Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   130 / 147
(#) mazso1988 válasza Reggie hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Gondolom mert maga a program fut a Picben, kiválasztások működnek és lőni is lehet vele csak a blokkolót nem indítja el.
(#) Little válasza Hagens hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Pontosan milyen típusú Piccel építetted meg én PIC16F628A-I/P csináltam adatlapja szerintem ő is tud 20MHz menni!
(#) Reggie válasza mazso1988 hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Most latom, hogy mindenbizonnyal a HEX fajlban vannak a fuse bitek is. Amugy ha pl belso orajelet hasznalna a kulso kvarc helyett, akkor is mukodne, csak az idozitesek 5x nagyobbak lennenek.

így van felprogramozás elött még kitudom választani hogy milyen fuse bitek kerüljenek bele ezt engedi változtatni a Pickit2 szoftver.
(#) Hagens válasza Little hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Köszi az infót! Szerinted ezt más is árulja? Mert a postaköltség többe lenne mint maga a termék, ide Hajdúböszörménybe.
(#) Little válasza Hagens hozzászólására (») Máj 2, 2011 /

Nekem tőlük van, esetleg érdemes szétnézni "kemikália" boltban, ha van ilyen nálatok. Vagy ha szomszéd/rokon/ismerős a nagyfaluban jár akkor megkérni őt. (én is így kaptam)
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Én is kerestem,de más céget nem találtam.
Amúgy ma voltam megvenni a gyantát,de még be volt hordózva,azt mondták holnapra meg lesz.
Mondjuk tőlünk csak 5 percre van ez a kft.
Sajnos nem tudom,hogy tudnék segíteni,mostanában nem terveztem utat Hajdúböszörménybe....
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Szia! Rendes vagy hogy gondolsz ilyesmire. Esetleg úgy tudnál hogy megveszed nekem én átutalom a pénzt, és te meg elküldöd nekem sima ajánlottként, ami kb 800ft-ból kijön, max egy ezres. Arra gondoltam, mivel ez a gyanta keményre köt, mi van ha meghibásodik a fej, hogy szedem szét?
(#) Hagens válasza mazso1988 hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Szia! Sikerült a tesztert életre kelteni?
(#) denon888 válasza Hagens hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Ha meghibásodik, kuka. Ezt nem szeded le róla.
(#) Reggie válasza denon888 hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Klor-benzol sem viszi le? Epoxit azzal szoktal eltavolitani tudtommal.
(#) mazso1988 válasza Hagens hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Szia
Úgy látszik hogy megjavult, kicseréltem a tranzisztor előtét ellenállását kisebbre és így már elindult a blokkolás is.
Köszi a segítséget!
(#) Hagens válasza mazso1988 hozzászólására (») Máj 4, 2011 /

Nincs mit, én is most dobozoltam be az enyémet, és már én sem raktam neki előtétet, 2db leddel oldottam meg sorba, ahogy írtam is neked. Szép napot!
(#) atrue válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Máj 8, 2011 /

Régebben volt erről szó, de van egy ötletem: Szerintetek létre lehetne hozni egy olyan pánikgombos megoldást, ami VALÓBAN kicseréli a szoftvert egy parkolóradar szoftverre? Ezt azután nézegethetné a szakértő. A pánikgomb meg diszkréten elférne a belső zsebemben valami rádiós megoldással....
(#) Reggie válasza atrue hozzászólására (») Máj 10, 2011 /

Igen.
(#) hbfj válasza atrue hozzászólására (») Máj 10, 2011 /

Magyarországon nincs szükség erre ,külföldön meg senkit nem fog érdekelni a szakértőd
(#) mazso1988 hozzászólása Máj 10, 2011 /

Sziasztok
Érdeklődnék mik a tapasztalatok az oldalon többször említett UP1 öntőgyantával kapcsolatban?

Én is vettem 1kg belőle, és láttam hogy eléggé kevés edző folyadékot adnak hozzá, az oldalukon olvastam a Technikai adatlapját a terméknek, de ott konkrétan nem említik a keverési arányt.

Tudna esetleg valami infót adni a használatáról, előre is köszönöm.
(#) denon888 válasza mazso1988 hozzászólására (») Máj 10, 2011 /

Pedig benne van.
"Térhálósodás:
A térhálósodás megtörténhet szobahőmérsékleten a megfelelő mennyiségű peroxid hozzáadásával. Szobahőmérsékleten 0,4-1 % keton-peroxidot kell hozzáadni az alkatrész vastagságától függően.

Utókezelés:
Az optimális térhálósodás elérése érdekében, utó-hőkezelés szükséges a megfelelő hőmérsékleten, de ez nagyban függ a hőmérséklettől, a hőkezelés időtartamától és a darabok vastagságától. 10 mm vastag, szobahőmérsékleten kötött darab utó-hőkezelése: min. 2 óra 60°C-on."
(#) Hagens hozzászólása Máj 12, 2011 /

Sziasztok! Dobozilag nem tud valaki segíteni nekem? A Tiktakos doboznál kellene nekem egy pár milliméterrel laposabb, meg ugyan ennyivel szélesebb, mert nem fér be a kocsi hűtő rácsába. Előre is köszönöm!
(#) Reggie válasza mazso1988 hozzászólására (») Máj 12, 2011 /

Olvassal vissza jopar oldalt, HMJ leirta a hasznalatat es tapasztalatait ide is.
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Máj 13, 2011 /

Szia!
Nem tudom hogy a tiktakos doboz milyen vastag,de én most rendeltem TME-től dobozt,15mm külső méret,belső 13mm,56mm szélesség,mélység 52 de vágható,szabható,kiönthető,panelnak kiképzés.
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Szia! Nekem valami 10mm magas kellene a szélessége 70mm a mélysége 25-30mm lenne jó. Ilyet lehetetlen találni, néztem már még MiniDV kazetta dobozt is, de az is nagyobb.
(#) vicsys válasza Hagens hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Miért nem készíted nyáklapból? Nagyon szépen lehetne illeszteni és még árnyékolásra (és hűtésre) is használhatod az összefüggő fóliát.
(#) Hagens válasza vicsys hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Nem rossz ötlet! Az elejét mivel fedjem le, egy darab plexivel? Erre nem is gondoltam, de lehet hogy nem marad más.
(#) vicsys válasza Hagens hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Az egyszerűség kedvéért, fúrj lyukakat az előlapba a ledeknek. Az esztétikus, egyedi és sokkal könnyebb tömíteni is. Nem kell, hogy sima legyen az előlap...
(#) mooo hozzászólása Máj 23, 2011 /

Sziasztok!

Szeretnék tanulmányozásra felajánlani egy echo lézerblokkoló fejet. 3 fejes volt a rendszer, de az egyik beázott, a 2 jót eladtam az elektronikával együtt.

1000 Forint az ára ami tartalmazza a postaköltséget is, mert feleslegesen nem járatom magamat a postára ha nem muszáj

Aki kapja marja:

kwf666@gmail.com címen lehet jelentkezni érte.
(#) Hagens válasza mooo hozzászólására (») Máj 23, 2011 /

Szia mooo! Ment Pü.
(#) tibike32 hozzászólása Máj 27, 2011 /

Sziasztok!

Elkezdtem szétszedni a mooo-tól megvett fejet. Itt van pár kép róla. Hát szépen összeégett a fej a bejutó nedvességtől.
Csinálhatnák ezeket valami vízmentesebbre is
(#) tibike32 válasza tibike32 hozzászólására (») Máj 27, 2011 /

A maradék kép ami már nem fért az előzőhöz

DSC02712.JPG

Következő: »»   130 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem