Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem a Bláthyt csak problémásan lehetett problémamentesen elvégezni. Egyébként én is büszke vagyok a sulimra.
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Adott egy bankkártya és erről a bankkártyáról szeretnék utalni egy számlaszámra neten keresztül. Ezt hogy tudom megoldani? Illetve melyik internetoldalon keresztül?
Műszaki iskola az valahol teljesen más mint egy humán jellegű. Pont ezért írtam le az elöbbieket..
Csak akkor tudsz neten utalni, ha a bankodnál csináltál netes hozzáférést a számládhoz. Bankkártya nem igazán kell ehhez a művelethez. Az utalást meg a bankod honlapján lehet elintézni belépés után.
Majd mindjárt jön köbmester 20 000-rel. :yes:
Mi történt most? Hova írtam helyetted?
Amúgy nagyon szívesen, az úttörő ott segít ahol tud.
Még nincs annyi... De szerintem jó eséllyel vasárnap este már meglesz.
Nagyjából 800 napot voltam katona de hídon nem jártam, még reggeli tornára sem mert, én voltam a stúdiós és mozigépész.
Nézd meg a hozzászólás számát amire válaszolt, és tudni fogod.
Én vékony flexkoronggal szoktam vágni, mindig szép egyenes lesz, és úgy viszi mint a vajat
Már az egész topikot átnyálaztam de nem találom. Úgy értelmezem, hogy Tungsram jelentkezett valahova melózni és valami elektrós tesztet kellett Neki kitölteni és ehhez kellettek a törvények.
Ez a jó nevű cég nem túl szerencsés hirdetést tett közzé. Vajon milyen betont vagy követ akar egy 38 mm-es koronggal elvágni. Nem ajánlom nyák vágásra, ha a gép bírja akkor elfogja vágni de nem tudod szépen vezetni és lassú. Most csinálok egy kis asztali körfűrészt 50 mm x 1 mm-es fűrésztárcsával. Ma kipróbáltam, a nyáklemezt nagyon szépen vágja, de attól tartok az üvegszál meg eszi a tárcsát..Müszi ötlete is nagyon jó 1 mm-es flexkorong is szépen vág csak porol. Még a vasfűrész az amit javasolhatok. Én 50 évig azzal vágtam. De van aki lemezvágó ollóval vágja.
Nekem a gép(Dremel 300) megvan már több éve.Ezzel a géppel fúrok is és eddig vágtam is csak most elfogyott a korong.Jó pár nyákot elvágtam csak gondoltam akkor lehet megnézem ezt is.De akkor maradok annál a korongnál amit eddig használtam szerintem.Az ez volt Bővebben: Link.
Én vasfürészröl váltottam, mert mindig beleragadt a fürészlap az anyagba :no:
Szerintem erre gondolt, hogy elmagyaráztad helyette, ilyen szép részletesen.
Azt tudom, hogy mire válaszolt. Csak azt nem értem, hogy elmagyaráztam helyette. Hol akarta Ő ezt elmagyarázni?
Lehet, hogy velem van a baj, már a feleségem is mondta, hogy nem vagyok 100-as. Ebben a korban már Alzheimer állandóan a nyomomba van.
Szép reggelt mindenkinek! Eljött a "nagy nap" számomra.. Ma kezdődik ami még eddig nem volt SZKT vizsga... Kíváncsi leszek rá hogy milyen kérdések lesznek.
Rendesek voltak, nekem is eltűnt anno a kedvenc számológépem, többé meg sem lett. Szerencsére kaptam egy ugyan olyat, már 10 éves, mindig kell melóba, itthon, lassan elkopik de még mindig ugyan olyan frankó mint volt. Egyszer magyaráztam el az asszonynak mit számolok melóba, nem értette. Megmutatta Ő mit számol, mondom na ezt meg nem így kéne, kicsit érdekes extrém sport lenne a közlekedés ha mi is olyan hülyeségek alapján számolnánk dolgokat mint ők.
Onnan tudom, hogy az enyém, hogy az elejébe karcoltam a nevem.
Nem a kijelzőbe. Hanem az elejébe, nem feltűnő helyen.
Sziasztok!
Kaptunk kölcsönbe egy h&k warp-ot, nekem 16 Ohmos a ládám, a warpra meg az van írva, hogy 4-8ohm. Kérdeztem a tulajt ilyenkor mi van, azt mondja ennek mindegy, mert tranyós, nyugodtan kössem rá a 16 ohmos ládára. szerintetek? Nem lesz baja egyiknek sem? vagy forrasszam össze a hangszórókat párhuzamosan 4 ohmosra? Köszi!
HI Mesterek
Múltkor találtam itt a HE valamerre egy "játékot" egy fa dobozon volt egy kapcsoló s miután bekapcsoltad kijött egy breki és vissza kikapcsolta. Na azt most a nem lelem sehol, link volt hozzá, azaz a videójához. Ha valaki tudja miről van szó azaz melyik topikban volt azt megköszönném.
Igen. Csak névnek nem ez volt ráírva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |