Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Művészet
Elkezdtem ellenállásokkal játszadozni!
A viccek-mókás történetek topikban kezdődöt az egész, ahol ezt a linket találtam(köszi Topi): Klikk Ezt látván megépítettem ezt a kis emberkét: Resistorman Majd /immár saját kútfőből/ csináltam egy choppert is: Chopper Ezeket meglátta egy szomszéd(aki amúgy a ház /régi bérház/ udvarát szokta söprögetni) és rögtön kért egyet ő is. Azt kérte legyen lány és legyen seprűje. Hát ezt is megvalósítottam. Mellékeltem. Ha te is építettél már hasonlót linkeld be/töltsd fel a képeket róla! Ha már felraktad a HE szerverére, kérlek ne töltsd fel újra, linkeld be!
Nagyon jó!!
De hagy legyek telhetetlen, működik is?
erikarobot nem söpör és egyikük feje se világít, mivel az anód és katód össze van forrasztva!
Hello, ilyen agyszüleményeim nekem is voltak már. Sajnos az összeset nem tudom megmutatni mert az oktatom mindig elveszi és kidobja de a megmaradt néhány itt van:
Kár, hogy már nincsenek meg! A legjobb a pók!
Én sem bírtam ki hogy ne csináljak egy ilyen kis emberkét. :yes: Ő dióda man.
Már azt hittem ,hogy csak én csinálok ilyen cuccokat. Jó látni hogy nem. Elöször én is emberkékkel kezdtem.
Aztán jöttek a pókok. A nagy pók sejnos az idők folyamán elvesztette az egyik lábát , de legalább világítanak a szemei. Egy gombelemet kell pattintani a hasa alá , és ördögi pirosban szikráznak a szemei
És jöttek az összetetteb dolgok. Robotok, egy motor, és az utolsó mű egy buldozer. Az utóbbi idöben sajna nincs túl sok időm ,de gondolkozom uj ötleteken. A motort elajándékoztam ezért nincs róla kép , szeretném ujra megépíteni ha elkészül felteszem a képet
wooow ez a trakesz ez vmi eszméletlen!!! :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |