Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   299 / 3592
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Najó. Feléleszerintem a szavazó modult.
Érdektelen kérdés: Van-e macskád?

Mit szóltok hozzá? Derüljön ki igaz-e, hogy az elektronika kedvelőknek van macskája?
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ez egy jó őtlet!
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ha már feléleszted akkor szerintem olyan legyen hogy nem csak simán van vagy nincs hanem 1,2,3, több vagy nincs vagy valami hasonló.
(#) mex hozzászólása Dec 24, 2008 /

Szoktátok olvasni Béka honlapját?
(#) _ampervadasz_ válasza mex hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Na, "odavágott" a biztosíték!
(#) Georgee válasza Sergei hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ez haláli kép lett a macskuszról (az első). Időközben nállunk elkészült a halászlé, de nem gondoltam hogy az aranyhal lessz benne, nem tudok többet kivánni
(#) googa hozzászólása Dec 24, 2008 /

Múltkor említettem, hogy néha készült pár nemnormális vers és iromány a kezeim között. Találtam egy újabbat, ez szerelmes vers ám, de nagyon

címe: Zebra nyál

Vaddisznó lennék sápadt mocsaradban,
Mocsingos lábbal túrnék taknyodban.
Csüngő hasammal simizném szemedet,
Csoffadt nyelvemmel matatnám melledet.

Örömmel szaladnék háttal a tükörnek,
Röhögve dugnám orromba kezedet.
Megszakadt szívemmel dobolnám a ritmust:
-Érted élek-halok, itt és most.

Köszönjük a rajzot, köszönjük a mesét!
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Nem semmi, romatikus vers!

Ja, jóreggelt neked is!
(#) levii hozzászólása Dec 24, 2008 /

Látom most rendesen működik a szavazó modul, nem úgy mint múltkor amikor mindenki annyiszor szavazott ahányszor akart
(#) Topi hozzászólása Dec 24, 2008 /

Nagyon fej-fej mellett van a macsekstat.
(#) DuMatyi válasza mex hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Tiszteletem minden kedves pákabarátnak!

Előszöris Kellemes Ünnepeket! Ömlesztve válaszolok!

Nekünk kutyáink vannak 2 puli. Illetve tegnap óta már csak egy. Maximálisan állatbarát vagyok. Képek nincsenek itt, de töltök fel majd. Digit fényképezőm nincs..

cic topic: Köbzoli: aztaaaa! ekkora vadállatot az életben nem láttam. Gondolom kandúr... A cicák is szépek, de
kutyusok mindig hagyják magukat szeretgetni... Olyan még nem volt, hogy otthagytak volna. Maximum olyan, hogy én mondom, hogy mostmár elég! Erre mind ha értené, és otthagy...
(#) Georgee hozzászólása Dec 24, 2008 /

Noh akkor az én fogadott cicáimról is teszek fel képet. Sajnos nagyszüleimnél vannak, igy csak néha láthatom őket
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

googa, neked külön!

A Tina az egy elektronikai szimulációs program villamosmérnök NŐknek! Töcs változata villamosmérnököknek készül! Én sajnos annak idején csak a női változathoz jutottam hozzá! DOS alatt ment!

Űberbrutál volt a tegnapi bejegyzésed! Azt hiszem ezt ki is írom ünnepek után msn-re! amper kollégánk után szabadon: ...most egy ideig vagy nem válaszolok, vagy nagyon lassan reagálok! Ezt az állapotot Neked köszönheti! Azt hiszem erre mondják: mitológiai élmény!
(#) googa válasza Topi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Egy hiányzik a macskás szavazásból: Nincs macskám, de állandóan itt vannak az ajtóm előtt és vernyognak...

matyikám: Akkor én egy mitológiai lény vagyok?

Most meg a humorosabbak majd rámszolnak, hogy ne matyizzak...
(#) zoly15 válasza levii hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ha minden igaz én szavaztam 1 vagy 2.-nak azután 10S-ig semmi majd hirtelen felkúszott az "egekbe" a szavazati szám
(#) vtsoftware hozzászólása Dec 24, 2008 /

Na most kel a beigli tésztája...
De várom hogy kész legyen.

A fejlesztési ötletek topikban dumáltak arról hogy nincs miről szavazni.
Lenne egy ötletem
- melyik beiglit szereted leginkább?
Mákos, Diós, Nem szeretem
vagy nem tudom mit lehet még írni válaszlehetőségnek.
(#) sound.man hozzászólása Dec 24, 2008 /

Nekem is van.
(#) Topi válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Enyém is majdnem ilyen rózsaszín orrú. Csak ahol ez barna, az ott szürke.
(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Boldog békés karácsonyt! Bővebben: Link
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Pontos felelet:
Volt egy kutya, ami ~két hete eltűnt, valamint ma reggelre egy macska a ház előtt, most már elszállították (kicsit se mozgott ).

Nem vagyok állatpárti
(#) Babó22 hozzászólása Dec 24, 2008 /

A szavazáshoz írom: Nekünk csak volt macskánk. Két héttel ezelőtt altatták el. Veseelégelenség miatt halt meg. Mindkét veséjének a működése leállt, csak infúzióval lehetett életben tartani két napig. Nameg már elkezdett szenvedni, sírni, és így muszáj volt elaltatnunk Az egész családot megviselte, 9 éves volt, intelligens, okos macska. Szeretett az asztalról kaját lopkodni, kis madzagszerű dolgokkal játszadozni és főként aludni.

DSCF0979.jpg

(#) levii válasza KTobi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Idézet:
„Nem vagyok állatpárti”

De ugye nem miattad nem mozgott? :eek2:
(#) KTobi válasza levii hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Nem, valamelyik autó tehet róla, szerintem.
(#) levii válasza KTobi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Szerencsére az enyémet ilyen veszély nem fenyegeti mert itt lakik a házban és nem mehet ki. Érdekesen alakul a szavazás, azt hittem több embernek van macskája
(#) Georgee válasza levii hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Lassan ez külön téma lessz HE-Macskák , birom ezeket a nem kicsit bolond állatokat anno az én cicám mindik megszívta, lopkodta a halakat majd tető az akváriumra megszokta a macska egyszer levettem a tetőt a macska a vízbe esett . Foci meccs a macska neki ugrott a TVnek az nagyon nagy volt. Jah meg molylepke a macska a szekrény tetejéről támadta le, pont néztem a tévét erre ez az idióta állat előttem húzott el. Sajnos már nem él szegény cica, pedig mindig szivattam meg neki is volt annyi esze hogy nem hagyta magát
(#) Norbert123 hozzászólása Dec 24, 2008 /

Sziasztok
Ha már ennyien megmutattátok az aranyos cicáitokat akkor én is megmutatom..
Ő fiú, és most 3éves...ez lessz 2-odik karácsonya nálunk
Sziasztok
boldog karácsonyt kívánok

kép.jpg

(#) levii válasza Georgee hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Én is bírom az enyémet, múltkor például szerintem fázott, odaült a meleg radiátor mellé és elkezdte piszkálni, meg úgy bele kapaszkodott hogy nem tudta elengedni, a cserépkályhától meg rendszeresen el kell vinni ha befűtünk mert attól félünk hogy megég valamilye mert annyira közel megy a tűzhöz.
(#) sound.man válasza levii hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Az én macskám a múltkor felugrott a kandalló tetjére. Akkorát ugrott róla... fúúú... Gondolom megsütötte. Szegény macsekot úgy kiröhögtem, de ha ilyen hülye volt... Legalább megtanulta, azóta nem ugrott fel rá.
(#) Georgee hozzászólása Dec 24, 2008 /

Nah itt látszik mennyire vagyok számítógép (HE ) függő A fenyőfát itt állítottam össze (Tesc* Value műfenyves) a gép mellett Anyám egyből kötekedik hogy díszítsem is fel, megmondtam neki hogy engem nem izgat amugyis a fenyő a fontos nem a fa. ÉN INNEN EL NEM MEGYEK nekem gép kell nem fenyő
(#) levii válasza Georgee hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ne is mond, nekem is két percenként el kell innen mennem mert mondja anyukám hogy csináljam ezt csináljam azt
Következő: »»   299 / 3592
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem