Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sajnos jelenleg nincs olyan trafóm, ami képes lenne 11A leadására, de ami késik nem múlik.
Szépek azok a csövek az biztos , hej ha nekem volna 2 darab GU81M -es csövem már ketyegne az biztos !
Azt hiszem nekem is.. Főleg, ha újak.
GG-nek már ha minden igaz lassan ketyeg a GU81PP-je!
A következő börze most szombaton - június 26-án - lesz. Sajnos "papírfecni átadó ünnepély" miatt nem tudok jelen lenni. Aki megy, annak jó szórakozást és kellemes börzézést kívánok.
Az csak egy papír, ráadásul nem keménytáblás a nyelvvizsga, illetve annak hiánya miatt. Semmi kedvem a bohóckodáshoz. Mindemellett, ha keménytáblás lenne, akkor sem érnék semmit vele, mert ha a tudás és a papír mögött nincs egy minimális egzisztenciát nyújtó munkalehetőség, akkor olyan, mintha nem is lenne.
Sziasztok börze-látogatók!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elő szokott-e fordulni panelba ültethető, kerámia, 9 pines Noval foglalat a börzén. Ha igen akkor mennyiért szokott mozogni. És végül ha van és jó árú, van-e valaki akit megbízhatnék, hogy vegyen pár darabot nekem? (pástázás<->utalás) Bővebben: Link
Azért ez nem teljesen igaz. Minden tudás, amelyet megszerzel, téged gazdagít. És túl az idealizmus(om)on, tény, hogy minél több mindent tanul meg az ember, annál könnyebben tud egy új ismerethalmazt (adott esetben egy pénzt is hozó szakmát) elsajátítani, és nem csak azért, mert esetleg részben átfedésben van az új anyag azzal, amit már tud, hanem mert edzettebb lesz az agya: hatékonyabban dolgoz fel, rendszerez és hív elő információkat, támaszkodik már meglévő sémákra, stb. A nyelvvizsga meg szerintem nem olyan nagy kaland (főleg egy diplomához képest), szerintem ha egy kicsit kifújod magad, már máshogy fogod látni a dolgokat. Mindenesetre gratulálok! Lehet, hogy nem felhőtlen az örömöd, ez akkor is nagyszerű dolog szerintem.
Van itt egy jó lélek, aki a két szép szememért osztogatja a foglalatokat...talán a te szemed is tetszik neki.
Megjöttem a papírfecni átadóról. Történt valami érdekes a börzén? Volt valaki egyáltalán?
Most magadra gondolsz?
Idézet: „két szép szememért” Nem. Azaz én is kaptam tőle.
Ja értem!
Semmi, nagyon kevesen voltunk, árusok is és vásárlók is. Én csak Interferivel találkoztam. Vettem pár apróságot aztán jóvan. Láttam egy jó kis ruszki katonai csöves RH rádiót működés közben. Meglehetősen családias volt a hangulat.
Jótét lelkek vigyázz!
Foglalatot osztogass!
Ide is jöhet pár foglalat!
Augusztusban sűrű lesz! 7-én nosztalgia, 14-én találkozó... :yes:
Igen, Laci, láttam. Tavaly rögtön az év elején fent voltak a börzés időpontok, idén a Puskás megszűnése körüli huzavona miatt nem kerültek fel. Nagyon örülök, hogy nem szűnt meg végül ez az intézmény, nem elsősorban a börze miatt, hanem sokkal inkább azért, mert a magyar műszaki élet egyik védvára. Öreg és patinás iskola. Remélem 17-én annyi erősítővel jössz, hogy egy nehézpótkocsis IFA is kevés lesz!
Valaki holnap jön börzére?
Én nem, mivel még mindig víz után ordítozok (Hé Víz!)
Matyi nélkül én sem megyek! Milyen börze az már!?
Sziasztok.
Egyet kell értsek. Ráadásul majdnem elaludtam, az az le se feküdtem. A dolog lényegi része az, hogy el kezdtem tenni a dolgom, közben figyeltem az időt is, aztán csak egyre lassabbnak éreztem az idő múlását. Az érzékeim nem csaltak, ugyan is lemerült az elem az órában, majd 2 óra 50 perckor megállt. Éppen leakartam süppedni az ágyra, mondván, még van egy órám felkelésig, aztán feltűnt, hogy a másodpercmutató nem mozdul, ránézek egy másik órára, 3 óra 37 perc. A poén az lett volna, ha egy órával később detektálom a leállást.
A Kiállítók biztosan ott lesznek! De ha fel tudok kelni időben, akkor van rá esély hogy ottleszek Matyi-KÉM!
Idézet: Azaz megint nem jössz, mint múltkor. „De ha fel tudok kelni időben...” |
Bejelentkezés
Hirdetés |