Fórum témák
» Több friss téma |
Hali! Nagyon úgy fest hogy fej hibás. illetve a fej mozgatása nemmegfelelő.
Ha valami nem tudok rendeltetés szerűen használni az az én olvasatomban rossznak számít . Vidd be a szervizbe hogy javítsák meg mert garanciális.Nem veszítesz semmit.. Bocsi hülyeséget írtam ez felpörgés hiba .és valóban lehet táp.Én bevinném,szenvedjenek vele ők.
Értem köszönöm neked is meg ptesza-nak is!
Egyébként ez a hiba váratlanul, magától jelentkezett, tehát üresjáratban ment csak a gép. Lementem ebédelni és jöttem vissza és ez fogadott.
Három áthelyezett szektor. Én nem hinném el egy programnak, amit ír, ez úgyis szervizérett lesz hamar. A táp gyanús, de a fizikai hibák elsősorban nem erre utalnak.
Sziasztok!
Unokatestvérem már vagy 3-szor felhívott hogy a Toshiba notebookja nagyon lassú lett, eszméletlen módon melegszik az alja, annyira hogy kívűlről "nem állja a keze" -ahogy mondta.....Látszólag kapcsolat lehet a melegedés és a lassulás között, mert hidegen gyorsabb ahogy melegszik úgy lassul. (memóriára gondoltam vagy hogy valami hűtőfelület levált, nem tudom, ő nem szedi szét a gépet azt mondta..) Vírus nincs, illetve vadiúj Win telepítés után is csinálta, net környékén sem járt. Szóval a kérdés mi lehet vele? -Ugyanis nem akarok blintre lemenni hozzá, -pedig lassan aktuális lesz- meg ő sem jön csak úgy, majdnem 300km-re lakunk egymástól.. Ötletek? Köszi . Petike
Szia!
A hűtőventillátora megy? Fújja a meleget kifelé? Lehet, hogy csak összeszedte a port a bordák közé. Ki kellene fújni sűrített levegővel, ezt akár kívülről is megteheti, habár nem lesz tökéletes az eredmény.
A winchestert elvittem és azt mondták, hogy 3 hét múlva mehetek vissza.
Aha megy, bár csak akkor indul el amikor már nagyon meleg, akkor érezhető a meleg amit fúj -közben meg kérdeztem......
Nem jelent semmit, szét kell szedni és kipucolni, úgyis az lesz a baja.
Első hallásra lehet hogy így van, mert -állítása szerint - pár hónap alatt romlott le így a helyzet.......1-2 héten belül megnézem ha van eredmény beírom...
Köszi mindenkinek
Sziasztok !
Adott egy 120 gb hdd , beteszem a gépbe, amikor lefut az elején, hogy van ez meg az, látja, vagyis a teszt, de kiirja, hogy No emulation, benn van a Win XP telepítő cd szeretnék rá rakni, elindul, egyszer csak megáll már mint a telepítő és kiirja, hogy nincsen hdd. Mit lehet ezzel a Hdd-vel csinálni? Javitás? Kidobás?
Valószínűleg SATA-s HDD-ről van szó, az XP telepítőjében meg nincs benne az a driver, amivel látná a SATA vezérlőt. Ha a gép BIOS-ában be tudsz kapcsolni a SATA vezérlőhöz valamilyen "ATA emulációs" vagy "legacy" módot, akkor van rá esély, hogy az XP telepítő is látni fogja normál vinyónak. Ha ez az út nem járható, akkor vagy floppy-ról kell odaadni a telepítőnek a SATA drivert (F6 megnyomása után), vagy az XP telepítőbe kell beleintegrálni a drivert. Ha a gépben nincs floppy meghajtó, akkor mindkét módszer eléggé fájdalmas tud lenni...
Szia ! Et egy ATA(PATA) csatalakozós HDD, nézd meg a BIOS-ban látja e .Ha nem akkor a kábelek cseréje mozgatása esetleg meg oldhatja a problémát.
igen látja, Primary Master ST3120023 a ezt irja ki
Mi a további teendőm? Most probálom telepteni a win xp-t
Kiirja nekem a xp telepítő, hogy nem talál telített merevlemezse meghajtót. és kilpet
A Lányomék vettek egy PC-t ASUS TUSI-M alaplappal.Kikapcsolt állapotban a billentyűzet mind 3 ledje villog. Ez mitől van? A manualban nem találtam rá semmit vagy csak figyelmetlen voltam.
Üdv!
Tedd azt amit ptesza linkelt!! Attól még, hogy nem SATA, előfordulhat, hogy RAID vezérlő van a lapon. S így annak is kell driver. Floppy-n vagy integrálva...
Sziasztok lenne egy nagyon nagy keresem
Kaptam egy oregebb grafkartyat ati all in wonder 128-ast az viszont agp 1 de viszont az alaplapomon agp 2-es van neztem a neten de nemtalaltam hogy meg e lehet butykolni.Vagyis meg-e lehet oldani hogy vaéahogy hasznalni tudjam.Ugyanis legyartottam hozza a mini 8 din konektort scart kaballel es valahogy nem tudtam beletenni az alapba. Ha butasagot kerdeztem akkor mindenkitol elnezest kerek
Az szerintem nem fog menni. Az AGP generációkkal nem csak a kialakítás, hanem a feszültség változott. Mind csak a sajátjával mén, kivéve az AGP4, mert az elmén 2esen és nyolcason is.
A PS2 vagy USB tápellátást tedd át a készenlétiről az üzemi 5V-ra.
Hali! Ha csak el nem írta a kérdező nem hiszem hogy SATA lenne"konkrétan Seagate st3120023a 3ka00dek erről lenne szó" Az A =ATA;AS=ATA SERIAL ha jól emlékszem.
Köszi ! Megkeresem hogy hol kell.
Üdv!
Hát úgy néz ki hogy nem változott semmi .Beállítottam a leírás szerint de még mindig villog. :no: A spacebart disabeledre módosítottam
A kép elemegy kb percenként és visszajön.Néha szemetel.Gyanítom az vidikártya nem?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |