Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1544 / 3606
(#) SzAndras00 válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Persze, a LaFleur. Simán bemásoltam a jar file-t a kártyán egy mappába, majd a telefonon elindítva feltelepül. Montéra kerestem játékokat, és kipróbáltam a párom telóján is. Mondjuk nem mind a kb100 db-ot
(#) pcroland válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Kell mindkettő.De nem megy.
(#) _ampervadasz_ válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Na végre! Öné a kivehető ajtós személygépjármű védőfólia tartó díszelem válogatás prospektusának első oldala!
(#) pcroland válasza SzAndras00 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

A LaFleur nem ugyan az mint az enyém csak más színbe?
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Úúú ! Akkor Én vagyok az egyedüli? Eddig kettő napot láttam
Már csak azt várom mikor lesz az egész földön ideiglenesen egy felhő.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

És még nem is ittál semmi bódító hatású italt. Mi lesz ha iszol valamit ilyet?
(#) SzAndras00 válasza pcroland hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

De igen!
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Kiveszem a bódító hatású italból backspace gombbal bódító hatást és elfogyasztom az italt, oszt nem leszek megboldogult.
(#) Ricsi89 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

A jad és jar. ha nem látja a jar fájt, akkor szoktak jad fájllal vacakolni, ami egy hivatkozás ,hogy honnan szedje elő a jar fájlt és így lehet csak telepíteni. Sosem csináltam ilyet, csak hallottam, hogy samsungéknál így szokás. Egyszer volt samsungom, akkor is ázottan vettem 2k-ért, majd mosás után eladtam 8k-ért.
(#) pcroland válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2011 /

Majd holnap még megpróbálok pár dolgot ha nem megy akkor még szólok.Mára elég volt nekem.
(#) kimada válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Végre sikerült fölvenni a kapcsolatot a TV előző tulajával, és ő megmondta: a TV előlapján a hangológombbal ráhangolni a csatornára, azután a távirányítón hosszan nyomni a megfelelő programgombot.

Úgy rémlik próbáltam ezt is, de a távirányító nem 100%-os, és ilyenkor néha nem azt teszi, amit kellene...

Lényeg, hogy megvan a megoldás.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 2, 2011 /

Sziasztok.
Erre a videóra most leltem rá! Helyenként nagyon fájdalmas néhol még annál is fájdalmasabb tud lenni!
(#) Gyozo92 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 2, 2011 /

Komoly
(#) tungsram hozzászólása Feb 3, 2011 /

Uraim! Ki van a fórumon aki komáromi.. A választ elöre is köszönöm..
(#) titi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Én két emberről tudok...Miért?
(#) moltam hozzászólása Feb 3, 2011 /

Helosztok.
A múlt héten láttam, ahogy az ifa megjött az iskola mögötti szelektív hulladékgyűjtőkhöz, hogy elszállítsa tartalmukat. Hozott magával egy zöld konténert is. A konténert lerakták, és szépen egyenként felemelték a három gyűjtőt, a tartalmukat beleborították a konténerbe. Ezután felemelték a konténert és elmentek. Érdekes dolgok ezek...
(#) zoly15 válasza moltam hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Ahogy olvastam az járt az eszemben, hogy biztos azért írsz hogy ezt vagy azt találtál a szemétbe
(#) Ricsi89 válasza moltam hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Nem lehet, hogy 3 rekesz volt a konténerben és külön rekeszekbe öntötték?
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Nem hiszem! Nálunk is jön az ótó aztán összeborítja az egészet.. De akkor meg minek szelektíven gyűjteni?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

A munkanélkülieket foglalkoztatni kell. Majd a telepen szétválogatják.
(#) DuMatyi válasza moltam hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Nekem, a pesszimistának az az első gondolatom, hogy ez az egész szelektív gyűjtés (kis hazánkban) mese habbal és mogyorókrémmel. Kifelé úgy csinálunk, mintha, belül meg marad minden a régiben. "Színház az egész világ..."
(#) moltam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Nem. Sima nyitotttetejű konténer. Ezekután jöhetnek nekünk a szelektív hulladékgyűjtés nagy környezetvédelmi hasznával.
(#) Gyozo92 válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Egy pár 1500 wattos toroid trafót igazán találhatnék a szelektíven válogatott szemétben
(#) zoly15 válasza Gyozo92 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Húú! Minek akkora? Valami nagy végfok? Akkor már miért nem kapcsolóüzemű táppal? De ez itt OFF
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Hogy-hogy minek? Az idegsebésznek is élnie kell valamiből. Máskülönben hogyan operálna gerincsérvet? Viccelődök vele, mert nekem is van.
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Ja persze megtekerve megfelelő szekunder teljesítményre, MEEI tanúsítvánnyal, impregnálva, kettős szigeteléssel, CE megfelelőségi műbizonylattal.
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Nincs itt olyan jó világ. Lomtalanítás is ritkán van, ami használhatót kidobnak, szétverik a rezesek. Egyszer találtam egy Prominent 203 at meg néhány tv törmeléket, (modulos vidik voltak széjjelverve,sajnáltam is őket nagyon) azóta semmi. Érdemesebb kérdezgetni az ismerősöket rádióért.
(#) sooty válasza moltam hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

1800Ft/kg a réz vételi ára, még a rézfa@@ú bagoly is féltheti a micsodáját
(#) zoly15 válasza moltam hozzászólására (») Feb 3, 2011 /

Akkor én jó környéken lakok! Itt évente 1-2 X van lomtalanítás.. Általában mindég van szajré! Egy éve 2TV vel lettem gazdagabb meg diavetítővel stb.. A MÉH telepen van minden ami szem szájnak ingere.. Ki is lehet hozni
Következő: »»   1544 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem