Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 2
(#) OZotyo válasza szili83 hozzászólására (») Jan 21, 2023
Nézd meg a windows régio- területi beállításokat.
(#) Epu2 válasza erzsé hozzászólására (») Okt 7, 2020
Abba a mappába, amelyikbe a Makros mappa van. Ez tárolja a szín beállításokat.
(#) Ge Lee válasza Hp41C hozzászólására (») Dec 25, 2017
Akkor van. Ha eljössz és találsz a gépem bármelyik partícióján layout60.ini fájlt akkor adok neked 1 millió Ft-ot, de ha nem találsz akkor te adsz nekem. Megegyeztünk? Csak nyerhetsz az üzleten, hiszen van olyan fájl.
De azért leírom harmadszor is a gyengébbek kedvéért. Ennek nincs ilyen, mivel nem vásárolt verzió, a beállításokat maga az exe fájl tartalmazza, abban meg semmit nem lehet átírni!
(#) Hp41C válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 30, 2017
Olvastas? PIC12F629/675/PIC16F630/676 Memory Programming
Előzőekben már kiemeltem:
Idézet:
„2.3
Program/Verify Mode
The Program/Verify mode is entered by holding pins clock and data low while raising MCLR
pin from VIL to VIHH (high voltage). Apply VDD and data.”

Csak ez a módszer szerepel a leírásban. Az újraprogramozás sikere attól függ, mit csinál az előzőleg beírt program. Ez a módszer az előtt lépteti programozási módba a kontrollert mielőtt végrehajtana utasításokat. Az általános Vdd first Programming Entry bizonyos beállítások esetén lehetőséget ad arra, hogy a program elinduljon, beállítsa az ICSP CLR és/vagy DATA lábat kimenetnek, analóg módba meggátolva a programozóval való kommunikációt.

In-Circuit Serial Programming ™ (ICSP ™ ) Guide

Ebben a terben az ICSP adat és órajel lábakon közvetlenül 100nF kondenzátor található.
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2017
(#) gulyi88 válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 19, 2017
Ha nyomsz egy jobbegérgombot az adott rétegen, akkor azthiszem kijön egy menyüsor, ahol vannak különféle lehetőségek, beállítások (itt lehet tologatni ide-odafel-le, gondolom tükrözni is lehet a réteget).
Most nem tudom megnézni, mert a munkahelyi gépen használtam.
A gyártónak jó ha jelzed, hogy melyik réteg melyik: top, bottom, cooper, mask, silk stb.
És hogy melyiket kell tökrözni, mondjuk az esetek nagy részében mikor összeillesztik a rétegeket akkor a feliratok olvasási irányából (meg a rétegek értelmezhető egymásrafedéséből) ki tudják találni a rétegek tükrözési irányát.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
(#) kaqkk válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 25, 2016
Valahol elrejtve a beállítások közt ...
(#) Alkotó válasza djadji hozzászólására (») Aug 15, 2013
Az "exportálás" neked most teljesen rossz irány. A "nyomtatás" ablakát találd meg, és ott próbáld a neked tetsző beállításokat eltalálni. A PDF-be nyomtatás valóban rengeteg előnnyel bír, amik közül a két legfontosabb:
- Nem torzít, nincs cakkos vonalszél, hajszál pontos a nyomat minden részlete.
- Nem kell hozzá a tervező program, mert a pdf-et mindenhol meg tudják nyitni.
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2013
(#) Alkotó válasza Mdavid hozzászólására (») Márc 24, 2013
PJG-t annyival egészíteném ki, hogy a hivatkozott helyen lévő ablakban be lehet/kell állítani néhány paramétert, amikről olvashatsz a leírásomban.
A beállítások függhetnek a fúrást végző berendezés igényeitől, amikről a gyártók tudnak információt adni.
(#) guliver83 hozzászólása Feb 9, 2013
Sziasztok!

Sprint Layout 5.0 Hun van a gépemen.
Megtudná mondani nekem valaki, hogy tudom megcsinálni, hogy a beállítások menüt meg tudjam nyitni?
(#) niedziela válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 3, 2013
Az is le van írva, hogy a beállítások elvégzéséhez az eredeti exe fájlt nyisd meg, és állítsd be amit akarsz, aztán már mehet a magyar is. De akár a notepad-ben is megtudod változtatni a beállításokat mert a LAYOUT50.INI egy szöveges fájl.
Több kreativitást !
(#) Peti_85 hozzászólása Jan 3, 2013
Sziasztok!
Leszedtem már több helyről a progit, de valamiért az egyikben sem tudom elérni az "opciók" ---> "beállítások" felületet, ahol többek között a hátteret és egyéb színeket állíthatok be. rákattintok, de semmi nem jön be. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) kocici17 hozzászólása Dec 24, 2012
Kedves hozzáértők.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Sprin Layout 5.0-ás magyarosított változat /most töltöttem le/ nál normális, hogy az opciok --> beállítások menü pontba nem lehet bejutni??
Az .LMK kiterjesztést képtelenség szerkesztésre megnyitni, így másikat rajzolni sem tudok.

Ha igen akkor nagyon buta a program, ha nem akkor én vagyok nagyon buta, de így nem tudok semmit beállítani.
Ha én vagyok nagyon buta, akkor lehet, hogy regisztrálni kell a programot, hogy rendesen használható, legyen?

Fulladjak meg ha értem.... ennyi gondom istenemre a protellal sem volt, pedig az nem egyszerű.

A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2012
(#) niedziela válasza havranarpi hozzászólására (») Aug 9, 2012
Akkor a sprache.ini-ben a sprache legyen egyenlő 1-el
Utána angol nyelv felületen már látod a beállításokat és tudsz szít cserélni, majd vissza állsz spache=0 -ra és kész.
(#) gerenk válasza morgo hozzászólására (») Márc 7, 2012
Köszönöm hogy megmutattad hogyan tudom a beállításokat módosítani.
Ritkán van szükségem változtatásra, általában megfelel a magyarított verzió beállítása, ha mégis az eredeti változatot használtam.
(#) morgo válasza gerenk hozzászólására (») Márc 7, 2012
Szia!
A beállításokat úgy tudod módosítani, hogy a SprintLayout mappájába bemásolod az eredeti "layout50.exe" fájlt, majd a sprache.ini-ben (notepad) módosítod az értéket 1-re. Ezután elindítod az eredteti exét, és elvégzed a beállításokat. Bezárod a progit, a sprache.ini-ben visszaállítod az értéket 0-ra, majd mehet a magyarított SpintLayout.
Igaz hogy XP-ben, de én így csinálom. Egy próbát talán megér win7-ben is.
(#) gerenk válasza alphaholdbázis hozzászólására (») Feb 20, 2012
Win7 alatt használom a magyarított 5.0 változatot, a beállítások menüpont kivételével jól működik.
(#) kaqkk válasza tomcsibacsi hozzászólására (») Jan 25, 2012
Én jártam úgy hogy a nyomtató méretezte át ! Nézd meg a nyomtató beállításokat .
(#) Alkotó válasza tibistor hozzászólására (») Jan 15, 2012
Idézet:
„...Invert funkcióra lett volna szükségem, fóliázáshoz. Ez a funkció csak a beállításokból érhető el...”

A nyomtatási ablakon lehet beállítani, nem a "beállítások" menüből.
(#) tibistor hozzászólása Jan 15, 2012
Sziasztok!
Feltettem a gépemre a Sprint-Layout50HU verziót.
Sajnos a beállítások menüpont nem működik, rákattintva semmi sem történik.
Szeretném használni a beállításokban szereplő lehetőségeket. Tudnátok segíteni miért nem jó, vagy mit kellene tennem?
(Lehet, hogy más funkciók sem működnek, egyelőre ezt vettem észre!)
(#) aulac hozzászólása Nov 28, 2011
Sziasztok.
Meg tudnátok mondani miért nem működik a "beállítások" menüpont a programomban?
Layout5 HU verzió.
Hiába kattintok rá semmi sem történik.
(#) misi93 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2011
Köszönöm! Sajnos tört a progi és nem jön be a beállítások menü, de azért köszönöm.
(#) gyök2 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 7, 2011
Ezt a változatot én is megtaláltam, de azt hittem hogy egy újabb verzó van valahol ahol működik a beállítások menüpont is.
(#) electroelektro hozzászólása Okt 6, 2011
Helló!

Beszereztem ezt a programot (Sprint Layout 5.0), de az Opciók/beállítások és a Fájl/beállítások menüpont sem akar működni. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
És ha igen, mi a megoldás?

Előre is köszönöm!
(#) pcroland válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 6, 2011
5.0 Magyarosított. Most láttam, hogy "Fordította: PCB". A fórumtárs PCB fórdította? ha igen köszönöm a munkáját. Nem működik Opciók>beállítások, de nem is használnám. Azt se tuudom mire lehet...
(#) Kari55 válasza pcroland hozzászólására (») Júl 6, 2011
Szívesen, nincs mit. Amúgy neked az Opciók>beállítások működik? Avagy milyen verziót (feltört)használsz?
(#) Kari55 hozzászólása Júl 2, 2011
Sziasztok.
Én a 5-ös magyar verziót használom, és nem jön be a "beállítások" menü.
Hol, mit kellene telepíteni hozzá, mert a fájlok között nem találok semmit ami erre utalna.
Köszönöm.
(#) niedziela válasza Hurka hozzászólására (») Dec 30, 2010
Idézet:
„Létezik a magyarításnak olyan változata, amelyikben működik a beállítások ablak?”

Igen. ha minden igaz 08/21/2009 update magyarított.

Idézet:
„Ennek több oka is van, részint legális,”

Ha megvetted legális, ha nem akkor illegális, de köztes állapot " részint " nem ismer a törvény
(#) Hurka válasza Hurka hozzászólására (») Dec 30, 2010
Létezik a magyarításnak olyan változata, amelyikben működik a beállítások ablak? Köszönettel: Hurka
(#) san398 válasza Hurka hozzászólására (») Dec 30, 2010
A magyarítottban nem működik a beállítások menü (legalább is nálam lévőben) így az angolban próbáld.
Options - General settings - Colors itt a Color scheme-t állítsd át User-re és olyanra állítod amilyenre akarod. Apropó miért is szeretnéd ezt átállítani? Miért nem jó úgy ahogy van?
(#) niedziela válasza St. Miki hozzászólására (») Aug 16, 2010
magyarul a layout.ini fájl

Másrészt találkoztam olyan magyar SP5-el amiben működött a beállítások.

LAYOUT50.INI

Következő: »»   1 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem