Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   982 / 982
(#) Udvari Zsombor válasza szs hozzászólására (») Vas, 23:51 /

Nem csak az, hanem még nyakon is öntheted magad az üveg tartalmával, ahogy a jármű mozog.
(#) jani1987 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») 4:40 /

Pazarolni meg nem szabad.
(#) Moderátor hozzászólása 5:13

Kérjük, a beszélgetés tényleg ne térjen el politikai irányba!
(#) Rosszmáj hozzászólása 20:18 /

Drogprevenció

A Lidl odatette magát, hogy ne kattanjunk rá a drogokra.
Széttúrtam, hogy mákot találjak, bekarikáztam, figyelmetlen szem átsiklana felette.
Ai igazsághoz tartozik, hogy mialatt ettem, további 3, azaz három mákszem került elő. Habzsi-dőzsí
(#) granpa válasza Rosszmáj hozzászólására (») 20:27 /

Na jó, drága a mák, ráadásul fasorban sincs a régi mákhoz képest ez a lesilányított beltartalmú izé.
(#) nagym6 válasza Rosszmáj hozzászólására (») 20:30 /

Én a kuglóffal voltam így. Egyszer pár mazsolát találtam benne, addig sosem egy év alatt. Gondoltam ez már új fajta, ezután mazsolást kértem. Mondták nem új, ezelőtt is csak mazsolás volt.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») 20:32 / 1

Államkincstárat nem kritizáljuk, onnan jön a nyugállomány (is).
(#) Rosszmáj válasza Gafly hozzászólására (») 21:09 /

Meg majdnem a válóperes papír is.

Történt, hogy leányom betöltötte a 18-at. Jött is nevemre-címemre egy levél Államkincstáriából, hogy mivel X.Y. nevű sarjam (szül. idő, anyja neve) elmúlt annyi, amennyi, biza a családi pótlék már nem jár utána.

A probléma csak annyi volt, hogy az X nem a leányom családneve, az Y nem a keresztneve volt, illetve az anyja neve sem ugrott be, hiába vakartam a kobakom. Egy adat stimmelt, a születési dátum.

Gondolhatjátok, elsőre mit kaptam a nejemtől.

Nagynehezen sikerült elérnem az illetékes elvtársnőt, hogy WTF, de a magasságos hivatal nagyhatalmú prominensének annyit sem sikerült kinyögnie, hogy bocsika.
(#) jani1987 válasza Rosszmáj hozzászólására (») 21:14 /

Az gáz ha az ember a közvetlen hozzátartozójának nevén gondolkodik mire pár másodperc után eszembe jut?
(#) erbe válasza Rosszmáj hozzászólására (») 21:27 /

Egyél náluk meggyes-mákos rétest! Abba spórolják a mákot.
(#) sany válasza erbe hozzászólására (») 21:45 /

Abba meg meggyet nem találsz.
(#) erbe válasza sany hozzászólására (») 22:39 /

De van az is. Múlt héten ettem egyet. Nagyon finom.
(#) nagym6 válasza Rosszmáj hozzászólására (») 22:42 /

Idézet:
„bekarikáztam”
Az hangya. Mindegy, már kalóriát adott.
Következő: »»   982 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem