Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem ez teteszett, leginkább!
Jól odapörkölt a többieknek! :violent: Bővebben: Link
The Final Countdown
Lehet, hogy inkább a viccesbe illene, most találtam, ez nem normális.
Hát ezen szakadtam... :eeknoes:
Ez nagyon ott van!
No ezt a szintet, hál isten még nem ütöttük itt meg.
Úristen. Én is szoktam randán írni, de ennyire...
De,de én láttam is sajnos kb.:egy hónapja lehetett! Hála isten nagyon hamar törölted,mert nem volt gyenge.
Emósba oltott rocker elhízott japánt nemigen láttam. Ötből ötös!
Sziasztok!
Titeket nem szokott idegesíteni, hogy néhány kérdésnél beböfögéseket is elfogadnak megoldásnak? Pl: "ezt nem lehet megoldani" vagy "ilyent lehet kapni az XY boltban" ? Ezekben az esetekben szerintem nem kéne minden áron kiosztani a pontokat. Igen, irigy vagyok, mert nekem még csak kevés van Amúgy hol lehet moderációt kérni?
Ez pedig szimplán Jajjj...
Én ennél cifrábbról is tudok. Az illető magának adta a pontot
Én meg olyat, hogy senkinek se adott pontot.
A horgász meg magának adta a ponytot. Ha meg odatartotta a fürdőszobában egy fényes üvegfelület elé, akkor az tükörponty volt.
Ponty pontyosan pontyozta pontyát, a pontyszerző pontyvadászatban, a pontyhorgász.
Itt ezek gyakoriak,igen.Nehogy magadra vedd,de ma egész nap hálózatot telepítettem XP-re és ááá... :bummafejbe:
Nem vettem magamra! Általában a háttérben -"árnyék-ban"- olvasgatom az oldalt és látom én is ,hogy sürün előfordulnak hasonló megnyilvánulások . Egyébként 6 éve XP-t használok és csak egyszer telepitettem újra , amikor valaki megtámadta a gépem és okozott némi zavart . :eek2:
Én az a fajta vagyok, aki nem mindig az újat preferálja (Win 7) . Idézet: „6 éve XP-t használok és csak egyszer telepitettem újra” Ehhez csak gratulálni tudok,te tudsz valamit
Az a baj, hogy rendszeresen, immár 20 éve félkész és kiforratlan programokkal árasztja el a KicsiPuha a világot. Pont addigra forr ki a 23. SP után (Na igen, így kellett volna piacra dobni eleve, és nem orális szexre kényszeríteni felhasználók millióit). No már most nem lenne egyszerűbb valamit NORMÁLISAN megcsinálni, mintsem foltozgatni, és a foltozgatást is foltozgatni? :gumicsirke:
Én tudom a megoldást. EGYSZER feltelepítette, majd utána levákuumozta a gépet, és 6 év után letépte a plombát, és bekapcsolta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |