Fórum témák
» Több friss téma |
Valószínűleg magasabb hőmérsékleten stabilizált kvarc, 2000 kHz.
Köszönöm, valószínűleg ez lesz a megoldás.
Szervusztok!
Kérdésem; a HA11494=egyéb494 ? Semilyen szögből nem találtam róla adatot. Rosszul kerestem?
Szia!
Ha ez egy jó sok lábú IC, akkor ez egy TV-vezérlő IC, amit semmire nem tudsz használni.
Szia! Most nincs kéznél (Pesten vagyok), de 14 v. 16 lábú. Van egy másik 8lábú: ST 9(7860)CB1, alatta92A444 (ezeket nem tudtam jól leolvasni), és még egy:UL224D30. Nem találtam sehol adatokat róluk. Köszi, ha tudsz valamit.
Az UL... egy statikus RAM. Ezt az ST-s típust nem tudom értelmezni a zárójelek miatt.
Szia! A zárójelben lévő számokat nem tudtam jól leolvasni, elmosódottak, főleg az első kettő. A 9-es után lehet, hogy pont van. Valami festék szerűség volt rajt, letöröltem, de csak rosszabb lett a láthatóság. Az ST logo van felül, alatta a 9....CB1 sor, alatta a 444 végű sor.
A két, vagy három lábú PTC(?)-k értékeit honnan lehet megtudni? Pl: 96211PH95511/fehér tokban/, vagy: 180M 290 /81 PTH BG feliratú (fekete tok). TV-kben, monitorokban lelek ilyeneket, ez valami védelem? Esetleg használhatnám saját eszközeimben.(?)
Ezek a képcsőlemágnesezés PTC ellenállásai. Védelemre vagy hasonló funkcióra nem jók. A konkrét értékek ismerete sem nyújt plusz információt a felhasználásukat illetően.
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem, a mosogépem elromlot. Belenéztem találtam is egy hibát, tranzisztora hasonlit de sajnos csak részlegesen latszik a felirat rajta mert a többi része hiányzik. Sajnos a neten nem találtam semit. Amit le tudtam olvasni rola az az hogy ZD107. Elöre is köszönöm!!! Üdv Thomas
Milyen tokozású? Esetleg egy fénykép?
Köszönöm! Az előző hsz-re semmi?(a 8 lábúra) Van egy olyanom is:8538 (Sienens-Halske logoval), Ez mi lehet?
Melyik előző hsz? A 8538-ról van fényképed?
Szia. Az a tranzisztor egy triak ZO107,így keresd üdv szepi003
Sziasztok!
A csatolt képen látható sorkapcsot keresek. Néztem néhány kereskedő kínálatában,de nem sikerült felfedeznem ilyet. Előre is köszönöm az információkat! Üdv. Ottó
Hali!
Neked ez kellene! Két féle képpen is rá lehet helyezni Nem adtak hozzá? Nem valószínű, hogy kereskedésben fogsz kapni.
Helló!
Hozzám csak a panel került javításra és a teszteléshez jól jönne,ha nem forrasztgatni kellene a vezetékeket a panelre,hanem elegánsan a sorkapcsot ráhúzni és bekötni a perifériák szimulációját. Ottó
Hát,- igen, kiszerelni így a leg egyszerűbb.
El kell kérni a sorkapcsot is. Ez nem egy bonyolúlt kapuelektronika, egyszerűen vissza lehet kötni, mert aztán meg nem tudja a sorkapcsot rátolni, ha forrasztgatod.
A panel fóliás oldalára az alkatrészek lábaira szoktam forrasztani,ha nincs olyan csatlakozóm,mint kellene.
Egyébként aki visszaszereli felrobbanna a méregtől. Azt hiszem nem lesz egyszerű ilyen sorkapocs nyomára bukkanni. Ottó
A #987166, (a #986973-hoz kapcsolódik). A 8538-as 14 lábú, most nem tudom lefotózni(200km-re van), de semmi más nincs rajt.
Hello !
Egy SMD műtyűrt keresek, a felirat rajta szerintem: SS G De nagyon rosszul olvasható, és még nehezebb volt lefényképezni. Ilyen névvel semmit sem találtam, bár lehet nem jól kerestem. Ha valaki tudja mi ez, segítsen!
Szia,smd kódokkal fogadjunk nem próbáltad?Például ez? SN7002
Köszi, ezt még nem láttam a bss-en.
Nem tudom mire gondolsz, smd kódokat kerestem a "barátommal" (google), meg van egy 1800 oldalas smd kódkönyv pdf-ben, de abban semmi.
Akkor nem ártana frissítened a böngésződet vagy a keresőmotorját lecserélni ,mert eddig akárhány találatot megnéztem nekem mindegyikben benne volt.
Én angolul kerestem, nem gondoltam, hogy magyarul is találhatok :hide:
Sziasztok!
Keresek nagylemezmeghatóban lévő kerek mágnest. Volt de eltört. A munkában szükség lenne rá. A képen látható típust keresek. Köszi
"Irány a bontó" ? De hova és hol van???
Nem vagyok ismerős felétek. Itt pesten van egy tucat PC bontó. Beírod a googléba és mellé a lakhelyedet.
Sziasztok.
Mivel nem találtam nekem megfelelő topicot ezért gondoltam hogy ide írok. Egy bálázó gép monitorjárol volna szó, amiben egy ic meghibásodott mert valószinüleg fordított tápot kapott, bár a nyákon volt védődióda a táppal párhuzamosan, de a 25amperes biztit nem tudta kiolvasztani, ígyhát az áramköri fólia égett fel. Az ic-t úgytűnik már nem forgalmazzák, igy hát valami alternatív megoldással kéne helyettesíteni. Működését tekintve úgy működik mint egy relé csak itt egy n-csatornás fet kapcsolgatja a tápot. Vajon miben található ilyen ic, vagy lehet-e egyeltalán helyetesíteni valamivel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |