Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem a nap is megsütötte egy kicsit a kobakját. Mostanság ezzel a témával foglalkozom, vannak elszédült emberek, és az a baj, hogy egymást bolondítják meg.
Béka megint kitett magáért
A 6. képen röhögök már fél órája. (Azért nem a képet linkeltem be, mert kell az aláírás is.) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2014
Bizony, egyébként hétfőnként jelenik meg új. Ez is itt van, bár ez kevésbé röhögtető. Egy valamin azért kiakadtam. Sütemény
Amikor még összeraktak csavarról csavarra régi autót, helikoptert, motort... Most varázslós, ordibálós, kincskeresős, licitálós, autónepperes...
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2014
Bővebben: Link "Én vagyok az eper... pirosa.... külselyem"
Én meg nem tudtam, milyen selyemről beszélsz.
Egy tökrészeg angol megtörtént esete Franciaországban.
Egy francia rendőr megállít egy autót és megkérdezi, hogy ivott-e. Az angol nagy nehezen kinyögi, hogy bizony egész nap vedelt. Reggel férjhez ment a lánya egy franciához és ez alkalomból ő ivott pezsgőt, néhány üveg bort, végül pár pohár whiskyt. Ez a válasz a rendőrt dühbe gurította és megfújatta. Végül megkérdezte az angolt, hogy tudatában van-e a kihágásnak, és tudja-e, hogy a francia törvények szerint le is csukhatják. Az angol csak ennyit mondott: "Nem, uram, nem tudom. De, ha már a kérdéseknél tartunk, Ön észrevette-e, hogy én egy angol kocsiban ülök és a feleségem vezet, aki a túloldalon ül...?"
Gernerakos figyelmébe:Ultrahangos rovar és kisállat riasztó
Hát ja. Csak az a helyzet, hogy a család többi tagja imádja ezt a három hülyét (macskák) szóval ha vennék egy ilyet, a macskák elmenekülnének (már ha működik) akkor itt kisebb pánik törne ki, és négyen ölnének meg, ha kiderülne, hogy én voltam. Szóval egyszerűbb becsukni az ajtót.
Igen, jól írod: (már ha működik). Szerintem ez se lehet túl jól működő valami:Rovarriasztó. Csak olvasd el. Amúgy a macsekokat nem kell bántani, főleg, ha egerészik .
egereket, madarakat, fél gyíkot(amitnek a farka a cica szájából lógott ki), vakondot is tettek már a lábtörlőre.
Nálunk semmi gondjuk a macskáknak a riasztóval ami a szomszédban sípol, hozzánk nem kell, mert a gyalogosok megoldják az egér problémát, az a dolguk és néha szeretik megmutatni.
Ehhez ismerni kéne a csövek világát?
40 határszázalékos elektroncső emelés? Van ilyen?
A 40-es táblát nem kell nézni. A cső nem világít. Ha senki nem jön rá este kiírom a választ.
A helyes megfejtés ez volna bár a tábla miatt sikerült érthetetlenre :
Olcsón elektroncsöves erősítő.
Hát ez nem nyert, legalább rúd lenne a kezében aminek a végén a csövek, mint súly.
A csöves erősítő megvolt, de a dobókockára festett százalékok valahogy nem jöttek át
"Csöves erősítő olcsón, 40 után"
Ez a fajta csöves erősítő is?
Tehát semmi köze a 40-es és a városhatár táblához, értem én, picit ha még agyaltam volna biztos rájövök
De most kaptok ám, napi fárasztó: Még mielőtt valaki mondaná, tudom, hogy nyelvtanilag nem oké
A lengyel krosszmotorst: Miko Sodroczky
A cseh postást: Jirži Holaček Az orosz hangmérnököt: Borisz Jelszint A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |