Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Keresem és nem találom a képen látható 12 V-os akksihoz használatos feszültségmérőt. Bármilyen megfelelne ebben a méretben. Üdv.: Laci
Sziasztok! Úgy tűnik az egyik hangfalamban elpusztult a magassugárzó. Art Audio H-80 hangfalról van szó. Keresgéltem, de nem találtam sehol még a hangfalról sem sokat, nemhogy alkatrészt. Nem egy mai darab, de nekem nagyon megfelelt eddig. Nem tud valaki valami helyet, ahol ilyen régi alkatrészeket lehet szerezni? Vagy nincs valakinek hozzá véletlenül egy magassugárzó elfekvőben?
Köszi.
Helló Lajcsi!
Tekercselés ügyben kérdezd meg Dóri Pétert; BP. XIV.Szugló u. 86. Mobil:+36209506254, (12918778?). Remélem jók a számok (a második, vonalas, ha még működik). A mobilom bedöglött, nem tudom megnézni, hogy jó-e még a száma, én személyesen megyek, mert közel van. Kisgép (néha nagy is) javító! Üdvözlet: Kálmán
Helló "flyingdoctor"!
Sajnos a "Novák" piacot hazavágták, de gyere el a "nosztalgia" börzére, jan. 23-án (vasárnap) a Puskás-ba, és annyi kacat van, hogy biztos találsz kedvedre valót! :yes: Üdvözlet: Kálmán
Üdv.
Hol lehet venni olyan megfizethető jó minőségű IC kábelt aminek az egyik fele 2X RCA dugó a másik fele meg sztereó jack dugó 6.3-as?
Ha nem találok az lesz, csak jobb lett volna egy kompakt kivitelű.
Szia!
Megkérdezem, köszönöm!
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni a Max7401-es filter ic-t? A Digikey-nél van, de egy db. nem küldenek.A gyártó sem küld egy db-t. Nekem viszont csak egy kellene.
Szervusztok !
A megszüntetett "Novák" piac helyett nem tudtok valami hasonló guberáló helyet, nekem nagyon jó tapasztalataim voltak a helyről. Talán az ottani eladók valahol még megtalálhatók? A "PeCsa"-ban már évek óta nem jártam (rossz tapasztalatok). Most Szombaton kimegyek (megbízásból), mire számítsak, mennyit romlott (drágult)? Üdv: Kálmán
Hello!
Hidrogénperoxidot budán hol kapok? Már nem látok sehol 30%-osat! Thx
Szia!
Fodrászkellék üzletet keress vagy ha van fodrász ismerős akkor annak is lehet.
Sziasztok!
A mellékelt képeken látható villanykapcsolót keresek. Annakidején valamelyik barkácsáruházban vettünk ilyet és persze nem volt olcsó mulatság, de sajnos semmi infót nem találok róla a neten, hogy melyik gyártóé lehetne... (az egyedüli nyom a HP felirat egy háromszögben, de persze a kismillió találat jóformán csak számítógépet és nyomtatót hoz fel, vagy Henri Plottert) Ami még támpontot adhat, az egy német felirat: "szükség szerint kivágni", ami alapján arra tippelek, hogy német gyártó termékéről van szó A varázsszámok, amiket még a műanyagokban találtam: 53011.. (a talpban) 53106.10.02 (a talpon lévő fehér keretben) 53010.10.01.z (a nagy gomb körüli keretben) 53144.10.05.z (a gombon) Ha valaki találkozott ilyennel, esetleg meg tudná mondani melyik gyártó terméke ez, annak nagyon örülnék.
Sziasztok!
Szerintetek ilyen műbőrt hol kapni, mint amivel ez van kárpitozva? Jó lenne konkrét hely és nem csak annyi, hogy valami kárpitos boltban. Vagy valami hasonló típus is talán megteszi, de ha ugyanilyen akkor az mégjobb...Bővebben: Link Vagy ilyen: Bővebben: Link
38X36cm-es megfelel?
Alaplapján 5mm vastag és fölfelé sűrűn2cm magas és 2mm vastag anyagból bordák (57db borda). Jó állapotú, és jó nehéz darab...
Ha pesti vagy, a Népszínház utcában van egy bolt, ahol vagy 30 éve műbőrt és szivacsot árulnak. A házszámot nem tudom, de ha a Blaha Lujza tér felől mész, akkor a jobb oldalon az első sarok. Ott biztosan kapsz hasonlót.
Ezek szerint a McDonalds oldalán, attól nem sokkal messzebb.
Köszi, megnézem majd, remélem hétvégén is nyitva vannak, mert már csak hétvégi pösti vagyok.
Sziasztok!
Ki tudna nekem szerezni egy M62447SP ic-t? 5.1 es onkyo tx-dx575 erősítömhőz kelene. Mellékelnék egy rajzot is. 2008-ig gyártották állítólag. Előre is köszönöm a segítségeteket. Sziasztok
Valaki tudna javasolni valami webáruházat, ahol kapható kisebb méretű satu?
Sziasztok!
Kérdezném, hogy nagy fényerejű dual LED, piros-zöld színben kapható-e valahol. Az általam ismert LED-ek piros színe valójában narancs sárga alig különbözik az átmeneti sárga színtől. Laci
Helló!
A videó nem igazán adja vissza, milyen élőben, viszont itt a piros tényleg piros és a zöld tényleg zöld. Ez közös anódos, ilyet egy csomó helyen nem tudtam venni, mindenhl közös anódos volt csak. Nagy nehezen sikerült beszereznem a HQ elektronikától, de szerintem itt a Hestore-ban is van.
sziasztok tudom nem igy kell de mást nem találtam a kérdésemet hol tegyem fel nektek keresek egy itt nr 29stft képcsövet vennék mert az enyém eltört nyakban é
Minek hagytál egyáltalán helyeket a szavak között ?
Szia !
Engem érdekelne ,ha még megvan ! Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |