Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Aktív USB kábel készítése
 
Témaindító: Kriss, idő: Júl 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) potyo válasza sliderboy hozzászólására (») Okt 28, 2010 / 1
 
Ha két gép közé való, akkor ez valami más dolog lesz, nem tiszta usb hoszabbító kábel. Szerintem ez valami usb-ethernet-usb megoldás, hogy két gép tudjon kommunikálni. Mit írnak róla vaterán? Kép alapján nekem úgy tűnik, hogy azonos csatlakozó van mindkét végén, akkor pedig nem hoszabbító.
(#) baloghzoli1 válasza sliderboy hozzászólására (») Okt 28, 2010 / 1
 
Szia
Ez ezt tudja,de inkább vegyélBővebben: Link
(#) baloghzoli1 válasza sliderboy hozzászólására (») Okt 28, 2010 / 1
 
Ennyiért nem hiszem hogy csinálsz Bővebben: Link
(#) scooby_ hozzászólása Jún 27, 2011 /
 
A mai nap a műhelyembe húztam USB kábelt Kb 10 méteren egy WIFI kártyának. A gép saját 5V-járól nem működött,épphogy pislákolt valamit. A feszültségcsökkenés a vezeték nagy fajlagos ellenállásának köszönhető. Ekkor gondoltam,mi lenne,ha külső tápról járatnám? Kezembe vettem egy LM7805-öst,és a gép 5V-os ágát is rajtahagyva a kártyán,megküldtem még egy külső 5V-os táppal és vallááá,most épp ide írok. Ajánlom,próbáljátok ki,nekem működik!
(#) danca hozzászólása Júl 21, 2011 /
 
Hát igen, a feszültség esik le, viszont egy kis utánajárással rájöttem, hogy egy usb hub kell csak és így akár 10 métert is el lehet érni. Kipróbáltam a hubommal és működött, pedig nem használtam külső tápot.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem