Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudom de jócskán minusz alatt.Ilyenkor kénytelen vagyok bevenni a szerves inget (Egri rizling) a nejem legnagyobb örömére.
![]()
Kollegák! Egy kérdésem volna, hogy lehet PDF-ből akár csak egy lapot is lementeni. Nekem mobil netem van és még átküldök egy könyvet addig lepetézek. A válaszokat előre is köszönöm:Tóni
![]()
Van egy kis fényképezőgép ikon a menüsorban, arra katt, kijelölöd amit akarsz és elmenti a vágólapra képként. Vagy ha az egész oldal kell akkor szintén fényképezőgép ikon és duplán rákattintasz a kívánt oldalra. Ezután megnyitsz valami képszerkesztőt pl. paint és simán beilleszted.
Én a pdf állományt ráhúzom a gimp képszerkesztő programra. Kiválasztom az oldalt majd beállítom a felbontást ( pl. 150 dpi ). A beolvasott képet kimentem png, gif, jpg -ként, a minőség/tömörítés arányt megadva.
Én ezt az oldalt használtam a múltkor doc-á konvertálásra. Feltöltöttem, és 10 perc múlva jött is. Persze nem voltak személyes infók, csak valami doksi. Jó mert nem kellett telepítgetni semmit.
Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt válaszokat. Sajna valamiről már lemaradtam, de ez a korommal is jár.
![]()
A korom az igen alattomosan rakódik le a kémények füstjárataiba, néha nem árt kéményseprőt hívni, hogy megelőzzük azokat a bajokat, ami a korommal járnak.
![]()
Sikeresen kihasználtad a három smiley-lehetőséget :hehe:
![]() ![]()
Ehh... Pár napig nem olvasom a topicot és máris 40 oldala elaradás
![]() Más: Ismerősökkel arról tanakodtunk a múltkor, hogy van HE-s póló, bögre, toll, meg most már óra is, és miért nem lehetne csinálni HE-s feles poharakat is? ![]() Szerintem nagy kereslet lenne rá ![]()
Kész van az egyik karácsonyi ajándék :yes:
![]() ![]()
Mondanám, hogy ctrl c-ctrl v, de...
![]() ![]()
Ez igaz én sem használtam eddig 3-at, de most valamiért rászoktam
![]()
Jó reggelt mindenkinek! :kalap:
![]() ![]() Csak hogy igazad legyen (bonk szmájli!)
Sziasztok.
PC gurukhoz szólnék. Nem tud valaki valamilyen programot, amivel le lehet tölteni datáról fájlokat úgy, hogy csak a linkeket szúrom be és letölti a fájlokat. Van egy játék, ami 16 giga és hát 100megás darabokban van felrakva. Gondolhatjátok, hogy akkor az hány darab. Mire én azt mindet berakosgatnám letöltésvezérlőbe.... ![]() ![]()
Hosszabb hozzászólásokban, bizonyos karakterszám felett azért több is engedélyezett lehetne akár.
Így szinte fölöslegessé válik az 136 ![]() ![]()
vannak ilyen letöltés vezérlők, és azok a rapid$ról is letudnak tölteni.
Azt hiszem a free$rapid is tudja kezelni a datás linkeket. Látom a hardver mögött megnőtt a játékra is az igény. ![]() Milyen játék az ami ekkora terjedelemmel rendelkezik?!
Idézet: „Milyen játék az ami ekkora terjedelemmel rendelkezik?!” Terep2 -2010 Edition- ![]()
Én meg komolyan vettem, pedig ismertem az előzményeket... Bővebben: Link
Sajnos nincs benne datás plugin. :no:
Nah, dél körül lapátoltam egy röpke órácskányit. Felszerelés: mackónadrág+rendes nadrág, MH katonai téli surranó (bélelt), télikabát, sál, sapka, napszemüveg
![]() ![]() Ja igen, kipróbáltam még a részecskegyorsítómat is. Mit ne mondjak, a 8 baros sűrített levegő rendesen gyorsította a hópihéket. ![]()
Jó ötlet a sűrített levegő.
![]() ![]()
Itt nálunk Miskolcon még az etnikumhoz tartozó gólyák (fekete varjú) is kezdenek leesni a fáról olyan hideg van. Az assszony most nézte meg -10Cfok van. Reggelre azt hiszem, hogy ki se mozdulok ha nem fontos a műhelyből.
![]() ![]() ![]()
Inkább jojózik a szemed, mert gépelsz, és ínhüvelygyulladást kapsz a sok gépeléstől, ezért állandóan felfele tartod a hüvelykujjadat...
![]() ![]() ![]()
Sejtettem én is.
Használd a Rapid Share letöltőt. Nekem az még letudta szedni a datás fájlokat, igaz, most már pár hónapja csak rapidos linkekről töltögetek. Bocs , hogy ilyen későn válaszoltam, közben bele voltam mélyedve a kamerám tápcsatijának restaurálásába, mert az beadta az unalmasat.
A gépelést én már megszoktam bár még most sem tudok rendesen. A hüvelykujjra pedig reflektálva akkor volna grízes ha az lefele állna.....
![]() ![]() ![]()
Azt egy nőnemű lénynek kellene mutogatnod, ő talán, mondom talán teljesítené a benne foglalt mögöttes tartalmat!
![]() ![]() ![]()
Na ez így bejött. Szedi is lefelé. Csak le kellett külön tölteni hozzá egy plugin csomagot, amiben benne volt a datás plugin is.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |