Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Szia!
Egyértelmű, hogy a 337 a befutó, már csak ha méreteket nézzük, akkor is.
Okés, köszönöm. Sajnos nem megy még vele a táp. Ez volt az első próbálkozás. Más hiba is lesz. Megfelelő helyre már írtam a kérdésem.Üdvözlettel!
Elektronikus Svájcibicska.A program több programrészből áll..
-Hálózati transzformátor számítás -Tranzsisztor katalógus -Dióda katalógus -4 és 5 sávos ellenállások színkód átszámítása - Bináris-Decimális-Hexa konverter - Rezgőkőrök számítása - Feszültségerősítés - Decibel átszámítás -Terheletlen feszültségosztó számítása INNEN tölthető le http://molibali.atw.hu
Sziasztok! Bővebben: Link T1 helyett jó bármilyen kb. olyan tudású NPN tranyó? Esetleg valaki megmondaná milyen keresztmetszetű huzal kell?
Szia!
Az adatlapokat összenézve bizton állítható, hogy helyettesítheted.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy mivel helyettesíthető ez a tranzisztor? Ez van ráírva: C2878 B 8E Pontosan egy Hangkeverő kimeneti tranzisztora és az egyik oldal elszállt.
Szia!
Helyettesítők: Bővebben: Link
Köszi.
Sajna 2SC sorozatot nem találtam itthon sem és a helyi boltban sem. Ide valamilyen BC... sorozatú nem felelhet meg? Vagy pontosan mit is végez ez a tranyó? A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2013
Hogy mit végez? Gondolom erősít. Pótolhatod valamilyen negyerősítésű BC... sorozatú tranzisztorral is, például BC184-el, de ügyelj a lábbekötésekre, mert az a BC-nél máshogy van.
Köszi
182-m és 187-em van
sziasztok a kérdésem az lenne h van egy lg autó magnóm a végfok ki ugrott benne de nem találok sehol ilyen tranyót bele: tb2946hq és tudnátok segíteni g miet rakjak bele vagy valami?? előre is köszi
Sziasztok!
Ezt szeretném megépíteni, de nem tudom, hogy mivel lehetne helyettesíteni a 2SC3378GR tranzisztorokat. alltransistors.com-on is megnéztem, de az sem adott rá helyettesítőt. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
sziasztok segítségeteket kérem van egy lg autó rádiom és tb2946hq kellene bele de nem találtam csak tb2904hq szerintetek jó lessz azis bele??
Sziasztok! Van egy ablaktörlő elektronika, valószínűleg valamelyik transistor adta meg magát. 2N0609 van rá írva. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt ellenőrizni, mert van benne öt darab. Másik kérdésem pedig, hogy mivel lehet helyettesíteni? Előre is Köszönöm a segítséget!
Szia! Látszik valami jele, hogy a tranyó hibás? Skori oldalát javaslom, jól le van írva az ellenőrzések módja (persze kiforrasztva).
sziasztok!
A hülyeségem miatt szétnyilt egy CET 43A7 CEF02NG jelzésű tranzisztor. Mivel lehetne helyettesiteni, hátha akad a bazárjaim között valami hasonló. PC tápról van szó. A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2013
Helló! Köszi megkeresem! Nem, nincs semmi jele.
Sziasztok.
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy BC238 tranzisztort milyen masikkal tudnam helyettesiteni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |