Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   200 / 439
(#) voodoo hozzászólása Aug 27, 2012 /

Hali!

E55 jelű és EF25 trafó milyen magas? Merre találok? Valamint olcsó 0.4-es rézhuzal, lakozott érdekelne Budapesten.
(#) kokozo válasza voodoo hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

E55 , EF25, Huzalt meg bármelyik motor tekercselő ad neked, mert ehhez nem sok kell.
(#) kokozo válasza voodoo hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

EF25 van a retnél kb 600Huf mindenestől, e55 ebayen szállítással 3000. De lehet hogy van is valakinek aki tud adni itt is.
(#) silent15 hozzászólása Aug 28, 2012 /

Sziasztok , hol kaphatok olyan ehhez hasonló led mátrixot , aminek a felső 8 kivezetése az anód az alső 8 pedig a katód, mert én még csak olyat láttam ahol össze vissza van ..

KöszI!
(#) dollerakos hozzászólása Aug 30, 2012 /

Üdvözlet!

Keresek 3-fázisú Grätz-et, amely tud 35 A-t és az átütési fesz legalább 1200 V legyen. A Lomexben csak 1000 V-ig van... Köszi a segítséget..
(#) hbal válasza dollerakos hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Akár itt:
Bővebben: TME
(#) Gezaba hozzászólása Aug 30, 2012 /

Fényvisszaverő fóliát hol lehet kapni. Mylar vagy valami hasonlót. Napkollektorhoz kellene.
(#) speed008 válasza Gezaba hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Üdv!
Dekorációval foglalkozó cégeknél általában, de egyszer mi ilyen ezüstös fényvisszaverővel helyettesítettük, amit radiátorok mögé szoktak tenni.
(#) hadnagyakos hozzászólása Aug 30, 2012 /

Sziasztok!

Egy autóriasztóban kéne cserélnem egy hibás relét, de sajnos nem találok sehol ilyen típusút. Csatolok két adatlapot. HFKW márkájú van eredetileg a riasztóban, de a Panasonic is gyárt ilyet. Sajnos egyiket sem lehet Magyarországon beszerezni, legalábbis nem találtam webáruházat ahol lenne.

Az adatlapban látszik, hogy a COM lábhoz egyszerre két lábat zár hozzá, ilyen relét egyszerűen nem találok, főleg nem ebben a kialakításban.

Valaki találkozott ilyennel?
(#) kadarist válasza hadnagyakos hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Szia!
Itt van ilyen jellegű relé.
(#) hadnagyakos válasza kadarist hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Sajnos ennek nem az a lábkiosztása. A HQ kínálatát is végignéztem már, ami a megfelelő kivitelben van, nem így kapcsol.
(#) mrobi hozzászólása Aug 30, 2012 /

Sziasztok. Szegeden hol lehet plexit venni?
(#) zsotya hozzászólása Szept 2, 2012 /

Sziasztok,

Szeretnék építeni/építtetni egy miniatűr tápegységet Xbeehez [340mA (@3.3 V)].
A tápegységre lesz kapcsolva továbbá még két 5v-os relay és és egy PIC18-as microcontroller.

A fenti adatokból kiderül, hogy nem lesz nagy terhelés a tápon de 3.3 és 5v-os kimenetre van szükség. A bemenet 230V.

Két fontos követelmény van a tápegységgel szemben azon kívül, hogy a rászerelt egységeket működtesse:
Kis helyen férjen el, lehetőleg 3cmX3.5cm-nél ne legyen szükség nagyobb nyákra, tehát smd-ben is bátran lehet gondolkodni.
Ne melegedjen, viszonylag kis helyen lesz ezért a szellőzés nehezen megoldható.

Nem értek a tápegységekhez de láttam már ekkora méretben ilyen elvárásoknak megfelelő tápot melyet magyar vállalkozás épített tehát nem lehetetlen

Kérdésem az hogy van e itt olyan ember aki anyagi ellentételezés fejében megtervez és legyárt egy prototípust vagy ha ezt nem is de segít egy ilyen tápegység elkészítésében?

Ha neagyisten létezik és már meg is csinálta valaki csak nem találtam rá neten akkor egy linknek is örülnék.

Köszönöm!
Zsotya
(#) efraim hozzászólása Szept 2, 2012 /

http://www.faludi.com/itp_coursework/meshnetworking/XBee/XBee_example.html
A Google a barátod: xbee power supply
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2012
(#) dudassandor1 válasza mrobi hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Szia! Ha van felétek Pr@ktiker akkor ott van! Győrben legalábbis volt. Alternatíva: keress fel olyan vállalkozást, akik reklámtáblákat, hirdetési felületeket készítenek!
(#) zsotya válasza efraim hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Szia,

Köszönöm a hozzászólást de szerintem Te egyáltalán nem a kérdésemre válaszoltál.

Én egy tápot szeretnék ami kicsi (3cmX3.5cm) és 3.3v, 5v a kimenete, Te pedig belinkeltél egy oldalt amin Xbee "Hello world" van.

A "xbee power supply" keresésen és a még cifrább keresésen is mint pl 3.3v openframe adapter ..stb rég túl vagyok, ezek eredménytelensége miatt fordultam hozzátok.

Zsotya
(#) kadarist válasza zsotya hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Szia!
Ha van egy, legalább 9V-os áramforrásod, akkor nagyon egyszerűen, egy 3,3V-os és egy 5V-os stabilizátor IC-vel megoldhatod a tápellátást. Ilyen IC-ket lehet kapni SMD és TO92-es tokozással is, amik eléggé kis méretűek.
(#) dollerakos hozzászólása Szept 3, 2012 /

Üdvözletem!

7406-os inverter IC-t keresek SMD-kivitelben. Lomexben, Mikrovillben nincs.

Köszönet!
(#) Norberto válasza dollerakos hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Hali!

A Lomex-ban jártál vagy kérdezted őket frissen? Az árlistájukban az szerepel, hogy van nekik raktáron.
(#) kadarist válasza dollerakos hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

(#) zsotya válasza kadarist hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Szia,

Köszönöm neked is, de mint fentebb is írtam a bemenet 230V, ebből kellene nekem 3.3 és 5v os egyenáramot készíteni egy kis méretű (3cmX3.5cm) táppal.

Zsotya

Tehát ha jól értem, akkor ebbe a 3 centis térfogatba kellene beleépíteni egy komplett hálózati tápegységet?
(#) proba válasza zsotya hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Elég nehéz eset lesz.Ha egy mobiltelefon töltőt nézünk ,az lehet szinte a minimális méret.Ha ebből találsz 5V -osat megfelelő méretben , utána már csak egy kis átalakítás,esetleg utána egy 3.3V stabilizátor. Az SMD mérettel nem igazán vagy sokkal előrébb,a transzformátor,szűrőkondi mérete adott,és ezek terület összege már a te korlátaidat súrolják.

Igen, ez lenne a feladat, picit lehet nagyobb de sokkal sajnos nem, a hely ahová be kell építeni adott és ide kb ez a méret fér be. Kicsi a méret de mint mondtam már találkoztam ekkora komplett táppal.

Én is azt ajánlom, hogy egy mobiltöltőt bányássz szét és oldd meg azzal a problémát. Az is a baj, hogy hálózati táplálásnál be kell tartani a védőtávolságokat is, ami tovább növeli a méreteket.
(#) _vl_ válasza dollerakos hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Tényeg classic TTL 7406-ra vágysz? Amit vagy 10-20 éve nem is gyártanak?
Nem LS06, HC06, HCT06, AHC06, AHT06, LVC06 kéne inkább helyette?
(#) zsotya válasza proba hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Olyan megoldás kellene ami nem "házi", tehát nem mobil stb létező töltő van szétszedve. Több darab is kellene belőle eladásra szánt modulokba.

Régebben én is hihetetlennek tartottam ezt a méretet de miután élőben is láttam azóta tudom hogy megoldható. Képet is készítettem róla ha gondnolod privátban át tudom küldeni.

A méret amit megadtam az egy körülbelüli méret, egy picit lehet nagyobb.

Mi a minimális méret szerintetek?

A telefontöltő egy eléggé minimálkoncepciós megoldás a méretet tekintve is: http://www.alibaba.com/product-gs/522198068/Charger_PCB_with_13003.html vagy: http://vbestgz.en.alibaba.com/product/318181076-210184763/Charger_PCB.html.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2012

Igazad van ez lesz az ami nekem kell, de innen sajnos minimum 1000 vagy 5000 darabot kell rendelnem ami azért kicsit sok. Ebayen sincs kint hasonló modul. Esetleg van olyan hely ahol kisebb menyiséget is lehet rendelni?
Következő: »»   200 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem