobbi időben nem kapcsol ki, a óra 01-et mutat és addig dolgozik amig a fökapcsoloval kinem kapcsoljuk.Tud valaki segiteni? elöre is köszönöm.
B.U.É.K mindenkinek!
Kérem ha valaki tud segítsen. Van egy Candy márkájú CSF 457 E/EX mosogatógépem. Ma jelentkezett az hogy az összes lámpája elkezdett világítani. A könyv azt írja túltöltés, túl sok a beömlő víz. Amit próbáltam: kikapcsoltam, megszakítottam a programot vissza kapcsoltam, de ugyan azt csinálja. A gép alján nem áll a víz. Mi lehet a gond?? Ha tudja valaki a választ kérem segítsen. Köszönöm! Üdv: Mariann
Buék Neked is!
Általában, ha minden led világít akkor az panel hibára utal. Csere vagy esetleges javítás a megoldás. Imi
üdvözletem!
már írtam korábban Candy CSF 4570 E típusú géppel kapcsolatban, gondoltam beszámolok a fejleményekről a probléma még aktuális, mégpedig az, h. a motor nem akar elindulni hívtam szerelőt, aki "megjavította" 10E Ft-ért, utána egyszeri működés után ismét nem indult el, ezután a szerelő tett egy "ajánlatot" a motor cseréjére, amit nem fogadtam el nade "zseni" barátomnak köszönhetően működésre tudom bírni a gépet: a motor hátulján lévő gumis-fémes darabot leveszem, majd egy kis csavarhúzóval benyúlok és elforgatom a motor tengelyét, éééés működik! tudom, elég barbár, meg sufnituning, de az az ''ajánlat" nagyon is kiábrándító volt, még egy darabig marad ez a motor kérdés: mi történik akkor, ha nem teszem vissza a motor végére ezt a "dugót" és így használom?
Üdv!
Köszönöm a választ. Megoldodott a probléma és gondoltam leírom. Letört az a cső ami a felső forgó karba vezeti a vizet. Erre mi rájöttünk és kicseréltük. De a probléma továbbra is jelentketett. Kihívtam a szerelőt, aki kitörölte a programot a gépből, elindította és működött. Mindez 3000 ft -ba került+4000 az anyag amit én vettem.
sziasztok! új vagyok itt. mennyinek kell lennie egy orion od-007-es mosogatógép fűtőszáljának az ellenállásának? nekem 31,7 ohm. az jó? másik kérdés: hogyan lehet megtudni, hogy jó e a hőfokszabályzóm? hogyan lehet kimérni?
Üdv mindenkinek: Eddig nem javitottam mosogatógépeket de most ez is megtörtént kb egy óráig szedtem szétfele amig hozzáfértem mindenéhez, már akkor elment a kedvem ,na de nem adom fel. Egy BOSCH márkáju az alany , csak gombok vannak rajta. Szóval az a problémája, hogy a főkapcsoló bekapcsolásakor rögtön elindul a motor ami úgy látom a vizet nyomja a belsejébefele, és ennyi. Viz nincs benne a beengedö szelep nem kapcsol amit lehetett mindent bemértem. Aztán jött a panel amin megkerestem, hogy honnan kap a motor árramot,rögtön ahogy bekapcsolom és találtam egy kis IC féleséget ami kapcsolja a motor relét, bemérni nemtudom mert nem találtam ilyent a neten ez van ráírva:mc1413bd ctan748 , nemtudom, hogy valamit nem e hagytam ki valamilyen érzékelőt ami a gépbe van és ilyen tünetet okozhat . Ötlet? Üdv, Laci!!
Üdv!
Melyik motor indul el a keringető vagy a lúgszivattyúé? Ha a keringető akkor valószínűleg triac vagy relé drót lett, ha az ürítő akkor pedig vész üzemmódban van mert víz van az aljában vagy azt érzékeli. Imi
A keringető, csak az a baj, hogy én nemlátok a motorhoz, hogy lenne triak egy rele kapcsolja és az a 16 lábu kapcsolja a relét, de küldök egy képet a 16 lábu már nincs benne. még annyi, hogy amint a panel megkapja a 12voltot a motor reléje egyből kapcsol.
Ez egy darlington tranyó. Ha össze hasonlítod az egyik ULN-el ami mosógépben is használatos, szerintem csere szavatos az egyikkel. 2300a, 2400...
Kb letudnád irni, hogy mi a funkciója, hogy működik?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |