Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon szép lett ! Gratulálok Zoli bácsi !
Milyen kitből készült a feszültség és Árammerő? Én is kész vagyok a fullos tápommal, már csak az Árammérő kell rá, doboz, meg feliratozás.
De gonosz vagy Zolibácsi !
A fesz és áram mérő az ledes panelműszer. A HE store-ból való.
Ja, értem. Azt hittem valami KIT -et vettél, és abból lett az a szép zöld lemez.
Üdv!
Nagyon szép és profi munka, gartulálok!
Gratulálok én is, nagyon tetszik! Minőségi munka!
Köszönöm a szavakat, igyekeztem a tőlem megszokott szintet hozni és tartani.
Ez gyönyörű! Gratulálok, nagyon szép munka!!
Átgondolt és logikus elrendezés, nagyon szép kivitel, és végül, de nem utolsósorban: magyar felirat! Szívből gratulálok, egyszerűen profi lett!
Köszönöm szépen! Én a magyar feliratot preferálom szívesebben. Ritka, hogy magyar feliratot lássak készülékeken, talán ezért is használom. No meg szerintem egyedibbé tehető az épített eszköz. Természetesen az angol - mondhatni szabvány felirattal - sincs semmi bajom.
Szia!
Nagyon profi, szép, igényes, minden elismerésem!
Hali!
Ehhez nincs mit hozzáfűzni, gratulálok! A kimenet asszimetrikus?
Igen, a kimenet asszimetrikus, egyszerű szimpla tápegység. Viszont azt tapasztaltam, hogy nagyon stabilan tartja a feszültséget. Ha az áramfelvétel közelít a beállított értékhez, akor óvatosan arányosan csökkenti a feszt. Ha jelentősen túllépi a beállított értéket, akkor pedig drasztikusan csökkenti a feszt. Rövidzár esetén meg azonnal 0V a kimenet.
Na igen, ez is egy igen szép munka. Ráadásul Magyar.
Jól hangzik, én is akarok hasonlót, csak szimmetrikusba, de nem találok sehol olyat, amit nagyon dícsérnének.
Nagyon szép igényes munka!
Gratulálok
Nagyon szépen megépítetted! Ezt tanítani kéne az oskolában! Gratula! Kár, hogy nem angol a felirat.
Ügyes! Így kell ezt csinálni.
Hol a DC-OFF? Végre egy nekem is tetsző tranzisztor rögzítés M4-es csavarral.
Dehogy-dehogy, tilos idegen nyelven feliratozni!
Nem figyelsz a mondat végi szmájlira... Esküszöm, hogy a következő berendezésem feliratai japánul lesznek, csakazértis! :beka3:
De ha LCD kijelző is lesz benne, akkor annak a karakterkészlete is legyen japán...
Zoli_bácsi: Tetszik a tápegységed, igényes kivitelezés! Egyet nem értek, az árammérő miért nem nullát mutat, ha nincsen rajta terhelés?!
Örülök, hogy tetszik a kivitelezés. A DC-OFF valóban lemaradt az előlapról, viszont a nyákon be van forrasztva a tüske, tehát bármikor kivezethetem. Úgy szoktam meg a tápegységek kezelését, hogy egyenlőre nincs szükség a DC-OFF funkcióra. Nem a tápot kapcsolom ki-be, hanem a műszerzsinór végét pontosabban a + tápot szúrom be a tesztáramkörbe. Ha valami gikszer van ott helyben hamarabb kihúzom, mint hogy felnézzek és lekapcsoljam a kapcsolót. Ha kész a teszt, akkor meg bontom a + tápvezetéket, majd kikapcsolom a tápot. Tehát a DC-OFF én magam vónék.
Még nem eszközöltem azokat a módosításokat, amivel 0mA-re is levihető az áram. Ez benne van a labortápos topikban, csak előbb meg szerettem volna tapasztalni, hogy mit is mutat eredeti kiépítésben az áramkör. Egyébként hagyom így, nem kell 30mA alatti áramkorlát. Legalább is eddig még ne kellett. Így gyakorlatilag nem 0-tól, hanem 0,03A-től állítható az áramkorlát. Na bumm...
Ez teljességgel magától értetődő! :yes: Majd csak figyelj!
Meg csodáltam a tápodat! A megszokott Mangrove minőség. Bellül igényes kialakítás, sehol egy felesleges drót, áttekinthető. Az előlapon pont annyi Magyar betű van amennyi kell. Nekem tetszik. Gratulálok!
Hali!
Szép igényes kivitel,minden a helyén van,CSAK !!!Hol jön ki a fesz/+,-/,vagy még nincs kész???
A válasz ott van ezen a képen: Bővebben: Link
E havi megfejtőnk ismét megnézheti Zoli_bácsi remek tápjáról készült képeket! :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |