Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tetováló gép építés
Szerintem addig ne próbáljatok tetoválógépet építeni míg nem tanultatok meg tetoválni ezt ajánlom mindenkinek mert ha meg is tudod építeni akkor se fogod tudni hogy valójában hogyan is kéne működnie egy jó gépnek nem mindegy hogy milyen tekercset raksz bele milyen laprugót kalapácsot használsz sőt a váz anyaga is számít .... nem beszélve a beállítási lehetőségekről
![]() ![]() ![]()
És gondolom a szabvány előírások...
Mégis azért egy "egészségügyi" berendezésről beszélünk!!! Gondolom speciális követelményeknek kell megfelelnie. Egy Mo-n forgalmazott gépnek meg kell felelnie ezeknek az előírásoknak. (megjegyzem nem tudom, csak feltételezem hogy van ilyen szabvány). Mert TFH.: Tetoválsz egy embert akinek bizonyíthatóan elfertőződik a tűdtől a bőre... lazán perelhető kategória. Ha eladod a géped... Érintésvédelmi bevizsgálás, etc etc... Már várom az "építsünk otthon röntgengépet c topicot"
Szia,*
*Törölve! A fórumon nem üzletelünk .
sziasztok!
Támogatok minden gépépítőt, a legjobb gépeket magánemberek készítik. Én személy szerint is építettem gépeket, vásároltam galád minőségüeket is... A tetoválás minősége csak kevés mértékben függ a gép minőségétől!!! A mellékelt két tetoválást eszméletlen gagyi géppel készítettem saját magamra... Magamtól kezdtem el tetoválni, senki sem segített ebben nekem, a két tetoválás a 4. és az 5. melóm volt a saját lábamra ill a kezemre. A gép beállításaira mindenki ráfog egy idő után érezni. A meglévő tudásomat áttudom adni, akit esetleg érdekelne, gép felépítése (tekercses), árnyékolás, tű fajták és méretek, mi mire való, tinták, stb... ha valakit érdekel valami irjatok, és remélem fogok tudni segiteni!
Szia.Ha a Táp elkészítésére lenne javaslatod azt megköszönném. Szia
|
Bejelentkezés
Hirdetés |