Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Persze, a lábkiosztást néztem. Ez tetszik, szerzek nyáktervet.
Köszi, most már van miből válogatnom
És szerencsére nekem is! Köszönöm!
Sziasztok !
Érdelkődnék épített e valaki már 6p3sz-e csövekből PP erősítőt . Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem segítsen. Előre is köszönöm Gábor http://www.elektroncso.hu/cikkek/6p3se.php
Sokan építettek már innen is. Én a Williamson kapcsolást építettem meg. Viszonylag olcsó és könnyen beszerezhető cső.
Tudom, hogy ez ebben az esetben nem segít, de én is a williamson erőlködőt tervezem. kimenőim vannak már sm102a vason, van két 6p3c-e csövem is, de egyelőre más projekteket fejezek be. Én az Ágoston könyv szerint szeretném megépíteni vagy 6H8C csövekkel vagy ECC82-esekkel.
Szép mindenkinek mindent Készitetem egy pcl86 os erősitőtt felszeretném rakni a képet hogy tudom .
Az új kérdés feltételét válaszd és ott van alul a gomb: FÁJLMELLÉKLET. Ezzel egy hozzászóláshoz 4 képet is fel tudsz tenni!
Helló !
Magyarországon hol tudnék hiperszil vasmagot vásárolni ? Neten nem találtam egy boltot sem. Kösz !
Hát én mindet kéz alatt vettem (esetleg méhtelep). Állítólag van olyan, hogy EXIMTRADE vagy Faston, de velük nem próbálkoztam még. Esetleg ritkán Urbánnál van (legutóbb pl. SM102b volt, de jó drágán, csak nem 10e FT).
Szia....Ha szerencséd van és időd is most szombaton a rádioamatőr bőrzén vagy.....veszel táblalemezt és lézerrel vagy vizzel vágatsz persze ez csak az {E I}re igaz....
Hát ezt a vágatást nem tudom. Akkor már inkább fletától toroidot. A hiperszil miért kitétel marone?
Esetleg Urbánnál van sm85a vagy b szerelvény is egy dobozban 3000-ért. Én a börzén tavaly 4000-ért vettem két SM85a-ra készült hálózati trafót. Kromofággal lepucoltam és azóta már 8K:8ohmos kimenő van rajtuk, csak még lusta voltam összerakni őket. Az elektrokonthában volt még januárban kirakva egy zacskó SM85-höz való összeszorító pánt 100Ft/db áron, de azt mondták, hogy ez csak a seprésnél akadt a kezükbe...
Hali eredetileg a 6p45sz ill:el509-es csövel orosz tv sorvégfok csőve.Evvel a csövel hejetesitettük be az l807-es csövet a beag 100-as erösitöbe birja üdv Tamás
Hogy jön a 6P3SZ-E kérdéshez a fenti primitív monológ?!
Ugy hogy elnéztem a csöszámot ,egyépként mi ezen primitiv?Nézz utánna elég sok csöves erösitöt javitottam régebben amiröl már lemondtak pl:rafilm25 stb és készitettem is ilyeneket,ma már a hibrid-re tértem.
Valaki nem tudja hogy mekkora a 12zs1l(vagy lehet 12j1l ként többen ismerik) mekkora Ra-val rendelkezik? Mert füles erősítőt szeretnék csinálni ezzel a csővel, de nem tudom ezt az adatot sajnos!
Helló !
Lenne egy elméleti kérdésem. Ha párhuzamosan kötök két kimenőt amiknek a vaskeresztmetszete összesen mondjuk 8 cm2, akkor az tud ugyanakkora teljesítményt leadni mint egy egyetlen 8cm2 keresztmetszetűre vasra tekert kimenő ? Illetve az alsó határfrekvenciát azt be lehet ugyanakkora értékre állítani ? Nincsenek annyira gerjesztve külön-külön a vasak, vagy nem'tom...valahogy ??
Nos a 807-es nem helyettesíthető PL509 és származékaival, mert teljesen más az illesztése, foglalata és fűtése. Az APX100-ban PL509/519 van. A 807-es az AV760 erősítő végcsöve. (Ezeket történetesen tudom, mert ezekkel foglalkozom mostanában). A 6P45C pedig használható bátran a PL509/519 helyett. Állítólag jobb is, de még nem szántam rá magam. Egy fórumtársunknál viszont hallgattam 6P45C PP erősítőt és igen csak jól szólt, ránézésre is robosztusabb a PL csöveknél.
pcl86 s erősitő nagyon szépen szol de a kivitelezést még meg kell csinálnom
Ez 4 csatorna? Piros ledekkel alávilágítod a PCL-eket?
igen
Igen, ez az, köszönöm!
Hát fülesre ez nem jó, nem?
Valóban nem jó fülesre, mindenesetre köszi az adatlapot!
Csinálj 6H13C-vel, az nagyon brutál .
Olyanom nincsen sajnos! 6H8C-m van, de csak egy db sajnos!
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés, hátha felismeri, és beazonosítja valaki miből lehet ez a kimenő. Hsz-en 0,5 ohm 2 primeren 255 ohm, és 8 ohm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |