Fórum témák
» Több friss téma |
Ma délelőtt én is beáztattam, de semmi változás, csorog a víz de nyilvánvalóan nem a kellő nyomással. Kimértem, nincs elszakadva. Azt hiszem veszek egy újat és megpróbálom vele.
Kaptam kölcsön egy csövet, de a helyzet változatlan.
Elviszem szerelőhöz…
Whirlpool ADP 8693 mosogatógép alkatrészÜdv!Whirlpool ADP 8693 (8542 607 38020) mosogatógéphez keresnék alkatrészeket. Bontott is érdekelne. Szórókar műanyag tömítő gyűrű (2db), vagy alsó és felső szórókar kompletten. Illetve a képen látható műanyag elemhez (a felső szórókarhoz vezető vízcső ebbe az elembe csatlakozik bele a kosár betolásakor) két darab tömtés, vagy a komplett elem. Sufnituning megoldás is érdekel, hogy mivel lehetne a tömítéseket helyettesíteni. Ha van valakinek ötelete. Köszönöm szépen előre is. Amúgy 13 éves a masina. Ha csak orczyból tudom megrendelni a komplett alkatrészeket (kb 20e ft körül lenne), érdemes egyáltalán még cserélgetni, vagy egyre több minden fog tönkremenni benne?
Whirlpool WBO 3T332 P X – sötét kijelzőSziasztok,Küzdök egy mosogatógéppel (whirlpool WBO 3T332 P X) amelyik olyan jelenséget produkál, hogy a konnektorba bedugás után nagyjából 2-3 másodperc múlva elindítja a leeresztő szivattyút, de kijelzője teljesen sötét marad. A leeresztő szivattyú indítása független a túlfolyó úszó állapotától. A vezérlőn (Indesit 0283.06) ahogy látom a tápegység elindul DC oldalon a négy kondenzátoron ellenőriztem a tápfeszültségeket. http://www.forum-electromenager.com/depannage/panne-carte-lave-vais...se.jpg c93 12V c87 15V c99 -15V c29 320V Púposodott kondi/bármi elégett alkatrész nem láttam a vezérlőn. Merre induljak tovább? Kijelző nélkül mi az ajánlott hibakeresési út? Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni ebben. Üdv, Ernő |
Bejelentkezés
Hirdetés |