Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A főkapcsolótól balra lévő csatlakozón jön ki a fesz. Ez egy kétpólusú csatlakozó. Az ellenpárját bedugva be is lehet csavarozni, így kizárt, hogy véletlen kicsúszik. Jobbnak láttam, mint a banánhüvelyeket. A dugóra 1m vezeték, arra pedig csipesz kerül.
Átlátható, rendezett, szép kivitelezés! Gratulálok a táphoz!
Hello mindenkinek!
Nagynehezen kész lettem a végleges 0-99 számlálóval tudom nem nagy szám de kezdőként örülök neki!
Működik nem vitás
Amúgy mit fog számolni? Nem lett volna jobb ha panelt tervezel neki? Nem lenne az a sok kábel.
Délelőtti unaloműzőként egy Quad 405 gyors dobozolását csináltam , nem én csináltam a paneleket , az eredete ismeretlen .
Egy haver kérésére beledobáltam egy kazettás deck dobozába a két panelt és a hozzátartozó trafót és a táp dolgait , továbbá még megmaradt a deck egykori kijelzője is / a srácnak így kellett / A doboz teteje még festésre vár , egy kicsit karistos de az is lehet marad úgy ? majd a srác eldönti a további sorsát . Az egész olyan gyors meló volt csak csupán , szinte semmi nem számit alapon csak dobozba kerüljön és kész / mindent a megrendelőért alapon !/
Köszönöm, kibogarásztam. A programot Vicsys módosította, vagy jó eredetiben is?
Szia!! hobbyból építettem mint minden mást majd még valamire jó lesz pl activenél stoopernek hát igen fejlődnöm kell még egy kicsit majd később már normális tervezett nyák lesz!!
Egész jó lett, de a fényképezésen még túlórázni kell...
Hát igen ez csak egy 3.2 MP samsung mobil volt!
Nem a megapixelek száma számít egy fényképezőnél. 2MP-es 6-7 éves mobillal olyan képet csinálok, hogy nem mondod meg róla, hogy az mobillal készült.
[OFF]Igen ám. Csak lehet hogy a tiédben van autófókusz. Samsung-ban általában kispórolják. Mondjuk egy nagyítóval éléggé jól fel lehet "tuningolni"
Hamarosan elindíthatom a légáramlás mérő berendezés tesztjét. Még ki kell mennem a kamrába, bontani dual komparátort valamiből. Remélem találok...
Addig is 1-2 kép a nyákról.
Azért én tudnák kötekedni kicsit, a fúrás hagy némi kívánnivalót maga után, meg szerintem akkor van kész valami, ha be is van dobozolva szépen. (persze ha dobozban lesz) Amúgy nem rossz
Sehol egy mikrokontroller, egy kristály, kijelző, valami? Vic-mester, mi lett veled?! Vicc volt, szuper lett az eszköz!
Igen, sajna a fúróm hagy némi kívánni valót maga után. PIC nem kell bele, mert ez az analóg mérő része. Ezután lehet, hogy teszek egy jelfeldolgozó egységet PIC-el és GLCD-vel. (Csak a huzat nagyságát kell indikálni, pontos érték nem fontos. Emiatt nincs óra és PIC.) Az egész panel 50x50mm, kényelmesen elfér a tenyeremben. A nyákot inkább a feliratok miatt tettem fel. Dobozolni, majd csak akkor fogom, ha kellően be lehet lőni. Nagy gondban nem leszek, mert kicsi, lapos, aranyos.
Ez a beszéd És pontosan mit is fogsz vele mérni? Úgyértem minek a légáramlását?
Van egy sejtésem hogy a sörkollektorhoz lesz...
Igen, de nem elsősorban...
Apám megkért, hogy építsek egy elég érzékeny légáramlás mérőt (indikátort), amivel a lakását tudja tesztelni. (terveztem bele még hőmérőt és légnedvesség mérőt is. Ez majd csak a PIC-es verzióban lesz). Ha itt beválik, akkor a sörkolihoz is ezt fogom majd implementálni.
Valóban szép munka, gratulálok! Csaknem "gyári" hatást kelt. Ha nagyon kötözködni akarnék, talán annyi, hogy általában a mértékegységeket szögletes zárójelbe írják, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás és természetesen mit sem von le a profin megépített készülék értékéből!
Hello!
Felkerült a honlapomra WALL-e végleges formája és egy rövid összefoglaló a magyarokamarsonról(ahogy én láttam). Örömmel jelenthetem be, WALL-e nyugdíjas. Bővebben: Link Idézet: „Örömmel jelenthetem be, WALL-e nyugdíjas.” De jó neki! Én is szeretnék már ott tartani...
Sziasztok!
Ígértem ,hogy felteszem az 500as project-et dobozolása után. Hát itt lenne:! Bár ugyan még a feliratozásra és pár apróbb dologra ( a hord fület is pirosra fújom majd) nem volt időm, de lassan az is meglesz. Mellesleg az alaplapjáról hiányzik még egy elko is, és a védelméhez várok még pár alkarészt... Ezt eltekintve remekül, és ami a legfontosabb megbízhatóan működik :yes:
Uha..Nem semmi erositot raktal ossze.En ma fejeztem be ket tda7294 es panelt. Nem egy eromu de elso erositom.Ami meg lenyeges hogy a paneleket kezzel rajzoltam mert nincs lezernyomtatom. Ideglenes kis hutesel hajtam a heten kerul ra egy hutes.Ez a ket ic hajta a ket front difukat majd. Meg majd egy tda7265 a 2 reart es a melyet egy tda7294 hid fog hajtani....hat meg a megvalositasig van de lassan haladok vele.Beszeljenek a kepek.
Ilyen egyenes vonalakat hogyan tudtál rajzolni? Vagy ennyire remegett a kezed?
Nekem meg nem nagyon lenne szabad sorozzek...De igy sikerult.Hibajavitoval rajzoltam es aval nem lehet meg vonalzot se tenni melle mert az elhuzza.. Meg most kezdtem a nyak gyartast De majd meg remelem fejlodok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |