Fórum témák
» Több friss téma |
szóval akkor ahogy testet adtam neki a relén keresztül el**sztam a kimenetet??
az befolyásol valamit ebben a dologban ha nem jól emlékeztem és a leírásban a trunk output - (negatív) jelre kell kötni?
nem lehet az a megoldás hogy a kpzár negatívjára kötöm és állandó 12v-ot adok neki és vezérelni fogja??? vagy mér ne reménykedjek ilyenben?
átkötöttem a kpzár motort úgy hogy a test helyett a jelvezetéket kötöttem rá és behúz a motor csak nem eléggé (csak egy minimálisat mozdul DE MOZDUL) szóval akkor van jel a vezetéken nem? akkor mégsem rontottam el igaz?
Utána megpróbáltam a relével összehozni úgy hogy a 30-on kapott 12v-ot a 87-en ment a motornak a vezetéke a 85-re a jel a 86-ra pedig szintén 12v (a jel és a 12v(86-os) közé betettem egy diódát hogy ne menjen a jelre áram) és nem kapcsol így sem a relé. Ez miért van most akkor mit csináljak??? meg lehet ezt valahogy oldani? [itt a relém rajza]
Ha a motorod kapcsolt negatívot igényel, ahogy írod is, a relé 30-as érintkezőjét tedd át a minuszra. A többi lábát jól kötötted be.
Üdv.: Macsek
Valahogy nem értem, hogy miket is csinálsz...
Itt egy lehetséges bekötési megoldás, ha jól értettem és az a trunk kimenet testet kapcsol. Üdv Inhouse
köszi szépen mind kettőtöknek a segítséget(és aki eddig segített) de tegnap megoldódott a problémám és szerintem jobb is lett mint egy sima relével
Bementem egy amatőr elektronikai boltba és közöltem a problémám, adtak egy olyan nyáklapot amin van relé meg egy potméter (meg 1-2 apróság) ez olyan cucc ami nagyon kicsi jelre kapcsolja a relét a potméterrel megadott ideig. Megmutatta a csákó hogyan kell bekötni hazajöttem rákötöttem és működik. A potméter ha teljesen le van tekerve 0,6s-ig tartja kapcsolva a relét szerintem ez egész megfelelő idő a kp zár motornak (nem hallok az oldalsó ajtók és a cstér ajtó motorműködési idő különbséget) mégegyszer köszönöm a segítséget
A gyári vezérlők általában 0,75s ideig adják az impulzust.
Örülök, hogy jó lett. Üdv Inhouse
lehet hogy 0,75 csak nekem a csákó azt mondta hogy 0,6 meg a papírjára is az van írva de végülis szerintem lényegtelen ez a különbség nem?
Szia
volna nekem egy thunder ca105-106-os riasztóm ,élesedés után azonnal riaszt.Mi lehet a hiba? KÉRLEK SEGÍTS! KÖSZI
Sziasztok
Tudtok valami infót a Sonar 302 riasztóról. Mit tud?Kapcs rajz? Előre is köszi
helló
mindent bekötöttél? ajtónyitás stb...
Szia
Be van kötve minden ez egy müködő riasztó csak arra lennék kiváncsi hogy lehet összehozni az elektromos ablakkal.Melyik az a vezeték ami vezérelheti.Nem tudok semmit a riasztóról amikor vettem az autót már benne volt.
Olyan vezetéket keress, amin beaktivált riasztónál test van.
Az előző válasz szerintem nem neked ment.
piranha cs-1 auto riasztó bekötési rajz (szinjelölések)
kellene nekem ha tud valaki segítsen köszi
Sziasztok 800/B Piranha autó riasztóhoz tudna e valaki egy újrakódolási leírást esetleg? Előre is köszönöm.
aktuális még? ha igen, keress meg és mélen elzargatom.
Sziasztok.
Tavaly beszereltem egy HD riasztót az autómba ami azóta is tökéletesen működik most szeretném bekötni a csomagtér nyitást és berelézni a vész villogást ami az ajtó nyitásnál indul be. Az egésszel az a baj hogy nem találom a rajzokat amit kaptam hozzá ebben szeretném a segítségeteket kérni ha valaki tudna rajzot küldeni vagy letudná írni a bekötést azt meg köszönném.
Sziasztok!
Egy Autron KZ5 bekötési leírás kéne, ha tud valaki. Jelölések: T1,S1,T2,S2,M1,M2,30,31 Csak a motor 1,2-ben vagyok biztos. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
CTC T70017-es riasztóval van gondom, hátha valaki tudna segíteni, újratanítani a távokat. A hozzáadott leírásban sajnos nincs benne. Kb. két éve lett beszerelve a fiam autójába az első. Önindítózás közben lemerült az akkumulátor, amikor levette a gyújtást, beélesedett a riasztó, azután nem volt hajlandó a távval kommunikálni. Akkor még csak 3 hónapos volt, garanciában kicserélték az üzletben ugyanolyan típusra. Mostanáig hibátlanul működött, de egy indításnál ez is ugyanolyan tünetekkel amnéziás lett. Az üzletben már nem cserélik, nem is tudják, hogyan lehetne újratanítani a távokat a riasztóhoz. Próbáltam a gyártóval is felvenni a kapcsolatot, de nem válaszoltak a levélre. A riasztó egyébként működik, érzékeli az ajtónyitást, a szenzor jelét, illetve működteti a központi zárakat is, ha a vezető oldali ajtót kulccsal nyitja-zárja. Köszönöm.
Én meg szeretném, ha külön lenne egy topic a kék riasztóknak, meg a rózsaszínűeknek, meg, ha hétfőn, vagy ha kedden írnak bele, esetleg külön fiúknak, lányoknak...hány nyavalyás autóriasztós topic van? És, hogy lehet ezeket a régi, vakvágányokat mindig megtalálni és felhozni...?
Üdv Inhouse
Nem egészen értem a kirohanásodat.
A topic címe: "Nem működik az autóriasztóm" Az pedig, hogy régen nyitotta valaki, nem ok arra, hogy ne lehetne hozzászólni. Jónéhány ettől régebbi él még a mai napig is. Miért lenne jobb, ha minden egyes típusnak lenne saját topikja. Az eddigi kérdések döntő többsége is hasonló volt mint az enyém, a táv programozására vonatkozott. Üdv, vis
Mondják is, hogy zsémbes öregember leszek...
Ezt nehéz lenne már kibogozni...jó ez így, majd csak meglesz itt minden valahogy...a lényeg, hogy napi szinten jól pörög a fórum, ez nagy dolog! Üdv Inhouse
Üdv !Van egy riasztom és jó lenne beizzítani esetleg ha valaki jártas el tudna magyarázni hogy melyik lábak köze mit kell tenni?Az Inputnal a két RCA dugasz egy 3.5 os jack foglalattal végződik amibe bele van teve egy sztereó RCA adapter !
Elnezest itt az előző hozzaszolashoz nem kellet volna hozzáadjam az erősítőt nagyon sajnálom de elgondolkodtam hanem azt szeretnem tudni hogy ez a riasztó 4 kábelt tartalmaz és jó lenne tudni hogy melyik milyen feladatot la't el !
Sziasztok.
Szeretnék feltenni egy kérdést. Van egy AVITAL TORNADO 433 mhz 5270-4 autóriasztóm, de sehol nem találok hozzá bekötési rajzot.Tudnátok-e nekem segíteni ebben? Előre is köszi
Sziasztok
Van pár darab billenés és vagy rezgés érzékelőm. Kimeneten ezek miféle jelet adnak? Nem volt még lehetőségem tesztelni őket.
Lefényképeztél egy szirénát, egy testsarut és egy biztosítékot...a véletlenült linkelt képeken nem erősítő van, hanem aktív hangváltó...mégis mit mondjunk neked ezek alapján?
Üdv Inhouse Idézet: „ha valaki jártas el tudna magyarázni hogy melyik lábak köze mit kell tenni?” Ez nem az a fórum... :banplz: |
Bejelentkezés
Hirdetés |