Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem csak az, hanem még nyakon is öntheted magad az üveg tartalmával, ahogy a jármű mozog.
Pazarolni meg nem szabad.
Kérjük, a beszélgetés tényleg ne térjen el politikai irányba!
DrogprevencióA Lidl odatette magát, hogy ne kattanjunk rá a drogokra.Széttúrtam, hogy mákot találjak, bekarikáztam, figyelmetlen szem átsiklana felette. Ai igazsághoz tartozik, hogy mialatt ettem, további 3, azaz három mákszem került elő. Habzsi-dőzsí
Na jó, drága a mák, ráadásul fasorban sincs a régi mákhoz képest ez a lesilányított beltartalmú izé.
Én a kuglóffal voltam így. Egyszer pár mazsolát találtam benne, addig sosem egy év alatt. Gondoltam ez már új fajta, ezután mazsolást kértem. Mondták nem új, ezelőtt is csak mazsolás volt.
Államkincstárat nem kritizáljuk, onnan jön a nyugállomány (is).
Meg majdnem a válóperes papír is.
Történt, hogy leányom betöltötte a 18-at. Jött is nevemre-címemre egy levél Államkincstáriából, hogy mivel X.Y. nevű sarjam (szül. idő, anyja neve) elmúlt annyi, amennyi, biza a családi pótlék már nem jár utána. A probléma csak annyi volt, hogy az X nem a leányom családneve, az Y nem a keresztneve volt, illetve az anyja neve sem ugrott be, hiába vakartam a kobakom. Egy adat stimmelt, a születési dátum. Gondolhatjátok, elsőre mit kaptam a nejemtől. Nagynehezen sikerült elérnem az illetékes elvtársnőt, hogy WTF, de a magasságos hivatal nagyhatalmú prominensének annyit sem sikerült kinyögnie, hogy bocsika.
Az gáz ha az ember a közvetlen hozzátartozójának nevén gondolkodik mire pár másodperc után eszembe jut?
Egyél náluk meggyes-mákos rétest! Abba spórolják a mákot.
De van az is. Múlt héten ettem egyet. Nagyon finom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |