Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem ez teteszett, leginkább!
Jól odapörkölt a többieknek! :violent: Bővebben: Link
Hát ezen szakadtam... :eeknoes:
Ez nagyon ott van!
![]()
No ezt a szintet, hál isten még nem ütöttük itt meg.
![]()
Úristen. Én is szoktam randán írni, de ennyire...
![]()
De,de én láttam is sajnos kb.:egy hónapja lehetett! Hála isten nagyon hamar törölted,mert nem volt gyenge.
![]()
Emósba oltott rocker elhízott japánt nemigen láttam. Ötből ötös!
![]() ![]()
Sziasztok!
Titeket nem szokott idegesíteni, hogy néhány kérdésnél beböfögéseket is elfogadnak megoldásnak? Pl: "ezt nem lehet megoldani" vagy "ilyent lehet kapni az XY boltban" ? Ezekben az esetekben szerintem nem kéne minden áron kiosztani a pontokat. Igen, irigy vagyok, mert nekem még csak kevés van ![]() Amúgy hol lehet moderációt kérni?
Ez pedig szimplán Jajjj...
Én ennél cifrábbról is tudok. Az illető magának adta a pontot
![]()
Én meg olyat, hogy senkinek se adott pontot.
![]()
A horgász meg magának adta a ponytot. Ha meg odatartotta a fürdőszobában egy fényes üvegfelület elé, akkor az tükörponty volt.
![]()
Ponty pontyosan pontyozta pontyát, a pontyszerző pontyvadászatban, a pontyhorgász.
Itt ezek gyakoriak,igen.Nehogy magadra vedd,de ma egész nap hálózatot telepítettem XP-re és ááá... :bummafejbe:
Nem vettem magamra!
![]() Én az a fajta vagyok, aki nem mindig az újat preferálja (Win 7) . Idézet: „6 éve XP-t használok és csak egyszer telepitettem újra” Ehhez csak gratulálni tudok,te tudsz valamit ![]()
Az a baj, hogy rendszeresen, immár 20 éve félkész és kiforratlan programokkal árasztja el a KicsiPuha a világot. Pont addigra forr ki a 23. SP után (Na igen, így kellett volna piacra dobni eleve, és nem orális szexre kényszeríteni felhasználók millióit). No már most nem lenne egyszerűbb valamit NORMÁLISAN megcsinálni, mintsem foltozgatni, és a foltozgatást is foltozgatni? :gumicsirke:
Én tudom a megoldást. EGYSZER feltelepítette, majd utána levákuumozta a gépet, és 6 év után letépte a plombát, és bekapcsolta.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |