Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Igazándiból apámnak mindig is járt, amikor nem járt, akkor félretették neki a neki a boltban, ez Gyula bácsinak van, senki ne vigye el.
De én is megvettem amióta külön élünk(, már aki egyáltalán ). Azóta a duplikátumokat elajándékoztam itt a fórumtársaknak, igyekezem olyanokat választani, akinek van hívójele és nem csak a fűtőértékét méltányolja. Még én is írtam bele cikkeket, azokból vettem is magamnak "tisztelet példányt eltevésre". Az is duplikátum már azóta. Folyórat mostanság ilyen , évkönyvet még adtak ki (egyet, azt sem lehetett megvenni), hát ez van. Fejlődni kell a korral, tanuljunk a dinoszaúruszoktól: - Dugjunk. - Pendrájvot hoztál?
Azért néha jó, ha nem kell polcra mászni, meg pendrájvon/felhőben túrkálni.
Ez az új címlap elég szegényes.
Kedvcsinálónak semmi szöveg a tartalomról, csak egy kép egy készülékről nagy kijelzővel, az is kikapcsolva, hogy még rejtélyesebb legyen. Ne áruljunk már el semmi részletet a kedves leendő vásárlónak, hogy miről is van szó. Hmm, pofás kis készülék, mi lehet ez? - Ok, az SDR feliratból sejtem, ha rákeresek a neten megtudom. Ezt megépíthetem ha megveszem az újságot? - Ja nem, de megvehetem a készüléket például az Aliexpressen. Akkor tulajdonképpen mi is van az újságban, ha már egyetlen megépíthető dolog sincs benne, ami megérdemelné, hogy a címlapra kerülhessen? (Mellesleg ez egy duplaszám)
Sziasztok!
Kellene egy link ha tudtok ahonnan az alábbi számokat le tudnám tölteni! Ezekről lenne szó: Idézet: „"A Rádiótechnika 2000 évi számaiban (2, 3, amit a netről tudok) jelent meg Pálinkás Tibor Professzionális lézeres adatátvitel cikkei. Ebben találsz kapcsolást, hogy lehet lézerpointert amplitúdó-modulálni."” Köszönöm A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2024
1998 áprilisit és 2000 februárit keresd.
Sziasztok! Keresem a Rádiótehnika évkönyv 2020 - 2021-es kiadásait.
Küldjél egy e-mail címet privát üzenetben és küldöm.
Keresem a RT 1984/2 számát , 1983/9 számát , 1989/12 számát nem cd-n nem pdf-ben hanem eredeti folyóirat formájában !
Cserébe van egy csomó folyóirat felesleges évfolyam ha valakit érdekel
Sziasztok!
Kérném a Rádiótechnika folyóirat 2007,2008,2021 számait és a 2020 évfolyam 6-12 számait.Ha tud valaki ségíteni ,előre is megköszönöm. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2024
Szia! Link elérés: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2024
Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
Abban tudnátok esetleg segíteni, hogy a képen látható RF modulátor kapcsolás RT-ben megjelentetett lehetett-e? Ha igen, valakinek hátha ismerős.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2024
Igen, a 2020-as évkönyvben, a 219. oldalon.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2024
A leírás meg az utána következőn.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |