Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   15 / 690
(#) Kovidivi válasza Doncso hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Oké. Nov. 15 körül írj rám, hogy ne felejtsem el! Ki korán kel...
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2014
(#) horváth lajos hozzászólása Okt 22, 2014 /

Szia lenne pár alkatrészem ami ingyen el vihető vagy elcserélhető régi rádió alkatrészre pl elektroncsővekre stb vagy rádióra Üdv lali
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2014
(#) _BiG_ válasza horváth lajos hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Vinném, ha lehet.
Nem tudom, milyen alkatrész kell régi rádiós, de privátban megbeszéljük és megnézem, van-e.
(#) Doncso válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 22, 2014 /

Meglesz.
Köszi mesterem.
(#) horváth lajos válasza _BiG_ hozzászólására (») Okt 23, 2014 /

Szia régi rádió csövek táska rádió zsebrádió
(#) kocsgab002 hozzászólása Okt 25, 2014 /

Sziasztok.
AzIgaziCsaby fórumtárstól kaptam egy csomó alkatrészt, készüléket. Van amit tudok belőle használni, és van amit - bár értékes- nem. Így úgy illendő hogy én is felajánlom, mielőtt a hulladékudvarban köt ki. Fotók mellékelve..A következő héten még tartom, azután lomizom. Újpesten vehető át.

Eredeti hozzászólás itt: Bővebben: Link

Egyébként a kültéri szirénát kipróbáltam, elég brutál hangja van

NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair.
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2014
(#) nedudgi válasza kocsgab002 hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Újpesten? Akkor lőttem! Mondjuk a foglalatokat egyből továbbkínálom, a hűtőbordákat nem.
(#) kocsgab002 válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Azt nem muszáj elvinni, akkor azért még valaki jelentkezhet..
(#) mikrokapcsolo válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Ha esetleg a termosztátra a első képen nincs szükséged, nekem jól jönne, mert már cserés mid a kettő.

Fájdalomdíjként felajánlok egy Érd/Törökbálint/Gárdony átadást a jelentkezőnek.
(#) nedudgi válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Tiéd.
(#) kocsgab002 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Kipróbáltam, jól működik, és meglepően pontos..
(#) valaki2233 hozzászólása Okt 25, 2014 /

Foglaltok stip-stop
(#) valaki2233 hozzászólása Okt 25, 2014 /

Bocsánat foglalatok stip-stop és még azt megkérdezném, hogy a 2. képen látható dobozban egy GSM készülék van mert ha még meg van akkor az is stip-stop
(#) kocsgab002 válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Srácok,
Felajánljátok az IC-kel és foglalatokkal teli dobozt valaki2233 fórumtársnak?

A PLCC foglalatokat biztosan, és a DIP40-t ha van. Az IC-ket megnézném előtte. Hűtőborda és egyéb kincseket leltár után.
(#) progee válasza kocsgab002 hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

IC foglalatok engem is érdekelnének. Postázás megoldható?
(#) progee válasza kocsgab002 hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

IC foglalatok engem is érdekelnének. Postázás megoldható?
(#) Digitalpimp hozzászólása Okt 25, 2014 /

Sziasztok!

Ingyen elvihető egy 51 cm-es Grundig T51-732/4text típusú tv. készülék az itt leírt hibával:TV-hiba

Gyári működő távja megvan. Hang, hangolás, képcső, képernyő jó, a képpel van a leírt hiba. Én annyira nem értek hozzá, de hozzáértő szerintem egyszerűen javíthatja, illetve donornak tökéletes. Nem akarom kitenni, hogy csak úgy szétbarmolják a lomisok. Miskolc és környéke.
(#) szikorapéter válasza kocsgab002 hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

A fotó 2 képen a doboz oldalánál láthat switch is elvihető vagy nem?
(#) kocsgab002 válasza szikorapéter hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Igen, de nedudgi fórumtárs jelentkezett érte elsőnek...de ha neki nem kell.....beszéld meg vele.
(#) szikorapéter válasza kocsgab002 hozzászólására (») Okt 25, 2014 /

Rendben köszönöm.
(#) nedudgi hozzászólása Okt 25, 2014 /

A további levelezést, üzeneteket elkerülendő, jelzem, hogy mivel elsőnek jelentkeztem, remélem nem gond, ha előbb megnézem, leltározom, és utána újra felteszem ide, listával.
(#) kameleon2 hozzászólása Okt 25, 2014 /

Sziasztok! A hirdetések között meghirdettem egy Fjord hűtőládát . itt. Azonban még mielőtt eladtam volna, kipróbáltam. Sajnos a pár éves állás megtette a hatását, a gáz elillanhatott belőle, így bár villamosan jó, de nem hűt. Így visszamondtam az eladását. Gondoltam - mégse a helyi szeparatisták vigyék - feldobom - hátha kell valakinek. Ingyen elvihető.
(#) attila1 hozzászólása Okt 30, 2014 /

Sziasztok!

Tudom,hogy ez nem a kéregető fórum,de megkérdezném,hogy nincs valakinek elfekvőben egész véletlenül egy,a képeken látható 220-as motorja? Mikrosütőben volt,a tányérforgatóé... Ha kell,tudok mondani méreteket is.
Üdv: Attila
(#) zosza18 válasza attila1 hozzászólására (») Okt 30, 2014 /

Szia!
Nekem van, adok is szívesen, csak nem tudom holnap feladni, csak hétfőn szerintem.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2014
(#) attila1 válasza zosza18 hozzászólására (») Okt 30, 2014 /

Jajj,de rendes vagy Te is!! Gabó kolléga is jelezte,hogy talán van neki.
Esetleg postáznád is? Mert olyan messze élsz tőlem,hogy az üzemanyagárából nem csak motort,de komplett mikrót is tudok venni,akár többet is
(#) granpa válasza horváth lajos hozzászólására (») Nov 4, 2014 /

Szia Lali!
Találtam Orljonok, és Jupiter zsebrádiót (eredeti bőrtokkal), érdekel. Ha igen a börzén megkapod.
Szia: Kálmán
(#) EgyGabor hozzászólása Nov 5, 2014 /

Sziasztok! Ingyen elvihető egy fujifilm fine pix S3000 hibás kamera hátha trudja valaki valamire használni !Hibája nem kapcsol be és az optika is lóg benne!
A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2014
(#) kala1982a válasza EgyGabor hozzászólására (») Nov 5, 2014 /

Szia, a töltője érdekelne.
Következő: »»   15 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem