Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, a LaFleur. Simán bemásoltam a jar file-t a kártyán egy mappába, majd a telefonon elindítva feltelepül. Montéra kerestem játékokat, és kipróbáltam a párom telóján is. Mondjuk nem mind a kb100 db-ot
Na végre! Öné a kivehető ajtós személygépjármű védőfólia tartó díszelem válogatás prospektusának első oldala!
A LaFleur nem ugyan az mint az enyém csak más színbe?
Úúú ! Akkor Én vagyok az egyedüli? Eddig kettő napot láttam
Már csak azt várom mikor lesz az egész földön ideiglenesen egy felhő.
És még nem is ittál semmi bódító hatású italt. Mi lesz ha iszol valamit ilyet?
De igen!
Kiveszem a bódító hatású italból backspace gombbal bódító hatást és elfogyasztom az italt, oszt nem leszek megboldogult.
A jad és jar. ha nem látja a jar fájt, akkor szoktak jad fájllal vacakolni, ami egy hivatkozás ,hogy honnan szedje elő a jar fájlt és így lehet csak telepíteni. Sosem csináltam ilyet, csak hallottam, hogy samsungéknál így szokás. Egyszer volt samsungom, akkor is ázottan vettem 2k-ért, majd mosás után eladtam 8k-ért.
Majd holnap még megpróbálok pár dolgot ha nem megy akkor még szólok.Mára elég volt nekem.
Végre sikerült fölvenni a kapcsolatot a TV előző tulajával, és ő megmondta: a TV előlapján a hangológombbal ráhangolni a csatornára, azután a távirányítón hosszan nyomni a megfelelő programgombot.
Úgy rémlik próbáltam ezt is, de a távirányító nem 100%-os, és ilyenkor néha nem azt teszi, amit kellene... Lényeg, hogy megvan a megoldás.
Sziasztok.
Erre a videóra most leltem rá! Helyenként nagyon fájdalmas néhol még annál is fájdalmasabb tud lenni!
Komoly
Uraim! Ki van a fórumon aki komáromi.. A választ elöre is köszönöm..
Helosztok.
A múlt héten láttam, ahogy az ifa megjött az iskola mögötti szelektív hulladékgyűjtőkhöz, hogy elszállítsa tartalmukat. Hozott magával egy zöld konténert is. A konténert lerakták, és szépen egyenként felemelték a három gyűjtőt, a tartalmukat beleborították a konténerbe. Ezután felemelték a konténert és elmentek. Érdekes dolgok ezek...
Ahogy olvastam az járt az eszemben, hogy biztos azért írsz hogy ezt vagy azt találtál a szemétbe
Nem lehet, hogy 3 rekesz volt a konténerben és külön rekeszekbe öntötték?
Nem hiszem! Nálunk is jön az ótó aztán összeborítja az egészet.. De akkor meg minek szelektíven gyűjteni?
A munkanélkülieket foglalkoztatni kell. Majd a telepen szétválogatják.
Nekem, a pesszimistának az az első gondolatom, hogy ez az egész szelektív gyűjtés (kis hazánkban) mese habbal és mogyorókrémmel. Kifelé úgy csinálunk, mintha, belül meg marad minden a régiben. "Színház az egész világ..."
Nem. Sima nyitotttetejű konténer. Ezekután jöhetnek nekünk a szelektív hulladékgyűjtés nagy környezetvédelmi hasznával.
Egy pár 1500 wattos toroid trafót igazán találhatnék a szelektíven válogatott szemétben
Húú! Minek akkora? Valami nagy végfok? Akkor már miért nem kapcsolóüzemű táppal? De ez itt OFF
Hogy-hogy minek? Az idegsebésznek is élnie kell valamiből. Máskülönben hogyan operálna gerincsérvet? Viccelődök vele, mert nekem is van.
Ja persze megtekerve megfelelő szekunder teljesítményre, MEEI tanúsítvánnyal, impregnálva, kettős szigeteléssel, CE megfelelőségi műbizonylattal.
Nincs itt olyan jó világ. Lomtalanítás is ritkán van, ami használhatót kidobnak, szétverik a rezesek. Egyszer találtam egy Prominent 203 at meg néhány tv törmeléket, (modulos vidik voltak széjjelverve,sajnáltam is őket nagyon) azóta semmi. Érdemesebb kérdezgetni az ismerősöket rádióért.
1800Ft/kg a réz vételi ára, még a rézfa@@ú bagoly is féltheti a micsodáját
|
Bejelentkezés
Hirdetés |