Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   492 / 983
(#) Doncso hozzászólása Márc 14, 2011 /

Urak, mit jelent az, ha egy erősítő hebeg? óriási
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 14, 2011 / 1

Bizonytalan, és nem tudja, hogy mit mondjon. Ha mosogatószer vagy tusfürdő folyik ki a hangszóróból, akkor hebeg-habog.
(#) szamóca hozzászólása Márc 14, 2011 /

A tizedik sörömet iszom, mert összevesztem a feleségemmel. Hihetetlen, mibe kerül ez a nő!
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Akkor Drágámnak szólítod?
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Ennél csak a békülés drágább.
(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Az a lényeg, hogy mindig a tiéd legyen az utolsó szó:

-Igen drágám!
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Márc 14, 2011 /

(#) szamóca hozzászólása Márc 15, 2011 /

Egy nő a nőgyógyásznál:- Képzelje doktor úr, a férjem 300%-os impotens!- Hogy lehet az, asszonyom? Az Ön férje múltkor még csak 100%-ig volt szex-képtelen.- Igen ám, de azóta leesett a fáról, kitörte két ujját és elharapta a nyelvét.
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

És mi volt a vita tárgya ha megkérdezhetem? Csak nem az , hogy mostanába egyre többet iszol? jaaaj, bocsánat, nem hagyhattam ki . Alávetem magam egy börzés fenékenbillentésnek. :hide:
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Na akkor nekem is még hátra van 9 sör!
(Nem is tudtam, hogy van feleséged...)
(#) szamóca válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Jaj! Ez egy aranyköpés, nem konkrétan az én mondásom!
No látható hogy az idézőjelecskék hiánya, mit okoz.

No egy fárasztó akkor.
- Mi az, csíkos és indexel?
- ???
- Az Aquafresh megelőzi a fogszuvasodást.
(#) Doncso hozzászólása Márc 16, 2011 /

Este a gyerek hajnali kettőkor felrángat, hogy neki kell lé. Mondom olyan vayg mint anyád. Erre csak rángat, hogy neki kell lé, mondom babám, reggel adok, nem neki most kell lé, na 5 perc után kiderült, (mikor már teljesen kiverte az álmot a szememből) hogy barack léről beszél
(#) sooty hozzászólása Márc 16, 2011 /

Ezt már sokan sejtették az oroszokról, de íme a bizonyosság: ( nem mertem kitenni képben egy elektronikai fórumra , csak belinkelem) Art Lebedev studió
(#) szamóca válasza sooty hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Ez nem normális! És ráadásul design-os.
(#) szamóca hozzászólása Márc 16, 2011 /

Egy vak férfi tévedésből egy leszbikus bárba tér be.Megtalálja a bárszéket és rendel egy italt. Egy darabig csendben üldögél, aztán megkérdi a bármixertől: - Hé, akarsz egy szőke viccet hallani? A bárban abszolút halotti csend lesz, majd a szomszédja, egy mély hangú nő megszólal: - Mielőtt elmondaná a viccet - mivel vak - úgy fair, ha 5 dologgal tisztában van: 1 . A bárpultos hölgy szőke 2 . A kidobó csaj is szőke 3. Én 1.80 magas és 120 kilós, fekete öves karatés szőke asszony vagyok. 4 . A nő mellettem szőke és profi súlyemelő. 5 . A hölgy a másik oldalán szőke és profi bokszoló. Nos gondolja át ezeket uraságod! Még mindig el akarja mondani a viccet? A vak férfi egy másodpercig elgondolkodik, majd így felel: - Nem... nincs kedvem ötször elmagyarázni...
(#) szamóca hozzászólása Márc 16, 2011 /

Egy férfit felhív a felesége: - Gyere azonnal a kórházban, anyám haldoklik. Valószínűleg nem éri meg a holnap reggelt! - De drágám, este focidöntő lesz a tévében! - Nem baj, akkor felveszed, és megnézed máskor! A dologból végül válás lett, amikor a férj feltűnt a kórházban egy kamerával és egy kameraállvánnyal...
(#) FIGIRI válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

(#) Doncso hozzászólása Márc 16, 2011 /

Szóval ez is egy módja az ÖNKIFEJEZÉSNEK. De nem ez a poén, hanem hogy ragályos. Próbáltam megfejteni a szisztémát, de rájöttem, hogy ennek az a lényege, hogy véletlenszerű. Hatalmas!
(#) Lázár Péter hozzászólása Márc 16, 2011 /

Hová megy kirándulni az igazi forrasztgató?
A pákahegyre, hogy elérje a pákacsúcsot. Na ennyi telik tőlem... én se vagyok egy egyszerű eset
(#) Lázár Péter hozzászólása Márc 16, 2011 /

Na és a másnapos pákás mit csinál?
Kitakarítja a lakást, csak a porszívót keveri össze az ónszippantóval. Ez már beteges
(#) sooty válasza Lázár Péter hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

És mivel lepi meg a feleségét? Ónszívó harisnyával...
(#) Georgee válasza sooty hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Mit csinál a kezdő elektrós?
Idézet:
„Vezet”
(#) idlob hozzászólása Márc 16, 2011 /

- Mit keresel abban a ládában?
- Az érdekfeszítőt, nem láttad valahol?
- De, ott van a fiókban az ínycsiklandozó mellet!
- Meg nézem... hát itt csak az idegborzoló van, meg a hajmeresztő!
- Akkor nézd meg kint a konyhai kredencben.
- Hát ... itt sincs, viszont megtaláltam az anyádéktól karácsonyra kapott praktikus kis gyomorforgatót, hogy én mit kerestem...

Regős Belzebub nyomán.
(#) szamóca hozzászólása Márc 17, 2011 /

Ez kész!
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Jaj! Az asszony ma vizsgázik KRESZ-ből, inkább nem mutatom meg Neki!
(#) Gery78 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Szerintem ezt se mutasd meg neki, bár ez inkább a férfi vezetőknél problémás vizsgafeladat...
(#) vaszil29 hozzászólása Márc 17, 2011 /

Sziasztok!
Nálam most éppen aktuális ez a vicc, mert 3 hónapja nem kaptam fizut és már kezdek mérges lenni.

Két cég tulajdonos beszélget a sörüket iszogatva:
Te adol bért az embereidnek? /kérdi az egyik.
Másik: Én nem.
visszakérdez: És te?
Én sem!
És bejárnak?
Be!
Nálad?
minden nap reggel 7-re ahogy kell.

TE FIGYU MÁR! NEM KÉNE BELÉPŐT SZEDNI?
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 17, 2011 /

Miért rúgtam ki a titkárnőmet?

Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen.
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
Úton az irodába már teljesen levert voltam.
Bementem az ajtón, és Mari, a titkárnőm felállt, és így szólt: Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon, és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
Nem a szokásos kis étterembe mentünk, hanem egy hangulatos falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.
Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma születésnapja van. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására, és kávé helyett megittunk még két Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok... Helyeseltem a tervet. Naná...!!!
Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt, és őt követték...: a feleségem, a gyerekeim, és a közelebbi munkatársaink, és a Happy Birthday-t énekelték.
Én meg ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam.
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 17, 2011 /

A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának: - Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:
- No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szutykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, így hát ülnek csendben egy darabig. Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni.
A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater eje már majd szétmegy az idegtől, remeg mint a a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég!
A gyerek előkapja a vazelint, mire a papa:
- Na jól van fiam, majd én mosogatok...!
(#) zolika60 válasza vaszil29 hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Ha belépőt szednek is bejársz?
Következő: »»   492 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem