Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Gondolom mert maga a program fut a Picben, kiválasztások működnek és lőni is lehet vele csak a blokkolót nem indítja el.
Pl itt: UP1 öntőgyanta
Pontosan milyen típusú Piccel építetted meg én PIC16F628A-I/P csináltam adatlapja szerintem ő is tud 20MHz menni!
Most latom, hogy mindenbizonnyal a HEX fajlban vannak a fuse bitek is. Amugy ha pl belso orajelet hasznalna a kulso kvarc helyett, akkor is mukodne, csak az idozitesek 5x nagyobbak lennenek.
így van felprogramozás elött még kitudom választani hogy milyen fuse bitek kerüljenek bele ezt engedi változtatni a Pickit2 szoftver.
Köszi az infót! Szerinted ezt más is árulja? Mert a postaköltség többe lenne mint maga a termék, ide Hajdúböszörménybe.
Nekem tőlük van, esetleg érdemes szétnézni "kemikália" boltban, ha van ilyen nálatok. Vagy ha szomszéd/rokon/ismerős a nagyfaluban jár akkor megkérni őt. (én is így kaptam)
Én is kerestem,de más céget nem találtam.
Amúgy ma voltam megvenni a gyantát,de még be volt hordózva,azt mondták holnapra meg lesz. Mondjuk tőlünk csak 5 percre van ez a kft. Sajnos nem tudom,hogy tudnék segíteni,mostanában nem terveztem utat Hajdúböszörménybe....
Szia! Rendes vagy hogy gondolsz ilyesmire. Esetleg úgy tudnál hogy megveszed nekem én átutalom a pénzt, és te meg elküldöd nekem sima ajánlottként, ami kb 800ft-ból kijön, max egy ezres. Arra gondoltam, mivel ez a gyanta keményre köt, mi van ha meghibásodik a fej, hogy szedem szét?
Szia! Sikerült a tesztert életre kelteni?
Ha meghibásodik, kuka. Ezt nem szeded le róla.
Klor-benzol sem viszi le? Epoxit azzal szoktal eltavolitani tudtommal.
Szia
Úgy látszik hogy megjavult, kicseréltem a tranzisztor előtét ellenállását kisebbre és így már elindult a blokkolás is. Köszi a segítséget!
Nincs mit, én is most dobozoltam be az enyémet, és már én sem raktam neki előtétet, 2db leddel oldottam meg sorba, ahogy írtam is neked. Szép napot!
Régebben volt erről szó, de van egy ötletem: Szerintetek létre lehetne hozni egy olyan pánikgombos megoldást, ami VALÓBAN kicseréli a szoftvert egy parkolóradar szoftverre? Ezt azután nézegethetné a szakértő. A pánikgomb meg diszkréten elférne a belső zsebemben valami rádiós megoldással....
Magyarországon nincs szükség erre ,külföldön meg senkit nem fog érdekelni a szakértőd
Sziasztok
Érdeklődnék mik a tapasztalatok az oldalon többször említett UP1 öntőgyantával kapcsolatban? Én is vettem 1kg belőle, és láttam hogy eléggé kevés edző folyadékot adnak hozzá, az oldalukon olvastam a Technikai adatlapját a terméknek, de ott konkrétan nem említik a keverési arányt. Tudna esetleg valami infót adni a használatáról, előre is köszönöm.
Pedig benne van.
"Térhálósodás: A térhálósodás megtörténhet szobahőmérsékleten a megfelelő mennyiségű peroxid hozzáadásával. Szobahőmérsékleten 0,4-1 % keton-peroxidot kell hozzáadni az alkatrész vastagságától függően. Utókezelés: Az optimális térhálósodás elérése érdekében, utó-hőkezelés szükséges a megfelelő hőmérsékleten, de ez nagyban függ a hőmérséklettől, a hőkezelés időtartamától és a darabok vastagságától. 10 mm vastag, szobahőmérsékleten kötött darab utó-hőkezelése: min. 2 óra 60°C-on."
Sziasztok! Dobozilag nem tud valaki segíteni nekem? A Tiktakos doboznál kellene nekem egy pár milliméterrel laposabb, meg ugyan ennyivel szélesebb, mert nem fér be a kocsi hűtő rácsába. Előre is köszönöm!
Olvassal vissza jopar oldalt, HMJ leirta a hasznalatat es tapasztalatait ide is.
Szia!
Nem tudom hogy a tiktakos doboz milyen vastag,de én most rendeltem TME-től dobozt,15mm külső méret,belső 13mm,56mm szélesség,mélység 52 de vágható,szabható,kiönthető,panelnak kiképzés.
Szia! Nekem valami 10mm magas kellene a szélessége 70mm a mélysége 25-30mm lenne jó. Ilyet lehetetlen találni, néztem már még MiniDV kazetta dobozt is, de az is nagyobb.
Miért nem készíted nyáklapból? Nagyon szépen lehetne illeszteni és még árnyékolásra (és hűtésre) is használhatod az összefüggő fóliát.
Nem rossz ötlet! Az elejét mivel fedjem le, egy darab plexivel? Erre nem is gondoltam, de lehet hogy nem marad más.
Az egyszerűség kedvéért, fúrj lyukakat az előlapba a ledeknek. Az esztétikus, egyedi és sokkal könnyebb tömíteni is. Nem kell, hogy sima legyen az előlap...
Sziasztok!
Szeretnék tanulmányozásra felajánlani egy echo lézerblokkoló fejet. 3 fejes volt a rendszer, de az egyik beázott, a 2 jót eladtam az elektronikával együtt. 1000 Forint az ára ami tartalmazza a postaköltséget is, mert feleslegesen nem járatom magamat a postára ha nem muszáj Aki kapja marja: kwf666@gmail.com címen lehet jelentkezni érte.
Sziasztok!
Elkezdtem szétszedni a mooo-tól megvett fejet. Itt van pár kép róla. Hát szépen összeégett a fej a bejutó nedvességtől. Csinálhatnák ezeket valami vízmentesebbre is
A maradék kép ami már nem fért az előzőhöz
|
Bejelentkezés
Hirdetés |