Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1626 / 3598
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Akkor viszont javaslom, hogy a felhasználóknál legyen letiltva az a funkció, amit nem szeretnétek, hogy használva legyen. Nem elég csak a gombját kiszedni az üzenetküldő ablakból, hanem tiltani is kellene a funkciót.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ki kötött bele abba, hogy Viktor olyan szmájlit használt, ami az oldalról közvetlenül nem érhető el?! Te kötöttél bele abba, (de minek?!), hogy pcroland beszúrt egy szmájlit. Na bumm, nem tett vele semmi kárt.
Idézet:
„a Vic letett már annyit ezen a fórumon az asztalra, hogy járjon neki annyi tisztelet, hogy nem köttök bele !”

Köszönöm szépen!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ilyen klub nincs, nem is volt, és nem is lesz soha. Hivatalosan sosem alakult meg, és sosem fog. Egyszerűen nincs rá szükség. Mivel az események csak egy csepp a tengerben az életemben. A történéseket meg az élet írja, nem kell klubokban gondolkodni.
(#) mineral válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Gyerekek mi ez a száj karate? Oszlopos tagok ugranak egymásnak? Lazítsatok egy kicsit. Bővebben: Link
(#) zolee1209 válasza mineral hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ez jóóó! :smoke:
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Szerintem is. Van egy barátom, akinek tetszene. El is küldöm neki a linket. ommmmmmm....
(#) pcroland válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Bocsi, én nem tudtam, azt hittem a másikat azért szedted ki, mert túl nagy volt.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Miért útáljátok Köbzoli bácsit???
Ő egy jó admin !!! Nekem mindig segített, és a gyerekek nyelvén is ért... :yes:
(#) zolee1209 válasza mineral hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ja, meg közeleg a telihold...
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ő nem admin! Topi az admin. Köbzoli egy moderátor.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Na, de akkor is modi bácsi. :awink:
(#) mineral válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Közeleg... Ha már jól lenyugodtatok akkor vigyorizáljatok is egy kicsit. Bővebben: Link
(#) vicsys hozzászólása Máj 14, 2011 /

A békesség megőrzése végett, most nyilvánosan is lemondok a kép linkelésről. Nem szeretném, ha azt mondanátok, hogy persze, nekem lehet... A célom (és bátran mondhatom a többi moderátor és admin barátom célja), hogy ne legyen civakodás és fenntartsuk a HE magas színvonalát és egyediségét.
(#) pcroland válasza vicsys hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Én tudom, hogy a moderátoroknak külön jogaik vannak, csak én nem tudtam hogy nem szabad képet linkelni, még egyszer bocsánat (Ez itteni szmájli)

És mondjuk, egy moderátor megkérdezése után tehetünk be képet? Nem szmájlit, hanem pl. valami erősítőről egy képet, amitől sokan kedvet kapnának az építésre. Pl: LINK
(#) pcroland válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 14, 2011 /

Ezt láttam Ez az eredeti játék. A negyedik pálya a legjobb. Ajánlom mindenkinek, hogy vigye végig.

Rendben.
(#) vicsys válasza pcroland hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Alapvetően arról van szó, hogy sokan nem értik meg a lényeget és pl.: a képfeltöltés.hu-ról linkel. Ha ott törlődik, itt a fórumban lesz egy nagy csúnya hibaüzi a helyén. Arról már nem is beszélve (tisztelet a kivételnek), hogy sokan még hadilábon állnak a fényképezéssel és a képméret meghatározással. Vársz egy órát, mire betöltődik egy 4MB-os homályzóna... Inkább ne legyen saját szmájli se és akkor nincs gond- nincs vita sem. Bővebben: Link
(#) Szebence hozzászólása Máj 15, 2011 /

Sziasztok!

Ms Word-be, hogyan tudok képletet csinálni? Olyanra gondolok, ahol van tört, gyökvonás, stb. Emlékszem, hogy kell lennie egy képletszerkesztőnek, de nem találom. Tudnátok ebben segíteni?
(#) vicsys válasza Szebence hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Beszúrás -> Objektum -> Microsoft Equation 3.0 (vagy simán képlet szerkesztő) De az eszköztárra ki lehet tenni az ikont, és akkor még egyszerűbb a dolgod.
(#) Szebence válasza vicsys hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Köszönöm szépen a választ!
(#) zenetom hozzászólása Máj 15, 2011 /

Sziasztok!
Lehet valahonnan fűnyíróhoz service manual féleséget letölteni? Vagy valami robbantot rajzot...
Konkrétan egy AL-KO Sprint 40-hez kéne.
Model: 10D902
Type: 0155 B1
Code: 03120152
Mindig kormolódik a gyertya és zabálja a benzint. A kenőolajat külön kell neki adni, de szerintem elegendő van benne.
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Lehet ki kellene mosni a légszűrőjét. Egyébként ez egy 4 ütemű Briggs motor, kb 4Le-vel. És amit te olajadagolónak írtál az csak simán az olaj beöntő nyílás.
Szerintem először vedd le a légszűrőt, vedd ki belőle a szivacsot és jó mosószeres vízben mosd ki és jól szárítsd ki. Igazából olyan egyszerűek ezek a motorok, hogy túl sok hibalehetőségük nincs is. karbin semmit nem lehet állítani, max a motor fordulatát és ennyi. Szinte ugyanilyen motor van nekünk is a fűnyírón. Csak azt már én építettem újjá egy év dobozban, alkatrészekre szedett állapot után.
Szerk.: találtam egy ilyet, de sokra nem igazán megy vele az ember. Bővebben: Link
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

De az olajjal van valami gebasz, mert multkor le lett cserélve vagy mi (nem értek hozzá ), és akkor jó volt egy darabig. Vagy én már nem is tudom...
Viszont a szűrőt megmosom. Köszi!
(#) Müszi válasza zenetom hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Ha fogyasztja az olajat, akkor sz*rrá van már kopva a motor

Amúgy füstöl mikor beinditod?

Ha a gyertya nem olajos, hanem kormos és a benzint is zabálja, akkor csak a levegő lehet kevés neki. Mivel a karbin állítani nem lehet, így csak a légszűrőnél lehet a gond. Az olajjal meg max akkor lehet gond, ha túl híg lett beleöntve, mert akkor a szelepek mellett fel tud menni az olaj. De akkor meg kéket füstölne. Vagy ha nem is folyamatosan lenne kék füst, akkor csak néha-néha adna ki magából kék füstöt.
(#) Ricsi89 válasza Müszi hozzászólására (») Máj 15, 2011 /

Nekem csak a gyűrűkkel volt a gond. Igaz picit kopott a hengerfal is, de nem vészes. A gyári gyűrűket lecseréltem, de valami rossz minőségűt adtak, egy évig szenvedtem vele, minden gondja volt, rosszabb volt a motor, mint a régi, gyári gyűrűkkel. Szépen ment, egyszer fogta magát és elkezdett iszonyatosan kéket füstölni... Majd abbamaradt és ment tovább. Fogyott is az olaj rendesen. Ezután lett szétszedve darabokra a motor, kiderült ,hogy a gyűrűhézag, aminek kb 0,3mm-nek kellene lennie volt 2,5mm is. Gondolhatod ez nem kevés a gyárihoz képest. Most tavasszal rendeltem hozzá gyári készletet, ami ráadásul teljesen máshogy nézett ki, mint ami előtte volt benne. Ezzel összeraktam és azóta egy szem füst sem jött ki belőle. Összerakás után második húzásra indult és tökéletesen járt is. Most olyan, mintha új lenne.

Nem füstöl, csak néha, amikor beindítom.

Kéket, vagy feketét?

Feketét.
Más: megtört a jég, regeltem fészbúkra.
Következő: »»   1626 / 3598
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem