Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nem tudjátok lehet-e kapni valahol Shure cipzáras mikrofon tokot? Itthon nem nagyon találtam sajnos, e-bay-en pedig több lenne a szállítás mint maga a tok. Esetleg ha van valakinek felesleges (gyári, új) keressen privátban. Üdv.
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy mekkora a legkisebb átmérőjű rézcső, esetleg alu (hajlítható), amit kapni lehet nagyjából 3 és 6mm között, 0,8-as belső furattól, ha létezik egyáltalán ilyen és hol vásárolható meg? Válaszotokat köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2014
Hűtőgép és klíma vonalon keresgélnék, esetleg gázkészülék alkatrész bolt.
Esetleg Metalloglobust is megkérdezheted. Golyóstolbetét nem jó?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy ITT KEFB-842-es feszültség/frekvencia IC ami sajnos jobblétre szenderült. KÉP1 Tudnátok segíteni, hogy hol lehet kapni ezt a típust vagy olyat amivel ki lehetne váltani? Köszi!
Barkácsáruházakban szokott lenni sárgarézből ha az jó.
3.3V feszültségűről tudok.
Köszönöm a válaszokat, a neten nemigen találtam 6mm átmérő alattit, de megfontolom a tippeket.
Vörösréz csövet keresel vagy jo a sárgaréz is? Az utobbibol 0,6 külsö átméröjü is van. A Conradnal 1 mm-töl felfelé kapsz.
Köszi, de az szerintem kevés, mert 3.3V lenne az üzemi fesz. (max 3.6V-ig mehet), és az eléggé a határon van.
Más: 3SK73GR-es FET-re vagy valami hellyettesítőre lenne szükségem. Ha valaki tud ezügyben segíteni, megköszönném!
Ha a gyártó oldalán körülnézünk, lehet találni mást is.
Sziasztok, tudnatok segiteni hol tudnék vásarolni eurotherm 18 kw fali kazanhoz 3 utas szelepet?
Esetleg van magyar képviselője? Nekem egyelőre csak néhány méterre van szükségem, így inkább a helyi kereskedőket nézném.
Sziasztok,a kovetkezo IC-ket szeretnem megvasarolni valamelyik alkatreszboltbol Budapestrol:
SFC2741DC, uA733PC, SN74LS74AN, TL710CN.Hol kaphato?Koszonom!
Sziasztok!
Hangfrekvenciás tartományra szeretnék trafót tekertetni. f:4khz Upri: 1100V Sec: 110V P: 30VA Ki tud ez ügyben nekem segíteni? Segítségeteket köszönőm. Üdv.
Szia!
Itt mindegyik kapható a 710 kivételével. Tehát LM741, LM733, 74LS74. A 710 egy nagyon régi, aszimmetrikus tápfeszültséget igénylő komparátor. Milyen kapcsoláshoz kellenek ezek az IC-k? A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Meg itt is.
Szia Kadarist,egy Hameg 203-4 szkopba szeretnek pot alkatreszeknek vasarolni mindegyikbol.
A kovetkezo IC-et vagyis amelyiket kerdeztem TL710CN.Lehet helyetesiteni uA710PC-vel? Meg a SFC2741 DC helyet tehetek uA741-et?Koszonom. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |