Fórum témák
» Több friss téma |
Haveroméba is ennyi puffer volt és ott megvolt a teljesítmény.
De nehogy a hangfalakon csináld mert egyrészt megbolondulsz másrészt gallyra vágja a hangszórókat 100 watt szinusz.
Pc-nek lehet, hogy kevés a jele. Nekem úgy hajtja ki de tényleg csak épen hajtja ki, hogy nem alaplapi a hangkártya hanem PCI-s.
Volt már ezen a gépen quad elég volt a jel!
Nincs egy rossz kenyérpirító vagy hősugárzód? Abban van ellenállás huzal. Ebből gyorsan össze lehet hozni egy műterhet...
Rakj fel egy jó minőségű képet a quad-ról. Lehet, hogy beültetési probléma van.
Hát ha kenyér piritót szétszedem szüleim kinyírnak hősugárzóm meg nincs is. De 100w akkor sincs mert 50w-os 8ohm-os orion hangfallal teszteltem és egyáltalán nincs kihajtva nem torzít egyáltalán ha 100w lenne annak már nem így kéne szólnia. De 250w-os mélyládával is ugyanannyi a hang 4ohm-on.
Hát csak ideiglenesen van tesztelésre összetéve és nemegy kószakusza vezeték van. De a bekötés tuti jó.
Bocsi beültetés helyett bekötést olvastam. Minőségre ilyen képet tudok csinálni.
Söprűnyél Abban lesz a hiba. Nem jó fából van
Kicsit messzebbről is csinálhattad volna a képet és a feltöltésnél a ne méretezz opciót kell választani.
Szerk.: A C1-es kondi mekkora értékű a panelban?
Át kellene nézni az ellenállásokat, hogy jók vannak-e beleültetve sajnos nem tudom megnézni mert a kép elég homályos.
Belültetés előtt mindegyikre rámértem hogy annyi e az értéke ami kell meg 2x megnéztem hogy jó helyre tegyem. A táp nemlehet h kevés a 43V?
Nem igazán. 80 wattnak akkor is ki kellene jönni belőle. Ha lenne szkópom akkor lemérném az enyémet is kíváncsiságból.
Nem tudok jobb minőségű képet csinálni 6mpixeset csak 8mpix már 2,5mb azt már nem engedi feltenni.
Elég lenne ez is csak ne legyen homályos és amikor betallózod a válasz ablakban akkor a méretez gombot állítsd "ne méretezz"-re!
Szerk.: Ez már jobb
Az ic-nek megvan a megfelelő tápfesz azaz +-15V?
Hol kell mérni hová tegyem a műszer 2 zsinórját?
A test a fekete kábel a piros kábelt pedig az íc 4-es és hetes lábára. A 7-esen +15V a 4-esen -15V-nak kell lennie.
Az R7 R8 R9 R10 milyen értékű ellenállás?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |