Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Aztaaa! Nagyon jó! Ez igen!
Nem semmi a kis kölyök!
minden szerdán nézem Dr. House-t azt hittem hogy csak a filmben ilyen de így szeretjük
Székely bácsinak integet a turista.
- Bátyám, elvinne Vásárhelyre? - El, hát. - És, messze van Vásárhely? - Nincs. Megy az idő, már 3 órája zötykölődnek a szekéren. A turista megkérdezi:- Bátyám, messze van még Vásárhely? - Há', mosmá' elég messze...
te aztán ráértél! HEHE
Süti, "Tranzisztor-Dioda" Tadamm Tadammm,.. Jut eszembe a Tranzisztor -ról,.. Kell egy kis Német
nem semmi
Bővebben: Link
jesszus ez nagyon durva
házilag? nemsemmi gondolom nem egy napba telt, mire a csákó megcsinálta :eek2:
Rablók
Két michigani rabló betört egy detroiti zeneboltba, fegyvereikkel hadonászva. "Senki se mozduljon" -kiáltotta egyikőjük. A másik rabló megmozdult, erre megriadt társa fejbe lotte.
Valóban... kb fál éve halottam a rádióba. Lámpalázas rablók
Pesta elhatározza elmegy gyónni egyet, mivel soha életében nemvolt, és már szeretné kiönteni bűneit!
El is megy a Paphoz, s mondja: Long version: - Atyám, betörtünk Jancsibácsi butikocskájába,.. Jaj Fiam, és mit vittetek el? - Elloptunk öt láda tömény italt! Jajj Fiam, és mit csináltatok azzal a sok szeszes itallal? - Hát azt eladtuk jópénzért,.. Jajjj Fiam, és azzal a sok pénzzel mit csináltatok? - Hát Atyám azt elittuk,.. Short version: - Atyám, loptunk,.. és mit? - Szeszes italt! és mit csináltatok az itallal? - Eladtuk,.. és a pénzzel? - Elittuk,..
Tyűhh, most aztán főhet a feje a piros verda tulajának... Gondolom az a nagy dög rabszállító még az is lehet hogy páncélozva van; vagy legalábbis úgy tűnt annak kevésbé "fájt" az incidens Mindenesetre jól elkapták egymást..
Nem értem miért pedig működik a link.
Üdv!
mostmár működik
nemlennék a szálított helyzetében
Ez a videó azért nem semmi... Kéklámpa-szirénával hajtanak és nem veszik észre a piros autóban... én se lennék a szállított helyében
Csak nehogy ilyen tájékoztatót kapj hozzá :wow1: Bővebben: Link
Éljenek az Internetes on-line fordító oldalak, meg azok, akik ebben látják a megoldást az EU azon előírására, mely szerint a forgalmazási ország nyelvén el kell helyezni a termékről szóló vásárlói tájékoztatót a termék csomagolásán, vagy azon belül...
"látási betájolás eljárás" ez tetszik! Ez az új optikai szabvány...
Szerk.: Ja és az új vezeték nélküli szabvány... "Szikratávíró billentyűzet és egér" Éljen Taiwan!
Kár hogy az Opera böngészőben (lehet másikban is) van egy
Idézet: felirat a szöveg alatt... „Szkriptek tiltása ezen a lapon” Egyébként ebben én úgy érzem van valami igazság: ELŐRE! Egy modernebb fővárosért! |
Bejelentkezés
Hirdetés |