Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Többrétegű paneleknél a két oldal vezetékeinek összekötése a furatokon keresztül történik.
Ez a furatgalván. Mindenféle elég költséges vegyianyagokkal és berendezésekkel vezető réteget hordanak fel a furat falára, majd erre rezet galvanizálnak. Nagyon jó, csak házilag irgalmatlan macerás, egy ilyen galván gépsor cirka 8-10 méter és áll vagy 10 80 centszer 50 centis kádból (vagy nagyobból) amibe a kénsavtól a palládium koncentrátumig mindenféle vegyszerek bugyognak.
Én azt nem reszeltem meg, annál is inkább mert nagy lehet annak a valószínűsége hogy letörik!
Tavaj még Te is ly-al írtad.
Hol is Rudim ?
a nyák tervem az már megvan split layouttal készült csak nem tudom hogyan kell a furattervet elkésziteni meg a gerber fileokból melyik kellene?
A jack bemenethez ahova forr pontokat tettél, nagy v kis jack passzol?
Smile!
Szia.
Autómatával fúrod a nyákot? A drill excellon formátumú file-t a File-export menüben éred el.
köszi,megtaláltam! Nem csak kérték a fúrófileokat tőlem és nem tudtam hol találom de feltételezem géppel akarták csinálni
Sziasztok
Egy kicsi segítséget kérnék! Megépítettem Attila86 által tervezett nyák laminálót, és mikor elindul akkor az inicializáló szöveget még írja, utána mikor az üzemmód 1 feliratot írná akkor már semmit nem jelenít meg az LCD? Tudnátok esetleg segíteni mi lehet a probléma?
No, és mi volt a gond? Nem mintha megépíteném, mert ennyire nem fogom túlbonyolítani, (egyébként remek szerkezet) csak kíváncsi vagyok mi volt a hiba.
(Fórumszabályzat, XXIV. paragrafus)
Véletlenül úgy ültettem be a nyomógombokat, hogy mind a 4 egyszerre volt zárva!
Kiforrasztottam őket, és utána már jó lett mikor visszatettem őket. :no:
Ezek szerint megküldték a laminálót!?
Rendben ment minden?
Igen felhívtam őket, és sűrű elnézés kérés következtében közölték,hogy elfelejtették postára adni a laminálót.
Utána pedig mikor már postázták 2 nap alatt ideért hozzám, ezt a kis félreértést ha nem nézzük akkor rendben ment minden!
Nagy gondban vagyok, én is hívnám őket, de eltűnt a honlapjuk. Tudod még a telefon számukat?
Ráadásul a cég nevére sem emlékszem, hogy rátudnák keresni.
A cég neve: Alkatrész Kft volt, de sajnos a teló számukra már nem emlékszem, de utána nézek holnapra hátha felirtam valahova!
Nézd meg a telefonodban a kimenő hívások között, hátha benne van még.
Nagyon köszönöm!
Holnaptól kapható lesz 5000Ft-ért lamináló a LIDL-ben, de kitudja hogy átalakítható-e.
Megtaláltam a számukat én ezen beszéltem velük!
06 1 349 59 06
Nagyon köszönöm, holnap szerencsét próbálok.
Oké hogy kapható lesz, de mi a tipusa?
Köszönöm a képet!
Lesz ez még olcsóbb is....
Én most tesztelem. Aztán majd meglátom, hogy beválik e. Egyenlőre csak belekukkantottam, hogy milyen a belseje. A hengerek távolságát nem lehet állítani, mert egy egybeöntött vázban vannak a hengerek. Viszont van két sebességfokozat, valamint ki lehet kapcsolni a hengereket. A fűtés fix, bimetálos. Elképzelhető, hogy esetleg másik típusú bimetálos kapcsolóval változtatni lehet a hőmérsékletet?
Vagy a bimetálos kapcsolót szétszedni, és csak a vázat hagyni meg, s oda egy érzékelőt beépíteni, ehhez pedig egy hőfokszabályzót. Üdv!
Sajnos nem jött össze, mert akivel beszéltem azt mondta hogy nem forgalmaznak laminálót, téves infót kaptam.
Megvárom, hogy Zoli_bácsi mit mond a LIDL-s cuccról. Van még egy problémám. Eddig megfelelt ha Ř1-es fúróval fúrtam, de ez már nem felel meg a mostani paneleknél. Ř0.7-0.8-as kellene. Annak idején úgy csináltam a fúrógépemet 24V-os ventilátormotorból. Minden fúróhoz esztergáltam egy műanyag fejet, sajnos erre már nincs lehetőségem. Persze állványt is készítettem hozzá. Ti hogy oldottátok meg, milyen fúrógépetek van az ilyen kis átmérőjű fúrókhoz?
Én kézzel fúrok 0.4mm átmérőjű furatokat a paneljaimra.
Biztos kéz(célzó viz)+jó gép ennyi a trükkje. A régi fúrógépemmel törtem a fúrókat sorba. Amióta meg van a PR...ON gép egy nem tört el.
Bocs de a 0.4-es furaton melyik alkatrészláb megy át? A 0.5-ös is necces!
Megjött a fólia, a többit a nyákfóliás oldalon.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |