Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hogy hívják a legkövérebb indiánt? Gömb Villám...
(A rezsós képet feltehetem a nagy arckönyvre?) A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2014
Engedelmeddel lopom a képet.
Nyugodtan vigyétek a képet, csak eszembe jutott a Görény mikróról, hogy vannak még Kis Hazánkban "érdekes" háztartási gépek. Én mindenesetre egyiken sem tudok napirendre térni.
Ezt láttátok már:Bővebben: Link
Rossz helyen van a kapcsoló? Nem baj, kivágjuk a táblát.
Orvos látott már? Szabadságra kéne menned.
Győzike keresi Beát, ha jól értelmezem.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2014
Egy matematikatanár meg akarja tréfálni az osztályát, feltesz egy kérdést:
- Na, gyerekek, ha ez a terem 7 m hosszú és 6 m széles, a fal színe fehér, csíkos nadrág van rajtam és most 1/2 11 van, akkor hány éves vagyok? A gyerekek döbbent csendben ülnek, majd egy kis idő múlva Móricka jelentkezik: - A tanár úr 42 éves. A tanár meglepődik.- Tényleg annyi vagyok, ezt meg hogy találtad ki? - Hát -mondja Móricka - van egy félhülye bátyám, aki most 21éves...
Ezen most elbíbelődtem vagy 5 percig, úgy értékeljétek!
Megfigyeltem, ha ide teszek egy ütős poént akkor napokig nincs hozzászólás.
Ebből arra következtetek, hogy annyira sikeres volt, hogy lezsibbadt, leblokkolt mindenki és nem meri űberelni Félek, hogy ez után a villámcsapás után mi lesz?
Helyesbítenék: Geotlt
Ma ne menjél már napra szerintem
Ma már ha belegebed, sem jut napra!
Légyszi magyarázd el mindkettőt, mert nekem ez egy kicsit magas.
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Nekem úgyszintén. Már ketten figyeljük a poén magyarázatot, megfejtenem nem sikerül.
Három a magyar igazság. Én is várom.
A Peugeot kiejtve ugye pözsó. Ebből jött: a "geot" = "zsó". A többit Rátok bízom.
Zsó? Továbbra is értlemetlennek látom, szóval még jöhet a magyarázat.
Az előző nagy nehezen leesett köszönet Frankye-nek. De ezt már megint nem értem. Zsótár vagy mi? Na mindegy maradok Hofinál, azt értem.
Megtippelni sem tudnám, hogy miről van szó...
Tulajdonsága: Szeletelés a vitaminok és enzimek elvesztése nélkül
Mert a többi széttrancsírozza, eltünteti ezeket.
Zsoltár...
A GEO helyett mondj mindig zsó-t. Fodór zsóka ,zso-zsó, zsoltár.
Egy ismerősöm román pénzre, pl. simán beírta a keresztrejtvénybe, hogy kes, a négy betűs ragadozó madár pedig a sask volt. A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Ez eddig is leesett, de azt hittem, hogy van valami reklám, vagy mittom én amit nem láttam és azért nem értem... Annyira azért nem vicces, azt hittem, valami komolyabb poénról van szó. Ennél még az én "b my lake" poénom is jobb.
Vagyis a gyerekforrázó teknő? Ahogy apám hívja.
Merthogy a fém pengék rontják-bontják ezeket.
Nem te tetted ki a rezsós képet?
Nem én kezdtem.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |