Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1539 / 3606
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Én meg itthon hugomon látom, hogy mit okoz a mai fiatalság hatása rá. Amíg el nem került középiskolába, addig még nem is nagyon volt gond, de amint odakerült... Jött az elmászkálás, elmegy, senkinek sem szól, 9 körül jött haza, azt se lehet tudni hol van addig. Nekem is olyan osztálytársaim voltak, akik hétfő reggel azzal kezdték, hogy ki hol volt hétvégén és mennyire rúgott be. Ha náluk ez a vagányság, hát akkor hajrá. Én ebből kimaradok. Néha ha valaki haverokkal megiszik egy sört, elbeszélgetnek, azzal nincs gond, de manapság már nem ez a jellemző.
(#) Gyozo92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Szerencsek, hogy a hangszerrel készített zene iránt nagyobb szimpátiát érzek, mint a disco iránt Igaz egy-egy koncerten nem igazán látni "gyerekeket" szerencsére. Igaz én is megfordultam discóban, pár szülinap, félévzáró party, stb, de én beérem egy pár sörrel, amit alapból szeretek, és egy pár belőle még nem okoz problémát. Egy szabályt kell betartani, hogy azért igyál, mert jól esik, ne azért, hogy berúgj. És ha ezt betartod, akkor sosincs probléma.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Volt egy lány aki nekem világ életemben igen szimpatikus volt értelmes és okos és bármiről eltudtam vele beszélgetni.
Nem dohányzott, nem ivott, diszkóba sem járt, mindig szorgalmasan tanult.
Azért beszélek múltidőben ( gondolom sejted ), mert egy olyan nevelőszülőnél lakik aki hogy is mondjam alkalmatlan a nevelésére meg a másik 6 -ra is de ez most mellékes.
Az interneten láttam meg a fényképeit: ISZIK dohányzik lezüllött diszkóba jár, "itt" és ilyen módon oldja fel a feszültséget ami felgyülemlik benne!
Nem azt akarom mondani, hogy hazudott nekem, csak ő is lecsúszott a lejtőn és mindössze csak 18 éves.
Egyedül a neveltetési köre ( erősen ) és a társaság ami körülvette, nevelte át teljesen.
Nem tudom, hogy azóta mi változott meg benne, de azóta nem beszéltem vele, illetve igen, csak ő nem válaszolt...
Az ilyen embereket viszont nem tudom elítélni hanem sajnálni mert rossz időben rossz helyre; társaságba keveredett ráadásul ezt úgy hogy kitűnő szorgalmas tanuló volt, és ez kezd leromlani ( nem tudom csak feltételezem).
(#) _ampervadasz_ válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Ezt vallom jómagam is.

A Zene /"zene" -ről: A diszkó"zenét" annak ellenére ,hogy nagyon nem kedvelem nem utasítom el azt aki ezt szereti, mert nem ebből mutatkozik meg hogy ki jó ki rossz. ( Csak tisztázásképp írom mindezt. )
A "régi diszkót" ami ég és föld a mai egyvalagtól még meghallgatok szívesen és ahogy te is mondod igazi hangszerreléssel, de nem 45 ezer szkeccsreléssel, meg puf puf puf puf -al végig energiatakarékos centrifuga üzemben.
Az ivászatról: Karácsonykor megittam egy pár sört meg szilveszterkor a barátomnál két dobozzal és attól kezdve nekem ki is fújt a dolog. Előtte kettő évvel ezelőtt ittam meg két üveges sopronit nyáron mert meghívtak, illetve meleg volt.
Előtte háromszor voltam becsípve de az évekre tehető vissza, és akkor is csak azért mert rossz társaságot választottam illetve mivel nem ittam előtte, de még ráadásul üres gyomorra ittam meg azt amit megittam így hamar megütött. Ez az összes Bűnöm ha úgy vesszük amit bárki előtt felvállalok.
(#) Gyozo92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

Én hobbimból adódóan hangtechnika, fénytechnika szinte összefügg a partykkal a dolog. Elvégre oda kell fény és hang De amiket nyáron csinálunk kültéren az mind kulturált körülmények között zajlik le. Ezalatt azt értem, hogy senki sem lesz hulla részeg. (igaz néha sikerült kicsit többet inni, de főleg nekem nem szabad, akinek a méregdrága felszerelésére is vigyázni kell...) Aki dohányzik egészségére, de ha egyet is eldob, és rajtakapom, ő szedi össze reggel az összest így működik a rendszer Így mindenki megtanulta tartani magát a hamutartóhoz és a kukához.
Persze biztosan mindenkinek sikerült már többet inni, bár hülyén jönnek ki, ha amit előzőleg elítéltünk, azzal most eldicsekedjünk a fórumon

Persze a sajátra csak VIP vendégek természetesen
(#) _ampervadasz_ válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /

A partiikról: A hobbid meg anyagilag tudja önmagát fedezni ha beugrasz a piacra e téren. Az itteni helyi tv adás szakembere ezt cselekményezi; és nem is panaszkodik, megél belőle.
A dohányzásról: Tudnék két címet mondani ahol lehet hogy nem érne a szavad. Laktam egy olyan albérletben, ahol a kert csikkekből, meg köpetből állt. Visszataszító és undorító volt, máig kísért az az időszak...
A másik meg otthoni probléma: csak azzal van a probléma, hogy néha meglepően érdekes helyszínen tűnik fel a hamu ami leesett, de szerencsére megoldódott csak ehhez az kellett, hogy asztmás legyek meg allergiás így csak a saját területen megy a dohányzás, a közös légtérbe semmi nem kerül.
Az ivásról még annyit, hogy aki egyszer elköveti azt hibát hogy lerészegedik, az szerintem még nem bűn, feltéve, ha ez többször nem ismétlődik meg.
(#) Gyozo92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Igen, de az én partymon ez a szabály ha valakinek nem tetszik, az elmehet a fenébe. Eldobja a csikket, akkor vagy felveszi, vagy feketelista fenyíteni kell őket. Egyébként szerencsére kicsit kulturáltabb körben elég bemondani a mikrofonba, hogy ne dobáljátok el, ott a hamutartó, és megértik. Igaz nem "gyerekek"
Szilveszterkor voltam legutóbb olyan helyen, ahol csikkszőnyeg volt, igaz az kültéren volt. VOlt dolguk a takarítóknak...
(#) zenetom hozzászólása Jan 30, 2011 /

Nálatok is csak rossz minőségbe(240p) engedi nézni a jutub a videókat?
(#) _ampervadasz_ válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Kicsit kétoldalú amit írtál:
Idézet:
„...Egyébként szerencsére kicsit kulturáltabb körben elég bemondani a mikrofonba, hogy ne dobáljátok el, ott a hamutartó, és megértik...”

Aki igazán értelmes, azt / ezt bemondás nélkül is kellne értenie.

Akkor a partydat terjeszd ki az országra és akkor minden probléma megoldva, viszont kicsit sok fénytechnikára meg hangtechnikai illetve broadcast állomásra lesz szükséged.
Jut eszembe: Tessék! Ez már kihívás.

Mára elköszönök, jóéjt minden bagolynak és alvajárónak, meg ülőnek is akik itt vannak közöttünk.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Szerintem frissítsd az Adobe falsh plyer -t mert lehet az mondta be az unalmasat.

...bár lehet nem használ semmit

720p.JPG

(#) Gyozo92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Igen, ha valóban értelmes nemdobja el alapból. De mégiscsak egy partyról beszélünk És a többi közlendő mellett ezt is elmondom. Mint például ekkor meg ekkor megy az utolsó busz aki még ma haza akar menni, Ingyen sörért itt meg itt lehet jelentkezni, a medencét 11-től lefedjük a balesetek elkerülése végett, éjféltől szomszédkímélő módba váltunk (vagy nem ), fogyasszatok mértékkel, és a csikkeket légyszíves ne dobáljátok el egyébként érezzétek jól magatokat, a zenére mint mindig nem lesz panasz.
Kicsit sablonos igaz, de hatásos.
Jó éjszakát
(#) zoly15 hozzászólása Jan 30, 2011 /

Ismételten jó reggelt a hajnali műszaknak! 6 órakor ismét kivetett az ágy
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Azannya, tényleg ez volt a baj, pedig most nem rég volt frissítve.
Gyozo92: ekkora technika talán már elég lesz.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Nézdmá, felébredt a Tomika
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Muszáj, mert megyünk Miskolcra, elhozni egy ilyet: Bővebben: Link :yes: .
szerk.: csak valaki nagyon bekapcsolva hagyta a füstgépet az éjszaka, és most az egész országban köd van .

Nofene.. Miskolcra? Akkor menet közben beugorhatsz ide is! Neked lesz ez a deszka?
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Mit értesz a "deszka" szó alatt? A lejátszót? Is-is, cimbi zenélget én meg néha besegítek, és kellett már egy normálisabb lejátszó...
No de már megyek is. :yes:

Igen a lejátszót.. Jó utat! Majd ne felejts el nekem integetni.. Elvégre 10Km-es távolságra leszel
(#) Gyozo92 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Én is valami hasonlóra gondoltam, csak főleg zöld fényekben Rendelek is ledeket Szerintetek 1000000000 db felett mennyi árengedményt kapok? Persze 100 wattos power ledeket
(#) lui144 válasza Gyozo92 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ennyi LED-et mire fogsz tudni felhasználni?
(#) gg630504 válasza lui144 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Napelemet megvilágítani.
(#) lui144 válasza gg630504 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Az sem rossz megoldás.
(#) DuMatyi válasza gg630504 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

...amivel hajtja majd a ledeket, és felteszi az alkotást majd az ingyen energia totyikba. Az a baj, csak akkor működik, ha a nap egy kicsit rásegít.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Jé te is Pannival kezdted? Nekem is az volt az első motorom. Nagyapámtól kaptam, amikor ő már nem merte használni.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Junak? Olyan volt az iskolánkban, néhány kört mentem azon is akkoriban. Mondjuk nekem komoly motorom sosem volt, mert a Simsont egy bogárra cseréltem el, és azóta csak autózom. (azt viszont rengeteget, már abba is hagynám, ha nem volna muszáj.)
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 30, 2011 /

Netguruk!

Ezt meg tudom valahogy oldani?

jutyub.JPG

(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ne is mondd. A tesómnak volt annó egy NSU Max (valami hasonló), annak volt hasonlóan kedves hangja. Sajnos csak párszor mehettem vele, de felejthetetlen élmény azóta is...
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ez volt: Bővebben: Link
(#) Gyozo92 hozzászólása Jan 30, 2011 /

Építgetem a sub szűrőmet és bosszankodok a hibás alkatrészlista miatt úgyhogy egy kis pihenést tartok mielőtt nekiesek egy 100ohmos előkerítésének a kb 1000000 db-os bontott készletből
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 30, 2011 /

Ez nem eltávolított videó, hanem bizonyos szerzői jogok miatt kishazánkban nem megtekinthető a videó... Erre keresnék valami megoldást, ha létezik... Lényegében azt kellene valahogy elérnem, hogy a jutyub azt higgye, olyan országból nézném, ahol engedett a videó megtekintése. És ne azt mondjátok, hogy utazzak külföldre!
Következő: »»   1539 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem