Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1553 / 3602
(#) _ampervadasz_ válasza blackdog hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Szia.

Ugyan abban a bakancsban járunk akarom modani botladozunk csak kicsit másképp.

A gyógyszer semmit nem ér és az immunrendszert gyengiti, nem beszélve a fehérvértest( antitest )ről.

Tudom ajánlani a forróteát végtelen mennyiségben és amennyi c vitamint tudsz fogyassz!

Fogtam megfőztem a teát raktam bele citrom levét szegfűszeget.
A teába sem cukrot sem citromkarikát nem kell belerakni fölösleges(még).

A pohárba 3 - 4 gerezd citrom aljába jó sok cukrot kell rakni.
Erre ráöntöd teát és megiszod, nem kell felkeverni a rátöltés pillanatában annyi feloldódik ami az elfogyasztásig szükséges, majd ismét öntesz rá teát és így tovább. A végén mikor a tea elfogyott ajánlott magát a citromot is elfogyasztani mindet.
Ezt tettem immáron csütörtök délután óta és így a láz és a takony nagyobb százalékban megszűnt létezni.
Ajánlott 4 litert is meginni akár egy nap.

Az aszkorbin sav nem hogy csak az immunrendszert támogatja de serkenti az enzim termelés.
Egyidejűleg ajánlott B és B6 vitamint is bevinni ilyenkor nem szintetikus vitamin formájában, hanem lehetőleg rostos gyümölcsből ami fokozza a bélműködést ergo gyorsabban kikering a vírus belőled.
(#) SALáta válasza blackdog hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Egyél narancsot, banánt, mandarint.Igyál forró csipkebogyó teát (nem bótit) , propoliszos oldattal, kicsi pálinka is jó lefekvéshez- (ugyancsak házi).
(#) Gery78 válasza blackdog hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Erre a legjobb a kalapkúra.
Fogsz egy-két üveg jóféle testes vörösbort, (pl. Bikavért). Leülsz az asztalhoz, a lábfejedre teszel egy kalapot és kinyújtod. Majd szépen elkezded inni a vörösbort. Amikor kettőt látsz a kalapból, az ivást abba kell hagyni, és le kell feküdni aludni. Jól be kel takarózni, hogy kiizzadj. Másnapra kutya bajod sem lesz. (Legalábbis apukámnak ez bevált.)

Azt hiszem Influenzás vagy, ez kezeléssel 14 nap alatt, kezelés nélkül két hét alatt rendbe kell hogy jöjjön.

Szerintem nem plusz hűtőborda kell a homlokodra, mert a termosztát romlott el. Azt kellene megjavítani. Kicsit elgörbülhetett a bimetál, és nem jól szabályoz...

Az immunrendszered is meg kellene erősíteni természetes vitaminokkal, és pihenéssel. Pihend ki mindenképpen a betegséget.

Gyógyulj meg minél hamarabb, jobbulást kívánok. Remélem egy kicsit jobb kedvre derítettelek.
(#) vilmosd válasza blackdog hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Esetleg a kefe kura meg segithet. Fogsz egy szorszalat, es egy demizson jo hazi paleszt. A szorszalat felragasztod az agy vegere, lefekszel, es addig iszod a paleszt mig kefet nem latsz. Utana jot alszol, es masnap a macskajajon kivul semmi bajod nem lesz.
(#) DuMatyi válasza vilmosd hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Ha ez sem használ, akkor állítsd az ágyad végébe az anyósod fényképét. Igyál addig, amíg egy angyalnak látod... @blackdog: Alternatív gyógymód: hallgass Zeppet.
(#) szamóca válasza blackdog hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Aztán így néznél ki, mint a rendszergazda gyermeke.
(#) blackdog válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Idézet:
„@blackdog: Alternatív gyógymód: hallgass Zeppet.”

Tegnap már elvonási tüneteim voltak így lementem a műhelybe egy kicsi. Ott csak 14 °C van.
Érdemben nem csináltam semmit, de jobban éreztem magam majd magamhoz vettem pár sört.
Most egész jól vagyok. Igaz a fejem az fáj.

Egyébként nem hiszek az antibiotikumokba. Nem elég, hogy drága, de még sok esetben placebo is.

Mint az valaki korábban írta: orvos nélkül 14nap orvos segítségével 2hét a gyógyulás.

Tényleg csak vitamin kúra jöhet szóba sok folyadékkal és nem szabad megvonni a hobbit. Az hogy tegnap 3 nap után lementem egy kicsit önmagában is felpezsdített még ha érdemi dologra nem is voltam képes.

Jobbulást minden sorstársnak!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Csak itt ha a processzor megfut, nem lehet cserélni...
(#) Gafly hozzászólása Feb 13, 2011 /

Most kellene lottót vennem.
Gyerek rántottát kért reggelire. Ez HÁROM tojás volt...

Toj.JPG

(#) lui144 válasza blackdog hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Először is jobbulást. Én ilyen esetekben meleg teával be szoktam venni reggel meg este 1-1 algopyrint. Persze meg még "feltankolok" papírzsepkendővel, hogy legyen mibe fújni az orromat. Én hálistennek nem vagyok náthás. Meg beoltottam magam nemrég H1N1 ellen. Nekem a napokban 2 egészségügyi dolog történt velem:
Az egyik az, hogy az iskolában műszaki rajzon elkapott egy epilepsziás nagyroham. Okoztam "kellemes perceket" az osztálytársaimnak és a tanáromnak, de hát minden előzetes jel nélkül tört rám.
A másik pedig, hogy amikor felálok akkor nagyon fáj a bal térdem. Ha leülök vagy lefekszek akkor is ugyanez a helyzet. Igaz, miután feláltam utána egy-két percig még sántikálok, de utána már tudok rendesen mozogni. Ha leülök vagy lefekszek akkor utána még fáj néhány percig a lábam, de szerencsére az is elmúlik. Erre a térdfájásra tudtok valami megoldást?
(#) tungsram hozzászólása Feb 13, 2011 /

Lassan át kell nevezni a fórumot kihülő pákások fórumává.. :gumicsirke:
(#) Gery78 válasza lui144 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

A térdfájásodnak sokféle oka lehet, próbáld meg pihentetni egy pár napig, esetleg borogatni. Lehet hogy csak meghúzódott benne egy szalag, vagy megerőltetted. Ha felállsz próbáld inkább a jobb lábad terhelni és arra nehezedni, amíg elmúlik a fájdalom. Tehát ne erőltesd ha lehet.
(#) Gery78 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Hát azért még csak nem hűlünk ki, inkább sokan magasabb hőmérséklettel rendelkeznek. De biztos csak lázba hozta őket a hobbi...
(#) Gery78 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Jó pofa ez a két sárgájás tojás, hallottam valahol, hogy direkt ilyen tyúkokat tenyésztenek, amelyek ilyen tojást tojnak. Csak nehogy génkezelt legyen ez is.
(#) tungsram hozzászólása Feb 13, 2011 /

Itt szeretnék a fórumon köszönetet mondani TITI alias Zsolti barátunknak aki segített itt Komáromban eligazodni. Viselkedése példaértékű mivel az Ő önzetlen segítsége nélkül nem vettek volna fel állásba. Köszönöm : Tóni
(#) Rober_4 hozzászólása Feb 13, 2011 /

Na most pattant el az agyam.
Annak idején egy zárt oldalra regisztráltam. Még ha ez a zárt kőr több száz ezer ember volt...
Úgy gondolom egy ilyen döntésről az Iwiwnek illett volna megkérdezni a felhasználót, mint ahogy ezt a He is teszi nagyon sok esetben...
Bővebben: Link
(#) Gery78 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Hát ez tényleg felháborító! Elgondolkodom én is, hogy törlöm a regisztrációmat az IWIW-ről. Engem ne ellenőrizgessenek.
(#) zenetom válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Ez már csak idő kérdése volt.
Más: 295 exabájt az emberiség által felhalmozott információ (2002 óta).
A kedvenc részem:
Idézet:
„ha ezt a digitális adatmennyiséget CD-n tárolnák, a lemezekből rakott oszlop elérne a Holdig”
.
És ez igaz is, utánaszámolva 1,2mm-es vastagságú CD-kel kb. 482 000km magas lenne az oszlop, a Hold átlagosan 384 000km-re van.
(#) gg630504 válasza lui144 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Szerintem próbálgatni kell, mikor mi használ. Nekem aránylag erős és gyors: Bővebben: Link.
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Ezek szerint már elhagytad a megyét?
(#) blackdog válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Ezért nem kell bedőlni az ilyen minőségen aluli oldalaknak!
Én a mai napig nem tudom felfogni, hogy emberek miért teszik közzé maguk ilyen iwiw, facebook, msn és társai oldalon.
Én még a BBS időkben kezdtem a netezést és a mai napig nem értem, hogy ezekre a "portálokra" miért van szükség. :no:
Megfigyelés? Nemzet biztonság? Kémkedés? Adatgyűjtés? Spam? Gyerek rablás? Család fosztogatás? Zsarolás?
Na ezekre kiváló!
Sok gyereket raboltak már el a világban mert a szülők feltették a képüket egy ilyen megosztóra a gyerek/csecsemő tolvajok meg ezek alapján találtak vevőt.
(#) belganarancs válasza blackdog hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

A szükségességét én is vitatom..Van aki például ilyen portálon éli közösségi életét,itt beszéli ki a munkahelyi problémákat,stb stb.,számomra ez érthetetlen,pedig én fiatal vagyok.(ennek ellenére fent vagyok az arckönyvön,mert már lassan annyira természetessé válik,mint a mobiltelefon)
Az pedig,hogy ki mire használja,az csak élelmesség,turpisság,bűnözői véna kérdése.
(#) belganarancs válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Apropó:Iván nevét rég olvastam..hol tart a dolog?
(#) Ricsi89 válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Hugomék valakit elkezdtek az arckönyvön szivatni, hülyeségeket irkáltak neki, meg beszólogattak és az anyja a gyereknek feljelentést tett. Húgomnak meg menni kell majd rendőrségre tanúként való kihallgatásra. Azt tudni kel, hogy akivel szórakoztak az kicsit bolond, mint az anyja, egyszer már elszökött otthonról 30km-re egy másik településen találták meg. És ilyennel szórakoznak nyilvánosan.
(#) gg630504 hozzászólása Feb 13, 2011 /

Páromnak vettem ma egy almát. Nem jutottunk dűlőre, hogyan készült. Szerintem még a fán ragasztottak rá maszkot és azzal ért meg. Szerinte éretten szedték le és utána varázsolták rá a feliratot.

alma.jpg

(#) belganarancs válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Én arra tippelnék,hogy utólag került rá a felirat.
(#) huba válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Szerintem előtte, mert világosabb az alma bőre ahol fólián kapta a fényt. Bár érdekes lehetett úgy felragasztani hogy nem ázott le. Minden esetre jövőre ha nem felejtem el kipróbálom.
(#) belganarancs válasza huba hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Ez az alma például nem hagyta magát..

alma.jpg

(#) DuMatyi válasza blackdog hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

A "szép új világról" már kétszer kifejtettem a véleményem. Látom másoknak is ugyanaz, mint nekem. Én csupán kapcsolattartásra és találkozók (pl. érettségi) szervezésére használom. Az arckönyvön egyetlen fényképem sincs, az iwiwen 3 évig egyetlen képem volt fent: az indexképem öltönyben. A többiek késztetésére tettem fel pár másik képet (természetesen csak ismerős láthatja), de azok jó részét is leveszem, mert aktualitását vesztettek már. Családról soha semmit.
Az emberek vannak annyira meggondolatlanok, hogy nulla privát szférát tartanak fent. Ahogy Te is utaltál rá, megégetheti magát, aki nem vigyáz. Nekem nincs takargatni valóm, csupán azt szeretném, hogy legyen MAGÁNéletem, amit azzal osztok meg, akivel szeretnék, nem pedig boldog-boldogtalannal. Illetve megkérdem: MINEK? Aki nem ismer, úgy sem jelöl be, aki ismer, annak meg nem a közösségi oldalakon fogok újat mutatni. második hozzászólás. és amire még utaltam, az első hozzászólás.
(#) blackdog válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2011 /

Igaz tavaly nyáron segítségemre volt a iwiw és persze az emberi tudatlanság.
Volt egy illető aki régóta borsot tört az orrom alá és a sok vita eredménye rongálás lett. Persze feljelentettem persze ő eltűnt mint a kánfor.
Mikor a harmadik rendőrpáros járt nálam, hogy segítsek megtalálni az illetőt eszembe jutott az iwiw. Megkerestük és láss csodát az események után miután keresték már akkor sem törölte az adatait. Ott volt minden róla képpel, ismerősökkel, szokásokkal, elérhetőséggel.
Persze az eljárás a mai napig tart mert azóta ő azt állítja, hogy nem emlékszik semmire, de legalább meg lett
Következő: »»   1553 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem