Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Napelem alkalmazása a lakás energia ellátásában
Lapozás: OK   251 / 251
(#) Lac364 válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Már kifizettem a 70eft. Az ár jó , feltéve ha küldik. Ha te is vásároltál és elküldik akkor nem értem mi a gond?
(#) Régi motoros válasza Lac364 hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Gond nincs természetesen, én csak arra világítottam rá, hogy nem kell azért annyira hanyatt esni az ilyen "csak most csak itt csak neked" akcióktól, főleg nem a kínaiaknál.
Egyébként használd egészséggel vagy száz évig.
(#) bitmixer válasza Lac364 hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

A leárazás valóban csak kamu, a visszaszámlálás is, ahogy Régi motoros is írja. Én dec elején vettem tőlük egy hasonlót a szomszédnak, ma is szinte fillérre ugyanannyiért adják. Meg is jött 9 nap alatt, úgyhogy ebből a szempontból nem tartom kockázatosnak. Sok sikert hozzá!
(#) kendre256 válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Nyomatják a reklámot az biztos, kb. hetente kapok tőlük (visszaszámlálós) emailt, miután 2022-ben vettem tőlük egy SPH-3k PWM-es invertert. Akkor még Powland néven volt, de úgy sejtem, hogy azóta megvette Powlandot (vagy a nevet) az Easun.
Azért az árak is csökkentek valamelyest, 2022 júliusában 220 USD volt a 3 kW-os PWM-es inverter ára, az MPPT-s drágább volt. Most már csak hasonló teljesítményű MPPT-s van náluk, a 3 kW körüli 190 USD most (akciósan), de wifi is van hozzá. Akkor Németországból küldték, megjött rendesen, azóta is működik.
Bővebben: Link
(#) Lac364 válasza bitmixer hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Ha hetvenért elküldik szerintem teljesen jó ár.Egy PNI inverter négy éve volt 120eft. Szerintem most még több lehet.Tartaléknak vettem, vagy egy újabb klimát kötnék rá a meglévő rendszerre igy két inverter két klima biztonságosabb kevésbé túlhajtva. Csak küldjék el
(#) Lac364 válasza kendre256 hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Az általam megadott oldal és az általad megadott oldalnak a webcime nem úgyan az.
(#) dara válasza Lac364 hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Ez tényleg nem ugyan az a cím,bár kinézetre majdnem ua de a gogle a Lac364 oldalát nem akarja fordítani akárhogyis erölködöm.A te linkedet aut fordította hogy megnyitottam.
A Lac linkjén egy csomo certificate van mit akarnak ennyire igazolni?Nyissátok meg egymás mellett a két lapot az egyik lehet hogy nem az igazi?
(#) Villanymozdony válasza Lac364 hozzászólására (») Dec 31, 2024 / 1

Ez nem rossz ár, én 200 $-ért vettem 24 tavaszán aliról a 12 V-os 2.2 kW-os Easun invertert. Onnan jobban mertem rendelni, mert ha gond van vele, pl. nem küldik, vagy hibás, akkor vissza lehet kérni a pénzt, amit ventilátorhibás frekvenciaváltó esetén meg is tettek minden további nélkül.
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2024
(#) Lac364 válasza Villanymozdony hozzászólására (») Jan 2, 2025 /

Most itt tartok, úgy néz ki németországból postázzák, nem kinából.
(#) Lac364 válasza Lac364 hozzászólására (») Csü, 17:12 /

Meg is érkezett az erről az oldalról rendelt inverter. Németből jött adó és áfa mentesen. Tesztelni csak jövő héten tudom. Ha valaki lát benne fantáziát igy kisebb kockázattal rendelhet az oldalról.
A hozzászólás módosítva: Csü, 17:15
(#) Villanymozdony válasza Lac364 hozzászólására (») Csü, 17:19 /

Kíváncsi leszek a tapasztalatokra!

Elvileg Németországban nem kell áfá-t fizetni a "megújuló energia" cuccok után. De ez lehet csak arra az esetre vonatkozik, ha ott veszed meg boltban, vagy egy ottani címre rendeled.
Hogy a Nap mitől megújuló, az már másik kérdés. 4 000 000 000 év múlva elfogy hidrogén ami fűti, és bizony nem termelődik újra.
A hozzászólás módosítva: Csü, 17:19
(#) Lac364 válasza Villanymozdony hozzászólására (») Pé, 4:30 /

Értem mire gondolsz, Az áfával kapcsolatosan arra gondoltam , hisz nem tudtam , hogy Kínai vagy bármely országból küldik talán Eu-s határon kívüli területről és utólag a postázás után még pluszban rá kell fizetni az ezt meg az azt . De az ezt ezen esetben sikeresen elkerülendő volt. Az azt meg nem kellet megfizetni. Célom igy csak az volt ,hogy mások is kedvet kapjanak .
A hozzászólás módosítva: Pé, 4:31
Következő: »»   251 / 251
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem