Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   156 / 978
(#) mineral válasza pako hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

Úgy látszik nem voltál elég ideges!

névtelen.jpg

(#) bbb válasza pako hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

ennyi ideig játszani az aknakeresővel nem semmi!
nekem átlagosan 95-100 másodperc alatt sikerül leszedni a "profi" táblát, a rekordom meg jelenleg 84 másodperc (és ezt már háromszor sikerült elérni, előtte meg sokáig 86 volt...)

szóval eléggé nyugtató lehet ennyi ideig vacakolni egy táblával (az már más kérdés, hogy nagyon gyakran jön be ez a 50-50% móka, és iszonyú bosszantó, mikor ezen megy el a rekordod! az eddigi legjobb időm 7x másodperc volt, és az utolsó katt volt ilyen választós, na az tényleg boszantó - kb. három másodpercig)
(#) Kovidivi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

Ez a részlet a Zsernyákok című filmben volt, ha érdekel valakit, nézze meg!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 24, 2008 /

Üdv mindenkinek!
Van egy konfigom MSI NeoV2 alaplappal i848p chipsettel, ASUS ATI 9550 AGP 8X 256MB vidókártyával, 512MB RAM -mal, 320GB SATA I -es vincseszterrel, és 2,8GHz Ceruza processzorral, 2db DVD író.
De volt egy kis probléma a hűtéssel (paszta hiánya), mert 79C fok volt. Mondom "úr isten ezt is az AMD gyártotta? ".
Aztán megnéztem egy pöcök ki volt törve a rögzítésnél(LGA775), és csak 3ponton fogta az alaplaphoz.
Mivel új hűtőt nem akartam venni ehhez a 4éves géphez, ezért egy kicsit "megpatkoltam" a rögzítést amit a CPU_install.jpg -n látni.
Ezután minden ok, a proci 37C fok.
De ezt azért írtam le mert tegnap 22 órakor beugrottam egy haverommal a nagyTESÓBA, és a PC soron megáltam. Kiváncsi voltam, milyen ócska tételt, próbáltak "jutányos áron" a vevőkre tukmálni.
Meg is akadt hamar a látásom egy különösen "drágára" kiszabott árban (46990Ft) lévő HARLŰINE PC-n.
A konfiguráció a következő volt: Celeron 1,6Mhz proceszor , merevlemez 80Gb 512Mb RAM stb. Akkor mennyit ér az én gépem szerintetek?!
De nem ez az egy gépem van, de ha azt leírnám asszem nem sokáig lenne gépem.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 24, 2008 /

Jajj elnézést kérek a moderátoroktól, mert nem jó képet töltöttem fel!

HARLINE.jpg

(#) pako válasza bbb hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Kinn a műhelyben notit használok és touch paddal még nem sikerült 4 min alatt összehozni. Amúgy a tálcán ott is van a TP ikonja

Igaz, de haszontalan tények: (sok lesz )

A bagoly az egyetlen madár, amely a felső szemhéjával pislog. Az összes többi madár az alsó szemhéját húzza fel.
Az indiában használt nyelvjárások száma eléri a 845-öt.
Egy nő által felhasznált rúzs fele a gyomrában köt ki.
Nagy-Britannia leggyakoribb kocsmaneve: "Vörös Oroszlán" (The Red Lion).
Az ENSZ hivatalos nyelvei: angol, francia, arab, kínai, orosz és spanyol.
A bowlingban használt bábuknak mindössze 7.5 fok dőlésszög kell a felboruláshoz.
A szúnyogokat a kék szín jobban vonzza, mint bármelyik más szín.
A kínai írás több, mint 40000 írásjelet tartalmaz.
Egy átlagember 85 éves koráig körülbelül 160000 kilométert tesz meg gyalogolva.
Az 1687 előtt készült órákon csak egy mutató volt: az órákat jelző (jelenleg) kismutató.
Az amerikaiak több időt töltenek el sztriptízklubokban, mint a roadway színházi előadásain, a helyi színházak előadásain és a klasszikus zenei koncerteken együttvéve.
A Matrix - Újratöltve című film végén látható stáblista 1943 nevet tartalmaz.
A legnagyobb béka a Kamerunban honos Góliát béka (Conraua goliath), amely közel 30 cm nagyságú és eléri a 3,3 kg testsúlyt is.
1986-ban egy pénzszállító meghalt, amikor 50000 dollárnyi aprópénz esett rá.
Egy gyorsulási versenyeken használt "top-fuel" dragster versenyautó teljes gázon annyi üzemanyagot fogyaszt, mint egy Boeing 747-es repülőgép.
A Naprendszer valamennyi bolygója elférne a Jupiterben.
A Coca-Cola Company a világ legnagyobb cukor vásárlója.
A rapper Ice Cube igazi neve: O'Shea Jackson.
A Disney World szórakoztató park naponta 56 tonna szemetet termel.
Alexander Graham Bell találta fel a fémkeresőt 1881-ben.
Konfuciusz egy 70 éves katona tizenegyedik gyereke volt.
A Coca-Cola Afrika legnagyobb magántulajdonú munkaadója.
Samuel Beckett "Breath" (Lélegzet) című darabját 1970 áprilisában mutatták be. A darab mindössze 30 másodpercig tartott, színészek és dialógusok nem szerepeltek benne.
A legtöbb elefánt könnyebb, mint egy kékbálna nyelve.
Az első autó, amelyet légkondícionálóval láttak el, egy Packard típusú volt.
Egy ausztrál darázs tudományos neve: "Aha ha".
Michael Jackson rendelkezik South Carolina állam (USA) himnuszának szerzői jogai felett.
Egy házilégy átlagos élettartama 1 hónap.
A "kutya" szó angolul "dog". Érdekes módon az ausztrál őslakosok Mbabaran nyelvén ez szintén "dog".
Brooklynban (New York) tilos egy kutyát arra kényszeríteni, hogy a fürdőkádban aludjon.
Egy átlagos ember szeme napi 30 percen keresztül van csukva pislogás miatt.
Egy dél-amerikai guppi volt az első hal a világűrben (1976-ban).
Sean Connery egyszer koporsó-fényezőként dolgozott.
Becslések szerint Finnországban félmillió szauna található.
Skócia homokot exportál Szaud-Arábiába.
A világ első, feljegyzett autólopása 1896-ban történt, 10 nappal a benzinmeghajtású motor bemutatása után.
A ruhamoly nem rendelkezik gyomorral.
A híres szabadulóművész, Houdini, betanította a kutyáját, hogy kibújjon egy pár miniatűr bilincsből.
Négy órán belül elfogyasztott 100 csésze kávé elegendő koffeint tartalmaz ahhoz, hogy megöljön egy átlagos embert.
Egy átlagos csuklás 5 percig tart.
Egy ember a lefejezése után még majdnem 8 másodpercig tudatánál van.
A férfiak kb. 40 hajszálat veszítenek naponta. A nők ugyanakkor 70-et.
Hippokratesz, az orvostudomány atyja azt állította, hogy egy nő mellbősége növelhető, ha a hölgy hangosan énekel.
Franciaország 1963-ban egy macskát lőtt ki a világűrbe, akinek Feliette volt a neve.
1969-ben az USA egy Ham nevű hím csimpánzt lőtt ki az űrbe.
A sör volt az első védjeggyel ellátott termék. A brit Bass Pale Ale sör 1876-ban kapta meg a márkavédjegyet.
A hajók avatásának szokása - amely során egy üveget törnek szét a hajó oldalán - az 1600-as évek végén, a brit tengerészetnél mutatkozott be.
A Második Világháborúban az USA légierejénél több katona halt meg, mint a tengerészetnél. Az előírt 30 bevetés teljesítése során a halálozási esély 71% volt.
A Don Juan 1926-os változatában Lionel Barrymore tartja az egy filmen belül legtöbbet csókolózó színész rekordját. Mary Astort és Estelle Taylort 127-szer csókolta meg.
Egy film videoforgalmazásából átlagosan ötször akkora bevételt termelnek a stúdiók, mint a mozijegy eladásokból.
Az első rajzfilm, ami megkapta a legjobb filmnek járó Oscar díjat, a Disney-féle "Szépség és Szörnyeteg" volt, 1991-ben.
A ZZ Top nevű együttes egyetlen olyan tagjának, aki nem visel szakállt, Beard (Szakáll) a családneve.
Az "Unforgiven", "A Perfect World", "The Bridges of Madison County" és az "Absolute Power" című filmek kísérőzenéjét Clint Eastwood szerezte.
A világ legnagyobb mennyiségben eladott hangszere a harmonika.
A "Martha My Dear" című Beatles-dalt Paul McCartney a Martha nevű juhászkutyájáról írta.
1983 augusztusában Peter Stewart az angliai Birmingham városában 408 órára javította a diszkótánc világrekordját.
A világ legnagyobb diszkóját 1979-ben rendezték a New York-i Buffalo kongresszusi központban. 13000 vendég táncolta be a helyet a Guiness Rekordok Könyvébe.
1973-ban a svéd Roland Ohissont olyan koporsóba temették, amely teljes egészében csokoládéból készült.
Thomas Jefferson úgy írta meg saját sírfeliratát, hogy abban nem tett említést arról, hogy az USA elnöke volt.
Burt Reynold apja a floridai West Palm Beach rendőrfőnöke volt.
1907 Újév napján Theodore Roosevelt 8513 emberrel rázott kezet.
Orville Wright megszámozta a tyúkjai által tojt tojásokat, és mindig időrendi sorrendben fogyasztotta el.
A bankrablások közben meghalt emberek között legnagyobb arányban a bankrablók találhatók.
Julius Caesar kiváló úszó volt.
II. Fülöp spanyol király palotája 1200 ajtót tartalmazott.
Az ókori Egyiptomban élő Peseshet úrnő (ie. 2600 környékén) volt a történelem első ismert nőnemű orvosa.
Egy női hajtincs akár 3 tonna súlyt is elbír.
Brigham Young mormon vallási vezetőnek 27 feleségétől 56 gyermeke született.
Tom Arnold, Sandra Bullock, Chevy Chase, Bill Cosby, Kris Kristofferson és Bruce Willis egyaránt bárban dolgoztak csaposként filmes karrierjük előtt.
A Coca-Cola Company a világ legnagyobb vanília vásárlója.
A világ lőfegyvereinek egyhatoda AK-47 típusú.
61825 otthon pusztult el, amikor az amerikaiak ledobták atombombájukat Hiroshimára.
A nemdohányzók többször álmodnak, mint dohányos társaik.
A krokodilok évente mintegy 2000 embert ölnek meg. Összehasonlításként: a méhek 1500, az elefántok 250 míg a rettegett cápák 25 áldozatot szednek.
A ketchupivás világrekordját Dustin Philips (USA) tartja, aki egy 14 unciás (kb. 4 deciliter) paradicsomszószt egy 6 mm vastag szívószálon keresztül 33 másodperc alatt fogyasztott el 1999. szeptember 23-án.
A Csendes-óceán keletről nyugatra "folyik". A Fülöp-szigeteknél az óceán szintje 60 centiméterrel magasabb, mint Panama partjainál.
Ronald Reagan, az USA 40-ik elnöke, fiatalkorában 77 embert mentett ki a vízből, amikor egy folyóparti strandon dolgozott úszómesterként Dixonban.
Az F-117 lopakodó vadászbombázó aerodinamikai fejlesztése során felhasználták a poszméhek repülésének vizsgálati eredményeit.
Egy jegesmedve több, mint 80 pingvint képes megenni egy ültő helyében.
1970-ben az USA-ban 2983 férfi élt, aki 24 éves korára megözvegyült. Ugyanekkor viszont csak 289 özvegy vagy elvált nő volt megszámolható.
A világ második legnagyobb példányszámban előforduló állatfaja: a puhatestűek.
Azok az emberek, akik sosem házasodnak meg, 7,5-szer nagyobb eséllyel kerülnek be a kórházak idegosztályára.
Julius caesar idejében a világ összlakosságát 150 millió emberre becsülik. Napjainkban a világ lakossága 2 évente 150 millió emberrel növekszik.
(#) szamóca válasza pako hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Idézet:
„Egy ember a lefejezése után még majdnem 8 másodpercig tudatánál van.”

Ezt vajon hogy mérték meg?
(#) fureszk válasza szamóca hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Ugyanezt másoltam be MSN-re személyes üzinek. Vajon mit gondolhat ekkor a lefejezett?
(#) pako válasza fureszk hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Talán ezt: 7... 6.... 5.....
Szerintem az agytevékenységet figyelték, talán külföldön valahol ahol van még halálos ítélet.

Idézet:
„Egy női hajtincs akár 3 tonna súlyt is elbír.”

Ugyis mindig elszakad a vontatókötél
(#) Medve hozzászólása Júl 24, 2008 /

Éa azt tudtátok, hogy a HE-n a leghosszabb hozzászólás Pakoé?
(#) pako hozzászólása Júl 24, 2008 /

:smoke:
1esével xarabb lett volna elküldeni
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 24, 2008 /

keressétek meg
33° 2′ 57″ N, 96° 36′ 33″ W

(#) dbase válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Péntek esti műsor volt
(#) szamóca válasza Medve hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Jajj,jajj! Most hogy leírtad, majd jönnek a trónkövetelők :bummafejbe:
(#) levii válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Ebben mi a vicc ?
(#) zsoltee0001 válasza levii hozzászólására (») Júl 24, 2008 /

Már vártam, hogy megkérdezze valaki...... igazábol semmi
(#) oldman hozzászólása Júl 26, 2008 /

4 vezetékes számítógép rajongók forradalma, avagy egy fordítás. Inkább ferdítés!
Elkövette:
Bővebben: Link
(#) Tomi20 hozzászólása Júl 26, 2008 /

Talán ebben a topicban olvastam régen egy használati utasítást a DVD játékosról, de akkor elkövettem azt a hibát hogy nem mentettem el. Valaki felrakná ide újra? Köszönöm.
(#) Topi válasza Tomi20 hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Csak a keresőt kell használni

Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza oldman hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

ez elég érdekes
Amikor én a stíling motorról fordítottam oldalakta akkor is voltak ilyen értelmes "beszólásai"
De valami szúrja a szememet
Nekem is egy évig ilyen hűtő tette hidegre a procimat de abban EREDETILEG réz mag van.. ebbe miért nem az?
aztán leváltottam egy kb 1 KG os réztömbre
(#) oldman válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2008 /

Most jót nevettem rajta de a '70-es években több fordításhoz volt szerencsém (Orosz, Német, Angol -ról magyarra) amit az Országos fordító és fordításhirelesítő iroda követett el.
Nos az sem volt jobb! Annak ellenére ott a (f)ordítóember láthatta hogy műszaki szövegről (gépkönyvek) van szó. És még lektorálták is. (Legalábbis a számla szerint) Viszont hónapokig készült és arany árban!
(#) kisanderz hozzászólása Júl 27, 2008 /

A windóz új, ismeretlen hardvert talált, hardverfelismerés folyamatban.....

A francba, megint a gépben felejtettem a csavarhúzót
(#) geri303 válasza kisanderz hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Igaz régi:

Miért sír a bosnyák kislány?

Mert nem szabad bosznia!
(#) levii hozzászólása Júl 27, 2008 /

Ezt a mai újságban találtam...
Egy kicsit elírták a számot

DSC01141.JPG

(#) pako válasza geri303 hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Pistike sír egy padon. Egy rendőr megkérdezi:
-Miért sírsz?
-Beleesett az anya a csatornába!
A rendőr bemászik, fél óra múlva kijön, nyakig szaros.
-Sajnálom, nem találtam...
-Akkor bemegyek a vasboltba és veszek másik
(#) szamóca hozzászólása Júl 27, 2008 /

Két szőke nő beszélget az előző napi áramszünetről.
Egyik: - Képzeld, tegnap 2órára beragadtam a liftbe!
Másik:-AAAAAAAAZ semmi, én 2 órát álltam a mozgólépcsőn!!!

Egyik szőke nő felhivja a másikat:
- Te, nálatok sincs melegvíz?
- De van, csak hideg.

Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

Jézus megváltoztatta az életedet!
Akarod menteni a változásokat?
(#) idlob válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Nekem a Dativus ("intelligens" fordító) az akkufeszültségcsökkest "mrs. Akufeszültségcsöke"-nek fordította. Jó időbe telt mire rájöttem miért.
(#) Tomi20 válasza idlob hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Ez tetszik
(#) jocko hozzászólása Júl 28, 2008 /

tehát:a "kivétel erösíti a szabályt" he lehet igy besorolnom a hozzászólásomat, de némely fórumozó egyed abszolút nöi nickeken karcolgat.nem is folytatom,még jó hogy tettek fel fotót. nöi sorstársaim nevében követelem hogy a fotókat vegyék le!
(#) tukorkem hozzászólása Júl 28, 2008 /

Nagyon-drótnélküli mikrofon.
Kép0
Kép1
Következő: »»   156 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem