Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nosztalgia - elektroncsövek, és (h)őskori technikák
Témaindító: ZLED, idő: Feb 17, 2007
Témakörök:
PCF80, vagy 802, a 82-esnek nagy szögletes kivágás van a pentóda anódlemezén.
Valóban! Most előszedtem mindháromból egy példányt, már biztos, hogy PCF80 a kérdéses cső, a gettertartó alatti lemez lecsapott formája miatt.
Köszönöm szépen!
Még egy kérdés. Van 2db PL500-asom is, és lehetőleg erősítőt szeretnék építeni belőlük, kellene egy viszonylag egyszerű kapcsrajz, meg néhány jótanács, mert ez lenne az első építési projektem
A "Csöves erősítő készítése" téma elérhető, olvasható (ha le is van zárva), és a képei is. Onnan választhatsz kedvedre.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2020
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy találtam testvérem hagyatékában nem kevés elektroncsövet? Igazából a kérdésem az lenne van értelme vele foglalkozni? Mármint szétválogatás ár érték aránya. A többsége teljesen új és a képeken nincs is még a fele sem fent. Hozzávetőleg 50-70 DB Viszont kiemelnék egyett a képeken jól látszik! Az értéke!? Tungsram EL34..??? Köszönöm a segítséget! Üdv. B.
Csak a 16 EL34-ért az audifilok a fél töküket odaadnák.
Méltó ember kezébe kerüljenek, nyugodjék békében a tesó...
Azt hogy új vagy sem, mérés nélkül ember nem mondja meg, néha még azzal együtt se. Vagy mondasz rá egy árat és felteszed valamelyik hirdetési oldalra, vagy végig méred az összeset, és akkor egész jó árat fogsz kapni érte. Na nem tőlem mert nekem nem kell, de egy új EL34 is 8 ezernél kezdődik a silányabb fajtából is, és ad is érte annyit akinek kell, mert javít, felújít vagy épít vele.
Már, ha van védettségi bilétája a csőmérővel rendelkezőnek. Valamint ha van is, eljön-e?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |