Fórum témák
» Több friss téma |
A videón az látszik hogy a feszültség semmit nem változik , se a bekapcsoláskor se a ki kapcsoláskor. A 6 volt az kevés. Sajnos továbbra is csak azt tudom mondani amitebben ahozzászólásomban irtam, több tippem már nincs hogy mit lehetne még változtani.
Ezenkívül még hozzátenném hogy a feszültség csak 10V legyen ahogy korábban irtad, mivel az ick maximális tápja 13V lehet, 10 12 volt felé nem érdemes menni.) A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2013
10V -t adok neki tápfeszt!
Az ic -k be és kikapcsolásakor nem történik változás. Ha rákötöm a tápra nem teszek kárt az elektronikában? A 10V feszültség egy 75Ohm -s ellenálláson keresztül kerül a körbe.
Rákötöttem. Rákötöttem tápra az IC 7 -s lábát. Kikapcsolt állapotban 3.30v -t méret. Bekapcsolt állatpoban 7v körül.
Az ic 7 -s lábát ellehet képzelni, hogy olyan jelet kapjon mely kikapcsolja standby üzemmódra?
Hogy miért is gondolom ezt? Kicsit méregettem a panelon és amikor kikapcsolom a távkapcsal a panelt akkor a ledek kialszanak. De a bekapcsolt funkció tovább él (3d bass, cent, főhangerő szabályzás) Ez gondolom azért kell, mert amikor újra bekapcsolva lesz a panel akkor nehogy elfelejtse ami be lett kapcsolva. A másik, hogy az eq rész és a digitális hangerő ic -k is életben maradnak. Teház a zene ugyan úgy szól mint előtte. És itt jön szóba az ic 7 -s lába, h. ilyen esetbe megbénítsa az ic ken átmenő jeleket talántán? Sőt ezért lehetett ez a táp oldalon, hogy a végfokot is kikapcsolja. A tranyó ennek a kapcsolását végezhette. És ez jött vissza az ic -k re és ment a táp oldalon tovább is. Szóval kapcsoló funkciót töltött be. Amikor megvolt a táp része még 176mA -t vett fel bekapcsolt állapotban. Mikor kikapcsoltam 155 mA -re esett vissza, mivel 2 tápos a basszusnak külön tápja volt. Minden kimenet végén 50v 2.2µF csatoló kondi volt, elko. És ezek mentek a végfok ic közvetlen lábára. A panelon külön ic je van a basszusnak aminek csak egyik oldala van bekötve és külön a centernek is. Ez az első 2 ic, a másik 2 ic a 4 csatornát végzi el. De azok valamiért nagyon halknak tűnnek. A hangerő ic lábára közvetlen rámérve is halk jel érkezik. 2 -6 -s láb és ezzel párhuzamos oldala. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2013
Hogyan lehet megcsinálni a mély szűrését és elötem már bele nyultak a ládába.
A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |