Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   13 / 690
(#) Remci válasza _BiG_ hozzászólására (») Szept 20, 2014 /

Ezért írtam
(#) Bakman hozzászólása Szept 21, 2014 /

Sziasztok!

Szemétből megmentett lamináló ingyen elvihető. Azért dobták ki, mert két-három adag fóia rátekeredett az egyik hengerre és nem foglalkoztak vele. Szétszedtem, kitisztítottam. Úgy-ahogy működőképes, de arra már nem nagyon lehet használni, amire való, ugyanis a hengerek eltávolodtak egymástól, nem nyomják össze a lamináló fólia két rétegét. Laminálós NYÁK gyártáshoz valószínűleg még jó, de az is lehet, hogy a hiba teljesen javítható. A problémát összeszerelés után vettem észre, nem volt kedvem tovább szöszölni vele.

Az első jelentkező viszi. A sportszerűség jegyében jelentkezni csak itt, a topikban lehet! Holnap M9 - M6 útvonalon megyek Budapstre. Vagy az egyik lehajtónál találkozunk (jó korán) vagy a Porshe Buda bejáratánál 7:20 - 7:30 magasságában.

Laminalo.jpg

(#) Gabó válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Ha esetleg posta is lenne, akkor érdekelne.
(#) Bakman válasza Gabó hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Ha nem jelentkezik senki 19:00 -ig, akkor a tiéd, postával.
(#) Gabó válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Ok köszönöm!
(#) Szebence válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Szia! Postával engem is érdekelne, de akkor erről már lekéstem.
(#) furko válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Honnan indulsz? Bajai vagyok.
(#) Bakman válasza furko hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Dusnokról.
(#) furko válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Ha közelebb lett volna elmentem volna érte.
(#) latyakosa válasza Bakman hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

Tiszteletem,
Nekem jó a helyszín és az időpont is. Pirvátban egy telefonos elérhetőséget kaphatok ?
üdv:
L
(#) Bakman válasza latyakosa hozzászólására (») Szept 21, 2014 /

A lamináló elkelt!
(#) kaszas19 válasza ht1080z hozzászólására (») Szept 22, 2014 /

Szia a tv-ék meg vannak még????
(#) ht1080z válasza kaszas19 hozzászólására (») Szept 24, 2014 /

Szia.
Még igen, jövőhéten van lomtalanítás akkor kirakom *.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2014
(#) blaci hozzászólása Szept 27, 2014 /

Nem elektronika, de hátha érdekel valakit..
Elvihető egy egykaros konyhai mosogató csaptelep az összes alkatrészével. Elzárt állapotban nem csöpög, és ha a vízkövet letakarítod, még szépnek is minősül. A csap része könnyen jár, és egy takarékos perlátort tettem bele. Egyetlen hibája, hogy a forgó nyak tömítése ereszt, használat közben kissé szivárog. Ezért van a vízkövesedés, és ezért is cseréltem le. Helyileg Szeged, vagy Hódmezővásárhely. Postát nem szívesen vállalok
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2014
(#) fanyuvo64 hozzászólása Szept 27, 2014 /

Üdv mindenkinek!Üzemképes Orion Jácint színes TV Debrecenből elvihető! Az új rendszerű földi műsorvételre nem alkalmas,de talán valakinek még szüksége lehet rá,akár alkatrészként.
(#) justice hozzászólása Szept 30, 2014 /

Sziasztok!

Ingyen elvihetők a fotón látható cuccok.
Kőszeg környéke.Sürgős,Október közepéig,végéig, utána szanálom EH-ba.
Érdeklődni magánban.Postázni nem áll módomban, meg annyit nem is érnek.
(#) justice hozzászólása Szept 30, 2014 /

Ezek szintén ingyen vihetők, az alábbiak szerint.
(#) Lázár Péter hozzászólása Okt 8, 2014 /

Ingyen elvihető 4 db termosztát, 2 db IMIT TR2, 2 db T125-ös. Ránézésre zsír újak, akit érdekel elviheti különben megy a fémhulladékok közé. Akad itt egy hibás laptop is ACER aspire 5720z, de az olyan megbeszélős kategória...

IMG_4248.JPG

(#) RobertK hozzászólása Okt 12, 2014 /

Odaadnám a képen látható Orion 711 (v. Belioannisz 117?) rádió belső alkatrészeit. sajnos a készülék háza az asztalosnál "tönkrement", így nem tudom felújítani. Hátha valakinek szüksége van rá. Esetleg hasonló teljesítményű hálózati és kimenő trafót elfogadnék érte, de nem szükséges. örülök, ha valaki fel tudja használni, és láthatnám az eredményt. Üdvözlettel: Róbert

Rádió.jpg

(#) szikorapéter válasza RobertK hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Üdv. Ha működik a hálózati trafója és a kimenője érdekelne.
(#) RobertK válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Nem próbáltam, de rámérhetek, illetve próbálhatok. Meg is teszem, és megírom.
(#) szikorapéter válasza RobertK hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Írtam privátban.
(#) Doncso válasza RobertK hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Szia. ENNEK a rádiónak a felújtásához igen jól jönne ha nem kel el, nekem jó lenne. A hangszóró és a kimenő hiányzik belőle.
(#) RobertK válasza Doncso hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Szia!
Szikorapéter lecsapott rá, esetleg vele kellene beszélni. Nagyon szép lesz a rádió, amit készítesz! Esetleg van "vezetékes rádió" hangszóróm, ha jó lenne bele.
(#) Doncso válasza RobertK hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Kár, ha esetleg nem vinné el, akkor jelentkezek. milyen az a vezetékes rádió?
(#) RobertK válasza Doncso hozzászólására (») Okt 12, 2014 /

Az "oldradio.hu" oldalon megnézheted, 1947-től gyártotta az Orion. Egy hangszóró, egy trafó (100 V-ról ment) és egy fokozatkapcsoló volt benne a trafó primerén. (hangerő) Gyerekkoromban ezen hallgattam az esti mesét. (Hú, de vén vagyok!)
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2014
(#) Doncso válasza RobertK hozzászólására (») Okt 13, 2014 /

Az sajnos nem jó nekem, De azért köszönöm.
(#) kiborg válasza kiborg hozzászólására (») Okt 13, 2014 /

Ha senki nem lát benne értéket, akkor nem őrizgetem tovább.
(#) zoZolika válasza kiborg hozzászólására (») Okt 13, 2014 /

Szia
Ment PM, engem érdekelne az Orfeusz.
(#) AzIgaziCsaby hozzászólása Okt 17, 2014 /

Ingyen elvihetők az alábbi eszközök:
Videórögzítő- kamerák - dugasztápok. Kültéri sziréna, mozgásérzékelő, füstérzékelők, RF adók és vevők, garázs és kapunyitók, médiaplayer, kis TV és még sok minden ami a képeken látható.
Egy része új, más része bontott működő, egy része hibás, de javítható.

Vigyétek, mert nem férek tőle!

Posta kizárt, előnyben aki egyben mindent elvisz.
A pakk Érden található.
Következő: »»   13 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem