Fórum témák
» Több friss téma |
Gazda boltokban, borászati szaküzletekben, autósboltokban lehet kapni rugalmas 3-4mm-től akár 25mm belső átmérővel is különféle átlátszó és átlátszatlan csöveket.
Gigatechnik honlapja szerint MB501L és MC12013 kapható (volt). Az FDH: MC12026. Lomex: MC12023. HR Elektronika: MB501L.
Köszi a linkeket!
Van bontott MB501L-es, csak az nem tudja a 2,5Ghz-et. Nemsokára rendelek 506-ost, csak 30-60 nap míg megjön.
Nemrégen rendeltem MB506-ot valakinek e-bayról, az is csak 1 gigát tudott...
![]()
Elég olcsón láttam a hirdetések között, remélem nem fürdök be vele. Átszámolva 240Ft/db körül van az áruk (DIP-8).
Sziasztok!
Új vagyok, de szükségem lenne a segítségetekre. A problémára próbálok megoldást találni, de sehol sem találok. Szóval a problémám a következő: van egy platformom, amit forgatni szeretnék, de ezen is van egy motor. A platformot folytonosan, akárhányszor szeretném körbeforgatni, de egyszerű vezetékezésnél a platformon található (második) motor vezetékei előbb-utóbb elszakadnának. Ide gondoltam, hogy egy csúszógyűrűt tennék. Az egész mérete kicsi kellene, hogy legyen (50mm vagy kisebb külső átmérő), illetve középen kellene egy "lyuk" hogy a platform rögzítése, kapcsolata az első motorhoz biztosítva lehessen. (PWM vezérlésű motor a második, ezért 3 csatorna kellene a táp-föld-adat hármasnak). Sajnos Magyarországon nem sikerült ilyen feltételek mellett találnom eddig semmit, külföldről pedig nagyon drága, meghaladja a büdzsét. Tudnátok segíteni? Valamilyen megoldás? Valamilyen bolt, kisker, hasonló? Kézzel ezt úgy érzem nagyon bizonytalan lenne. Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2014
Hello! Nem tudom, hogy a gépkocsi generátor gerjesztésének csúszógyűrűi megfelelnének-e számodra. Esetleg hibás generátor bontóban..
Ebayon ha bármi nem úgy van ahogy a terméklapon le van írva, 20(vagy 50) ezer dollár/euró értékhatárig az ebay gyakorlatilag szó nélkül visszatéríti a vételárat. De általában ezt már az eladó megteszi.
Igazából az átviendő áram is fontos volna, ha nem kell nagy, lehet sima golyós csapágy is megtenné.A PWM vezérlést meg egyszerűsítsd le annyira, hogy a motor már csak a PWM által előállított egyenfeszültségről menjen. Így í csúszógyűrű kontakthiba egy kondenzátorral javítható, kevesebb kommutátor kell ( 1+ a tengely). talán a felfüggesztés tengelye az egyik pólus , arra egy szigetelő gyűrű, kívülre egy vízvezeték réz csőből egy karika. az áram szedő meg egy kisgépből kitermelt szénkefe.
Ha meg készet akarsz, esetleg porszívóknak vagy némely hajszárítóknak/ hajvasalónak a kábel bevezetője.
Mekkora áram kell a forgó részen levő motornak? Egy telefonhoz való vezetékcsomómentesítő?
Tengelynek vagy hosszabbításának egy Jack dugó? A Propeller óránál leírt forgótranszformátor?
Sziasztok!
Ismertek olyan helyet, ahol positiv20 kevésbé drágán beszerezhető?
A HEStore ára kimondottan baráti ennél a terméknél: Bővebben: Link
Igen, a többi nagyobb helyen 4500 felett járnak.
Egy ilyen lakk meddig elég? Nem gyártok azért annyi nyákot. Gondolom a szavidő lehet jobban fog korlátozni.
A lejárati ideje sem korlátoz nagyon hogyha hűtőben tartod. Meg fújni is jobb hidegen.
Nekem volt már 4-5 éves is, és csak picit változott az előhívhatósága, pedig akkor még nem is tartottam a hűtőben. Ha nem loccsantod meg túl vastagon, akkor sokáig kitart. Én havi 2-3 nyákot készítek átlagban (és átlag méretben), így egy-másfél évig elég szokott lenni. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2014
A hidegen való fújásról nem tudtam, ezt kipróbálom!
Nekem van egy flakon Positiv 20, még NSzK gyártmányú, és használható.
Sziasztok!
Videoton hangsugárzókhoz keresek matricákat (2050E, DC 2580) de nem nagyon találok üzleteket ahol lehetne kapni. Esetleg tudnátok üzleteket ajánlani, vagy embereket hogy merre kutakodjak? Előre is köszönöm a segítséget.
WECP-20-as állomáshoz hol tudok rendelni pákát?
Ha valakinek lenne akár használtan is, hegy nélkül, az is érdekelne.
Hangszóró 2000-nél érdeklődj, sok ilyen apróságuk is van ami nem kerül fel a honlapra.
Nem tudja véletlen valaki, hogy hol lehet MX 25-304 multiméterhez banándugós hőmérő szondát venni? A sajátja tönkrement, a neten meg nem igazán találok.
Gondolom a szabvány k-típusú hőelemre kéne rákeresni, a legtöbb bolt tart ilyet
Igazad lehet, megpróbálom. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2014
Sziasztok Budapesten hol tudok legolcsóbban hangfalkárpitot venni?
Kedves vagy de én nem azt kértem hogy bárki is belinkeljen egy olyan dolgot amit már rég végignéztem. Konkrét boltra lenék kíváncsi Üdv.
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani SMD 1x2 sorkapcsot? Eddig csak furatosat találtam. 12V 0.25A-hez kellene max. Előre is köszönöm.
Miért nem használod SMD-ként: NSL 25-2 W
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |